Man geriausiais sampunas siuo metu Kaaral Pink up,plaukai mano ilgi ,visa laika noriu kad butu glotnesni,tiesesni,su siuo sampunu puikiai pavyksta sio efekto pasiekt ,nuostabiai ir neikiriai kvepia avietemis ir greiprutu
QUOTE(mimoz@ @ 2012 01 13, 19:52)
Man geriausiais sampunas siuo metu Kaaral Pink up,plaukai mano ilgi ,visa laika noriu kad butu glotnesni,tiesesni,su siuo sampunu puikiai pavyksta sio efekto pasiekt ,nuostabiai ir neikiriai kvepia avietemis ir greiprutu
o kur tokį perkate?
QUOTE(edangra @ 2012 01 15, 01:01)
o kur tokį perkate?
Pardavinėja..
Kolkas šis labai patinka ir tinka Naudoju kartu su kondicionieriumi
QUOTE(ladyga @ 2012 01 07, 14:37)
lba diena merginos...turiu ilgus plaukus. naudodavau lereal sampuna, bet ilgainiui jis pradejo nebetikti mano plaukams. db naudoju garniers firmos sampuna, bet ziuriu, kad issiplovus plaukus su juo, plaukai nera labi zvilgus, gal galetumete jus kazka rekomenduoti ilgiems plaukams. aciu
Bandyk profesionales priemones.
QUOTE(Radvilė @ 2012 01 15, 22:08)
Mane taip pat domina
QUOTE(Victorious @ 2012 01 15, 03:07)
Pardavinėja..
na ir atsakymas
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą
QUOTE(Radvilė @ 2012 01 15, 20:08)
Sveikos,
Gal kas naudojat Macadamia šampūną ir kondicionierų (kaukę) ? Yra koks poveikis ? Ar skirtumas ?
Pati tik neseniai pradėjau naudoti, tai dar nelabai galiu ką pasakyti
Gal kas naudojat Macadamia šampūną ir kondicionierų (kaukę) ? Yra koks poveikis ? Ar skirtumas ?
Pati tik neseniai pradėjau naudoti, tai dar nelabai galiu ką pasakyti
Aš naudoju tik kaukę (kuri labai labai patinka), o vat apie šampūną girdėjau,kad ne stebuklas. Šampūnas, kaip šampūnas. Kadangi pati naudojate, tai bus labai idomūs atsiliepimai.
QUOTE(melutia @ 2012 01 15, 13:15)
kad tie john frieda pilni parabenu
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 15, 22:44)
kad tie john frieda pilni parabenu
NU IR KAS?? Man, ir manau daugeliui kitų švilpti ant tų parabenų.
QUOTE(edangra @ 2012 01 16, 00:16)
na ir atsakymas
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą
Turėjau galvoje, kad mimoz@ reklamuoja forume ir pati pardavinėja...