Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 16, 18:19)
Tai gali būti drinks_cheers.gif  Tam tikra prasme galbūt dėkinga plauko struktūra (galvojant apie plauko sveikumą). Bet patogumo atžvilgiu tai čia baisus nepatogumas unsure.gif  doh.gif  Ir dėl to esu priversta tą plauką  dirbtinai žaloti (džiovindama fenu). Natūraliai išsidžiovinti bet kokiu atveju būtų sveikiau.
Bet tai jūs tas 1.5 val nuolat ir kedenat g.gif
Per kiek išdžiūtų pilnai patys,  nenumanau (nes jau seniai tuo neužsiimu). Bet tikrai ne apie pusantros ir ne 3 val. eina kalba.

Man irgi ta pati problema,pavyzdžiui,išsiplaunu galvą 11val. ryto,tai 15val dar plaukai nebūna išdžiuvę schmoll.gif Tad tiesiog fenu padžiovinu jau beveik išdžiuvusius,tačiau dar nesausus plaukus.Šiek tiek greičiau džiūsta plaukai jei per ilgai nelaikau ant plaukų kondicionieriaus ir kai idealiai išskalauju plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 01 07, 14:22)
Tai kiek mazdaug jis kainuoja?

Maciau apie 40 lt kainuoja, be akcijos. O akcija Droge jau pasibaigusi siems sampunams.
O Body Basic sampuno Eurokose ieskojau, bet neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarine zemuoge: 07 sausio 2012 - 20:10
Ką gero/blogo galit pasakyt apie AMWAY šampūnus? 4u.gif
Atsakyti
Dar norėčiau info apie wella šampūnus:)
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 01 10, 23:38)
Ką gero/blogo galit pasakyt apie AMWAY šampūnus?  4u.gif

Kaip tik naudoju. Kol kas nieko blogo/gero pasakyti negaliu.
Atsakyti
Sveikos, mačiau šiandien tokį šampūną. Gal kuri naudojat, kokie atsiliepimai? Kai pasibaigs dabartinis, gal verta nusipirkti g.gif Rašo, kad su 100% kokosų aliejumi.

user posted image
Atsakyti
man dabar geriausiai patinka "sante henna" sampunas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ladyga @ 2012 01 07, 13:37)
lba diena merginos...turiu ilgus plaukus. naudodavau lereal sampuna, bet ilgainiui jis pradejo nebetikti mano plaukams. db naudoju garniers firmos sampuna, bet ziuriu, kad issiplovus plaukus su juo, plaukai nera labi zvilgus, gal galetumete jus kazka rekomenduoti ilgiems plaukams. aciu

kas cia per firma lereal ir garniers g.gif g.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Del to sampuno su kokosu aliejumi, tai man asmeniskai jis nebuvo kazkuom ypatingas.Didesni efekta suteikia kokosu aliejaus kauke...karta pabandziusi antra syki nebepirkau,turejau ir kondicionieriu is tos pacios serijos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 12, 22:45)
man dabar geriausiai patinka "sante henna" sampunas blush2.gif
Papildyta:
kas cia per firma lereal ir garniers g.gif  g.gif  biggrin.gif  cool.gif

Na negali gi visi raštingi būt... biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(suoma @ 2012 01 01, 21:42)
Man labai patiko salerm firmos šampūnas Dar mačiau yra ir kaukė tos pačios serijos, bet jos kolkas neįsigijau bet manau reikės. Po šio šampūno plaukai atrodo ir jaučiasi lyg šilkiniai. ir pas mane jie veliasi gale labai nes šviesinti, tai išplovus labai lengvai iššukuoja.o ir kvepia super user posted image .

Visiškai sutiku man šis šampūnas taip pat thumbup.gif Išbandžiau taip pat ir kaukes. Aš šiuos tris keitalioju kai plaukas ima priprasti
Su vaisių rūgštmis:
user posted image
Atstatantis su keratinu
user posted image
Tiesinantis su keratinu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _elena_: 13 sausio 2012 - 13:13
QUOTE(_elena_ @ 2012 01 13, 14:11)
thumbup.gif
Visiškai sutiku man šis šampūnas taip pat  thumbup.gif Išbandžiau taip pat ir kaukes. Aš šiuos tris keitalioju kai plaukas ima priprasti

Gal jau buvo rašyta, bet kur jūs perkate šiuos šampūnus?
Atsakyti
QUOTE(Atene323 @ 2012 01 13, 03:05)
Del to sampuno su kokosu aliejumi,  tai man asmeniskai jis nebuvo kazkuom ypatingas.Didesni efekta suteikia kokosu aliejaus kauke...karta pabandziusi antra syki nebepirkau,turejau ir kondicionieriu is tos pacios serijos. unsure.gif

dėkui už atsakymą 4u.gif dairysiuosi toliau..
Atsakyti