QUOTE(abiga @ 2011 11 12, 14:20)
Ar niekas nepakuždės, ar dar įmanoma Lietuvoj rasti Aussie šampūnų ir jei taip, kur? Eurokos nėra
esu macius tik eurokos...
QUOTE(abiga @ 2011 11 13, 19:20)
Kuriam Eurokos matėte ir kada? Nes seniau aš irgi pirkau Eurokos, bet pastarąją savaitę buvau ir Panoramos, ir Ozo Eurokos ir nė vienoj šių priemonių nėra, tai įdomu, gal pašalino iš prekybos.
siaip as is Kauno, o eurokose tai ir turedavo tik po kelis buteliukus, man jis netiko tai kazkaip nebeieskau..
schwarztkof juodoj pakuotėj, tiek man, tiek vaikino sesei labai patinka, plaukų nesuvelia, todėl mažiau išslenka, drėkina. žodžiu, tiko man. dar plius naudoju keune drėkinančią kaukę, tačiau ir be šios kaukės plaukai atrodo gražiai.
QUOTE(apčy @ 2011 11 06, 01:15)
Jei nesunku, gal sudėtį galėtumėt nurašyti? Kažkaip nesitiki, kad natūralus
Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Citric Acid, Parfum Limonene, Chamomilla Recutita, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 15985, CI 19140.
Mažai putoja, bet gerai išplauna plauką, net atrodė, kad per daug, bet pradžiūvus buvo daug lengviau iššukuot plaukus nei panaudojus kitą šampūną su nuplaunamu balzamu. Kol kas patinka, jei dar ir galvą galėsiu rečiau plaut, tai išvis bus idealu, nes dabar ne tik šampūnas žiauriai pigus, bet ir balzamo nebereiks
QUOTE(abiga @ 2011 11 13, 20:20)
Kuriam Eurokos matėte ir kada? Nes seniau aš irgi pirkau Eurokos, bet pastarąją savaitę buvau ir Panoramos, ir Ozo Eurokos ir nė vienoj šių priemonių nėra, tai įdomu, gal pašalino iš prekybos.
Liepkalnio maximoje yra eurokos, tai ten galima rasti.
Neprisimenu tiksliai, bet atrodo, kad mačiau Flagmano eurokos.
kažkada iš vienos kirpėjos išgirdau tokį paaiškinimą apie šampūną - šampūnas skirtas išplauti iš plaukų dulkes, riebalus ir kitus susikaupusius nešvarumus - galima naudoti bet kokį, svarbu jis atliktų šią paskirtį. Svarbiau yra kitos plaukams skirtos priemonės - kondicionierius, kaukė, balzamas
Nežinau - ar tai tiesa ar ne , bet pati vis tiek ieškau to tobulojo šampūno
Dabar naudoju Orofluido ir Alternos - pakaitom - priklausomai nuo nuotaikos
Man šie šampūnai patinka (kaip ir kitos tais pačiais pavadinimais priemonės )
QUOTE(Aurine @ 2011 11 14, 21:30)
kažkada iš vienos kirpėjos išgirdau tokį paaiškinimą apie šampūną - šampūnas skirtas išplauti iš plaukų dulkes, riebalus ir kitus susikaupusius nešvarumus - galima naudoti bet kokį, svarbu jis atliktų šią paskirtį. Svarbiau yra kitos plaukams skirtos priemonės - kondicionierius, kaukė, balzamas
Nežinau - ar tai tiesa ar ne , bet pati vis tiek ieškau to tobulojo šampūno
Dabar naudoju Orofluido ir Alternos - pakaitom - priklausomai nuo nuotaikos
Man šie šampūnai patinka (kaip ir kitos tais pačiais pavadinimais priemonės )
Nebūtinai.
Pati plaukus nuolat dažau, po kiekvieno plovimo džiovinu juos fenu. Bet nei kondicionierių, nei kaukių, nei balzamų jau keli metai visiškai nenaudoju. Ir mano plaukas pakankamai sveikas, nepažeistas (kaip tik praeitą savaitę tyriausi su O'Rising aparatu) , jei atitaikau šampūną (žinoma, tai nevisąlaik pavyksta), tuomet sveikai blizga .Gal tik patys galiukai vos vos nežymiai pažeisti (bet gyvai to nesimato, tik žiūrint su aparatu). O kadangi nešioju trumpą šukuoseną ir maždaug kas pusantro mėn. pasikerpu, tai man to ir užtenka - juk galiukus reguliariai pakerpu.
Tai va, mano tikslas - tik atrasti savo plaukams idealiai tinkantį šampūną, tuomet jokių papildomų priežiūros priemonių man ir nebereikia. Net ir kritimas, spalva (mano ryški), žvilgesys atitaikius šampūną akivaizdžiai skiriasi.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 15, 00:06)
Nebūtinai.
Pati plaukus nuolat dažau, po kiekvieno plovimo džiovinu juos fenu. Bet nei kondicionierių, nei kaukių, nei balzamų jau keli metai visiškai nenaudoju. Ir mano plaukas pakankamai sveikas, nepažeistas (kaip tik praeitą savaitę tyriausi su O'Rising aparatu) , jei atitaikau šampūną (žinoma, tai nevisąlaik pavyksta), tuomet sveikai blizga .Gal tik patys galiukai vos vos nežymiai pažeisti (bet gyvai to nesimato, tik žiūrint su aparatu). O kadangi nešioju trumpą šukuoseną ir maždaug kas pusantro mėn. pasikerpu, tai man to ir užtenka - juk galiukus reguliariai pakerpu.
Tai va, mano tikslas - tik atrasti savo plaukams idealiai tinkantį šampūną, tuomet jokių papildomų priežiūros priemonių man ir nebereikia. Net ir kritimas, spalva (mano ryški), žvilgesys atitaikius šampūną akivaizdžiai skiriasi.
ne visai sutinku manau plaukų grožis priklauso ir nuo genų, ir nuo organizmo būsenos - pas ką viskas su tuo tvarkoj - tam tik šampūno ir užtenka - o kitiems - reikia daugiau pastangų
QUOTE(Aurine @ 2011 11 15, 08:27)
ne visai sutinku manau plaukų grožis priklauso ir nuo genų, ir nuo organizmo būsenos - pas ką viskas su tuo tvarkoj - tam tik šampūno ir užtenka - o kitiems - reikia daugiau pastangų
Aš ir nesakau, kad tai taisyklė, juk ir parašiau,kad nebūtinai. Bet gali būti ir taip
Šiaip jau nei mano genai kažkokie ypatingi, nei esu sveiko gyvenimo būdo šalinininkė Ir metų man toli gražu ne 20. Pvz. su veido oda turiu nepalyginamai daugiau problemų nei su plaukais (sakyčiau , netgi labai daug).
O gal tiesiog tokia jau mano plaukų struktūra Šiaip yra toks niuansas, kad mano plaukai ypatingai lėtai džiūsta po išplovimo (beje dukra tą patį irgi paveldėjo), tai be feno, natūraliai džiovindama aš niekaip neprasisukčiau. Kas žino, galbūt tai irgi kažkiek įtakoja, kad plaukai perdaug neišsausėja net ir veikiami cheminių priemonių (mano atveju- dažų). Aišku, dar ir nuo pačių dažų priklauso.
Bet užtai tuos šampūnus visgi renkuosi labai kruopščiai, ir nuolat juos kaitalioju (nes mano plaukas labai linkęs priprasti prie šampūnų). Antrą kartą to pačio šampūno, nors ir idealiai tikusio, paprastai nebeperku.
Nors va pas dukrą, pagalvojus, kad ir lėtai džiūstantis jos plaukas, bet šiek tiek kitoks (labai linkę veltis ) Tai jai visąlaik po plovimo patepu galiukus aliejuku, retkarčiais praplaunu balzamu, o kai perdaug prisivelia, papurškiu specialiu skysčiu nuo vėlimosi. Žodžiu, jos plaukų priežiūra visgi kur kas sudėtingesnė , vien šampūno jai tikrai neužtektų...
Taigi, matyt, kiekvienam savo.