Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

user posted image
Man geriausiais sampunas siuo metu Kaaral Pink up,plaukai mano ilgi ,visa laika noriu kad butu glotnesni,tiesesni,su siuo sampunu puikiai pavyksta sio efekto pasiekt drinks_cheers.gif,nuostabiai ir neikiriai kvepia avietemis ir greiprutu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoz@: 13 sausio 2012 - 18:52
QUOTE(mimoz@ @ 2012 01 13, 19:52)
Man geriausiais sampunas siuo metu Kaaral Pink up,plaukai mano ilgi ,visa laika noriu kad butu glotnesni,tiesesni,su siuo sampunu puikiai pavyksta sio efekto pasiekt drinks_cheers.gif,nuostabiai ir neikiriai kvepia avietemis ir greiprutu  thumbup.gif

o kur tokį perkate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 15, 01:01)
o kur tokį perkate?  g.gif

Pardavinėja..
Atsakyti
Kolkas šis labai patinka ir tinka thumbup.gif Naudoju kartu su kondicionieriumi wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ladyga @ 2012 01 07, 14:37)
lba diena merginos...turiu ilgus plaukus. naudodavau lereal sampuna, bet ilgainiui jis pradejo nebetikti mano plaukams. db naudoju garniers firmos sampuna, bet ziuriu, kad issiplovus plaukus su juo, plaukai nera labi zvilgus, gal galetumete jus kazka rekomenduoti ilgiems plaukams. aciu

Bandyk profesionales priemones. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas naudojat Macadamia šampūną ir kondicionierų (kaukę) ? ax.gif Yra koks poveikis ? Ar skirtumas ?
Pati tik neseniai pradėjau naudoti, tai dar nelabai galiu ką pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 01 15, 22:08)
Sveikos,

Gal kas naudojat Macadamia šampūną ir kondicionierų (kaukę) ? 

Mane taip pat domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 15, 03:07)
Pardavinėja..

doh.gif na ir atsakymas lotuliukas.gif
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edangra: 15 sausio 2012 - 22:17
QUOTE(Radvilė @ 2012 01 15, 20:08)
Sveikos,

Gal kas naudojat Macadamia šampūną ir kondicionierų (kaukę) ?  ax.gif Yra koks poveikis ? Ar skirtumas ?
Pati tik neseniai pradėjau naudoti, tai dar nelabai galiu ką pasakyti  blush2.gif

Aš naudoju tik kaukę (kuri labai labai patinka), o vat apie šampūną girdėjau,kad ne stebuklas. Šampūnas, kaip šampūnas. Kadangi pati naudojate, tai bus labai idomūs atsiliepimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2012 01 15, 13:15)
Kolkas šis labai patinka ir tinka thumbup.gif Naudoju kartu su kondicionieriumi wub.gif
user posted image

kad tie john frieda pilni parabenu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 15, 22:44)
kad tie john frieda pilni parabenu schmoll.gif  schmoll.gif

NU IR KAS?? Man, ir manau daugeliui kitų švilpti ant tų parabenų. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 16, 00:16)
doh.gif na ir atsakymas  lotuliukas.gif
gerai, paklausiu išsamiau: kokioje parduotuvėje (pageidautinas parduotuvės pavadinimas) galima nusipirkti tokį šampūną?
Klausimas skirtas mimoz@ arba bet kuriai kitai, kuri naudoja tokį šampūną. Dėkui už būsimą atsakymą  4u.gif

Turėjau galvoje, kad mimoz@ reklamuoja forume ir pati pardavinėja...
Atsakyti