Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(lauriux77 @ 2011 12 20, 08:22)
Visą laiką kovojau su besipučiančiais, besiveliančiais, sausais plaukais, man atradimas buvo Jericho šampūnas ir balzamas, sutvarkė plaukus ideliai, slidūs, gražūs tapo. Bet plaukai priprato ir nebėra efekto, bet kas nebandėt būtinai pabandykit, dabar Droge mačiau kaip tik akcija tam šampūnui.
Ilgai ieškojau jam pakaitalo, ir netikėtai radau, visai nebrangų Body Basic su baltosios arbatos ekstraktu, efektas toks kaip po Jericho  smile.gif, ir gal trigubai pigesnis  tongue.gif

O kur perkate si sampuna?
Atsakyti
QUOTE(maxxximaliste @ 2011 12 20, 17:50)
As naudoju Marrakesh sampuna ir aliejuka plauku galams, sios priemones savo sudetyje turi argano aliejaus ir kanapiu seklu aliejaus, man lb patinka, super  thumbup.gif , daug esu isbandziusi ivairiu priemoniu, bet pagaliau atradau tai, kas man tinka, net kai nuejau pas kirpeja, paklause, su kuo galva plaunu, nes labai plaukai sake atsigavo, svelnus ir sveiki  smile.gif

QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 20, 18:25)
Kalbant apie argano aliejų, tai man patinka šampūnas ir kondicionierius Marrakesh su argano ir kanapių sėklų aliejais. (Be visokių parabenų ir sulfatų). smile.gif
Papildyta:

Ir yra tokių egzotiškų kvapų, kas man patinka. smile.gif

Mh, dabar kaip tik akcija yra per kartu.lt, tai turiu dar kelias valandas pamastyt.. biggrin.gif
Bet va apie milkshake niekas nieko...negi nebande niekas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 12 20, 12:00)
O kur perkate si sampuna?

Body Basics šampūną pirkau Eurokos parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
man tai patinka Les Karites sampunai, bet ju tik Droge randu, net db gyvendama UK niekur nerandu, tai nuvaziuodama i LT nusiperku smile.gif jie stai taip atrodo user posted image

Mano plaukai siaip visada buvo stori ir gan sveiki, bet linke pasiriebaluoti, po dazymu pasidare siurkstoki, o vat is tos serijos sampunas riebioms saknims ir sausiems galiukams labai patiko smile.gif

dar turiu john frieda anti-frizz sampuna, bet man jis kazkaip apsunkina plauka.. schmoll.gif

Taip pat bandziau Tre Semme Salon Silk sampuna, tai visai nieko, paprastas, pasvelnina siek tiek plaukus...

Kazkaip dabar kai persikrausciau gyvent i kita vieta pastebejau kad visi sampunai kokius tik benaudociau nebeturi efekto beveik jokio, plaukai susivelia vis tiek, pasidaro tokie issipute negraziai..gal cia gali but kieto vandens kalte? ir kaip nustatyt jis kietas ar ne? g.gif
Atsakyti
Man labai patiko salerm firmos šampūnas Dar mačiau yra ir kaukė tos pačios serijos, bet jos kolkas neįsigijau bet manau reikės. Po šio šampūno plaukai atrodo ir jaučiasi lyg šilkiniai. ir pas mane jie veliasi gale labai nes šviesinti, tai išplovus labai lengvai iššukuoja.o ir kvepia super user posted image .
Atsakyti
QUOTE(suoma @ 2012 01 01, 20:42)
Man labai patiko salerm firmos šampūnas Dar mačiau yra ir kaukė tos pačios serijos, bet jos kolkas neįsigijau bet manau reikės. Po šio šampūno plaukai atrodo ir jaučiasi lyg šilkiniai. ir pas mane jie veliasi gale labai nes šviesinti, tai išplovus labai lengvai iššukuoja.o ir kvepia super

o kur tokiu galima isigyti?
Atsakyti
aš pirkau Klaipėdos akropolyje, parduotuvė vitrina, bet turėtų būti ir vilniuje manau
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2011 12 21, 09:38)
Body Basics šampūną pirkau Eurokos parduotuvėje  smile.gif

hm.. g.gif reiks ir man pasižvalgyti.. nes jau pavargau nuo sausų ir neklausančių plaukų.. doh.gif
Atsakyti
mano beispuciantiems galams labai patiko trevor sorbie firmos sampunai ir balzamai, deja nezinau ar lt ju yra. siuo metu naudoju linija briunetems tai sampunas glotnina ,zvilgina plauka.
Atsakyti
lba diena merginos...turiu ilgus plaukus. naudodavau lereal sampuna, bet ilgainiui jis pradejo nebetikti mano plaukams. db naudoju garniers firmos sampuna, bet ziuriu, kad issiplovus plaukus su juo, plaukai nera labi zvilgus, gal galetumete jus kazka rekomenduoti ilgiems plaukams. aciu
Atsakyti
Man labai patinka ir tinka Marakesh sampunas ir kondicionierius su argano ir kanapiu seklu aliejum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2011 12 20, 09:22)
Visą laiką kovojau su besipučiančiais, besiveliančiais, sausais plaukais, man atradimas buvo Jericho šampūnas ir balzamas, sutvarkė plaukus ideliai, slidūs, gražūs tapo. Bet plaukai priprato ir nebėra efekto, bet kas nebandėt būtinai pabandykit, dabar Droge mačiau kaip tik akcija tam šampūnui.
Ilgai ieškojau jam pakaitalo, ir netikėtai radau, visai nebrangų Body Basic su baltosios arbatos ekstraktu, efektas toks kaip po Jericho  smile.gif, ir gal trigubai pigesnis  tongue.gif

Tai kiek mazdaug jis kainuoja?
Atsakyti