QUOTE(kucci_kucci @ 2011 11 16, 19:42)
idomi filosofija
kazkaip irgi galvoju kad sampunas tik isplauna, o jau visus kritimus, svelnumus, nesivelimus ar blizgumus kitos priemones priduoda
o tai sakykit jokiu apsaugu nuo karscio kaip supratau irgi nenaudojate?
gal istikruju kuo maziau apkrauni plaukus (na kaip ir veida) tuo sveikesni ir grazesni tampa per tam tikra prisitaikymo laika
nes pvz kad ir nagu odeles anksciau daznai karpydavau, o va SM prisiskaicius jau kokie 2menesiai nustojau ir nagai dar grazesnis tapo kai odeles vienodos ir lygios
Tiesą sakant jau ne pirmi metai nenaudoju absoliučiai jokių plaukų priežiūros priemonių apart šampūno (aišku, turiu tokių vieną kitą nusipirkusi, bet būtinybės ir poreikio jas naudoti bent šiuo metu man visgi nėra). Nei apsaugai, nei formavimui. Na tik retkarčiais laku pasipurškiu , jei jau reikia reikia ypatingai gerai atrodyti. Kažkada dar naudojau putas, bet mano šukuosenos kritimui jos visgi nebūtinos, tik papildomai plauką apsunkina (o mano plaukas ir be to yra sunkiai krentantis), plius nuo tų visų priežiūros priemonių (ir balzamų, ir formavimo priemonių) man tik labiau riebaluojasi.
Bet ir tai, net naudojant puoselėjančius šampūnus (skirtus dažytiems ar pažeistiems plaukams) pasitaiko, kad pats plaukas lyg ir apsineša. Na bet čia turbūt labiau tuo atveju, jei visgi šampūną nelabai gerai pasirinkau. Tai va anksčiau kartą ar du į mėnesį išsiplaudavau ir valančiu šampūnu.
Bet tai mano plaukai potrumpiai, su ilgais būtų jau vėl kita situacija. Tuomet be abejo turėčiau kažką daryti su galiukais.
Ir tikrai nesu prieš tas visas puoselėjimo priemones. Jei matysiu, kad reikia, tai ir naudosiu. Bet jei jau nėra būtina, tai kam tą visą chemiją ant plauko papildomai krauti.
Su veidu man visgi yra kiek kitaip , be kremų jau neišsiversčiau.