QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 01 15, 22:23)
Aš naudoju tik kaukę (kuri labai labai patinka), o vat apie šampūną girdėjau,kad ne stebuklas. Šampūnas, kaip šampūnas. Kadangi pati naudojate, tai bus labai idomūs atsiliepimai.
kaukė man irgi labai patinka o dėl šampūno tai.. vakar pakėliau, rankoj palaikiau ir padėjau atgal į lentyną vonioj, ir su kitu paprastu išsiploviau galvą
QUOTE(edangra @ 2012 01 15, 23:16)
na ir atsakymas
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą
Basanaviciaus 23-2,viska ten rasite,treciadieniais dar ir 20% nuolaidele gausite
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 16, 01:10)
NU IR KAS?? Man, ir manau daugeliui kitų švilpti ant tų parabenų.
Mane irgi jau tiek daug temų yra suerzinę - jeigu jau nenatūrali priemonė, tai jau iš karto reiškia, kad nieko iš jos gero. Čia esmė tik požiūryje.
QUOTE(Victorious @ 2012 01 16, 01:38)
Turėjau galvoje, kad mimoz@ reklamuoja forume ir pati pardavinėja...
supratau
QUOTE(mimoz@ @ 2012 01 16, 21:39)
Basanaviciaus 23-2,viska ten rasite,treciadieniais dar ir 20% nuolaidele gausite
Naudojau nuo paprastu iki brangiausiu sampunu, taciau dabar sustojau ties vaikisko sampuno, siaip - labai patinka, maziau ivairiu chemikalu sudety, plaukai minksti pasidaro. Taciau istikruju galvoju, jei plaukai sugadinti, tai reikia daugiau ir geresniu priemoniu jiems atstatyti, o kai plaukai sveiki ir nenudeginti, tai uzteks bet kokio sampuno...O dar kiekvienam plauku tipui - vis kitas sampunas, cia jau reikia ptiems isbandyt viska. Stai mano drauge naudoja sampuna skirta arkliu uodega plaut ... labai patenkinta
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 13, 16:17)
Gal jau buvo rašyta, bet kur jūs perkate šiuos šampūnus?
VitrinaPro parduotuveje.. vasara ji atsidare ir Ozo prekybos centre.
QUOTE(suoma @ 2012 01 01, 19:42)
Man labai patiko salerm firmos šampūnas Dar mačiau yra ir kaukė tos pačios serijos, bet jos kolkas neįsigijau bet manau reikės. Po šio šampūno plaukai atrodo ir jaučiasi lyg šilkiniai. ir pas mane jie veliasi gale labai nes šviesinti, tai išplovus labai lengvai iššukuoja.o ir kvepia super .
o koki kondicionieriu naudojate prie sio sampuno, kas ji naudojate? ar kondicionieriaus nebereikia juo isplovus?
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 16, 02:10)
NU IR KAS?? Man, ir manau daugeliui kitų švilpti ant tų parabenų.
Pritariu. 2 metus naudojau ekologiškus šampūnus, aliejus ir t.t. Žodžiu, viską be tų parabenų.. Tai plaukai, o tu Dieve, kokie buvo... Šakojosi, skilinėjo, lūžinėjo, slinko.. Nusikirpdavau nesveikus plaukus, ir toliau a la augindavau- kitam kirpimui,nes po savaites ar dviejų vėl tas pats. Ekologiški šampūnai žiauriai išsausindavo man tuos plaukus, net aliejinės kaukės nepadėdavao. Rudenį, po paskutinio kirpimo, perėjau prie chemijos- šampūnai, aliejai, serumai, kaukės, balzamai, kondicionieriai. Praėjo 2 mėnesiai Vos vienas kitas šakojasi ar lūžinėja, nebetaip slenka, greičiau auga. Net juokinga, ansčiau, kai naudojau ekologiškas priemones, tai niekada nebuvau sulaukus komplimento dėl plaukų. Dabar kai prie chemijos grįžau tai net keista- susitinku su draugais, tai tie tik ir klausia- ką su savo plaukais darau, ką naudoju ir pan.
O šiaip manau, kad jei kuriom tinka ekologiškos priemonės- puiku, naudokit į sveikatą, bet nereik mėtyt akmenim tas kurios naudoja cheminius šampūnus. Kiekvienas renkasi tą, kas labiausiai tinka.
QUOTE(Saule222 @ 2012 01 16, 11:43)
Gal kuri esat naudojusios sampuna dazytiems plaukams COMPAGNIA DEL COLORE firmos? Nusipirkau jo pilstomo pabandymui, bet pasirode keista jo konsistencija, kazko skystokas galvoju, ar jis cia toks yra, ar atskiestas mazumele
as kazkada sita turejau, pirkau visa litra is kirpejos, tai kiek atsimenu buvo skystokas . O pats sampunas toks neutralus, nei blogas, nei labai jau super
Sveikos, naudoju profesionalia italiska kosmetika: REGENE sampuna, kauke ir aliejuka galiukams. Labai patenkita. Perku vaistinese. Mano kirpeja sake, kad plaukai labai atsistate po to, kai pradejau naudoti. Pati taip pat jauciu, kad plaukai lengviau sutravomi ir ko niekada nebuvo anksciau gyvenime - zvilga, tas mane dziugina:-)