Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

apčy- sudėtis( pagal INCI nomenklatūrą). Tiek ir parašyta....
Atsakyti
Mergaitės, kas bandėt Garnier Fructis "Pure Shine" šampūną kalkėtam vandeniui? Ar jis veiksmingas? Siaubas kaip aš savo plaukus sugadinau su vandeniu, bet šiuo metu nėr kur dingt. Koks yra su tokiu ir plaunu verysad.gif Gal tas šampūnas padėtų unsure.gif Ar yra bandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 05, 21:43)
Esu skaičius kažkur, jei paragauji ką ant plaukų dedi ir tai tau nesukelia jokių šleikštulių, reiškiasi, gerą dalyką pasirinkai.
Aš kaip tokia durnelė biggrin.gif  mėgstu paragaut tai ką dedu ant plaukų. Visada jei darau kaukes natūralias, paragauju.
Taip buvo ir su šiuo šampūnu. Ir supratau kad nemeluoja kas parašyta ant etiketės. pH tikrai neutralus. Labai daug druskos. Kuri labai gerai riebiems plaukams. O aliejinės kaukes tam ir darau. Kad nebūtų man jie baisūs. Nes mano plaukai sausi. Bet kaip nenaudoju ir aliejų, man jie vistiek gerai atrodo. Ir mano draugės jį naudoja. Ne dėl to kad jis toks pigus. O dėl to kad plaukams jis gerai smile.gif  Jis gi natūralus. Be jokių chemikalų. Ką labai vertinu smile.gif  Tų kurie ilgi ir labai stori plaukai pabandykit mirksiukas.gif  Gal iš pirmo karto ir nepavyks.
Ir dėl išplovimo. Aš įtrinu du kartus. Vieną kartą įtrinu ir išplaunu, ir dar kartą pakartoju smile.gif  Viskas būna čiki! thumbup.gif

Niekur nesu mačius tokio šampūno g.gif
Atsakyti
Pas mus jis pačioj apačioj kur šampūnai...O kaip kitur gali būt padėta nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau Aussie šampūną, bent šiuo metu - po dviejų plovimų - įspūdis neblogas, pleiskanų neatsirado. Tik apimties kaip rašo neprideda, na, tai jau smulkmena. tik va šeštadienį Panoramos Eurokose jo neradau, anksčiau tikrai pirkau Eurokos. Nejau nustojo prekiaut?
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 11 06, 14:35)

Niekur nesu mačius tokio šampūno g.gif

yra toks sampunas. ir pantene toki turi. pas mus irgi kalketas vanduo, bet nepastebejau kad gadintu plaukus. kokia prasme tau sugadino plaukus? g.gif
Atsakyti
Kol kas geriausias iš bandytų (o bandžiau tikrai daug, net jorkams skirtą lotuliukas.gif ) - paprastas lietuviškas iš maximos su varnelėšom už 1.99Lt thumbup.gif
Atsakyti
Esu daug isbdanziusi visokiu sampunu, tiesinanciu (tigi, sth ir dar daug kitu firmu, bet ne maximiniu), atkurianciu (kerastase) taip pat dazytiems (keune), , mano naturali spalva ruda, bet dazau beveik juodai, siaip jie buvo linke pustis, del to vis pirkdavau tiesinancius, kad tik suglotnintu. Taigi vasaros pabaigoje apsilankiau pas viena kirpeja dazytis plauku ir ji man pasiule nusipirkti sampuna ir kauke su keratinu (salerm). na ir ka, is visu tos gausybes sampunu ka esu isbandziusi, rezultatas tikrai geras, galiukai nebesisakoja, plaukai nebesipucia, graziai krenta, blizga, na tiesiog suuuupeeer! ir nebereikia jokiu aliejuku, nieko visiskai, gal tik kiek pats procesas nervuoja kai skubi, reikia tiek sampuna tiek kauke laikyti po tris minutes(butinai, kitaip nebus poveikio). tikrai visoms labai rekomenduoju, as pabandziau ir nepasigailejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nepaprasta @ 2011 11 10, 20:40)
Esu daug isbdanziusi visokiu sampunu, tiesinanciu (tigi, sth ir dar daug kitu firmu, bet ne maximiniu), atkurianciu (kerastase) taip pat dazytiems (keune), , mano naturali spalva ruda, bet dazau beveik juodai, siaip jie buvo linke pustis, del to vis pirkdavau tiesinancius, kad tik suglotnintu. Taigi vasaros pabaigoje apsilankiau pas viena kirpeja dazytis plauku ir ji man pasiule nusipirkti sampuna ir kauke su keratinu (salerm). na ir ka, is visu tos gausybes sampunu ka esu isbandziusi, rezultatas tikrai geras, galiukai nebesisakoja, plaukai nebesipucia, graziai krenta, blizga, na tiesiog suuuupeeer! ir nebereikia jokiu aliejuku, nieko visiskai, gal tik kiek pats procesas nervuoja kai skubi, reikia tiek sampuna tiek kauke laikyti po tris minutes(butinai, kitaip nebus poveikio). tikrai visoms labai rekomenduoju, as pabandziau ir nepasigailejau  mirksiukas.gif

Labai superinis šampūnas ir kaukė thumbup.gif jau apie metus tik šias priemones naudoju, tai plaukai pasaką thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nepaprasta,2011 11 10, 21:40]
Esu daug isbdanziusi visokiu sampunu, tiesinanciu (tigi, sth ir dar daug kitu firmu, bet ne maximiniu), atkurianciu (kerastase) taip pat dazytiems (keune), , mano naturali spalva ruda, bet dazau beveik juodai, siaip jie buvo linke pustis, del to vis pirkdavau tiesinancius, kad tik suglotnintu. Taigi vasaros pabaigoje apsilankiau pas viena kirpeja dazytis plauku ir ji man pasiule nusipirkti sampuna ir kauke su keratinu (salerm). na ir ka, is visu tos gausybes sampunu ka esu isbandziusi, rezultatas tikrai geras, galiukai nebesisakoja, plaukai nebesipucia, graziai krenta, blizga, na tiesiog suuuupeeer! ir nebereikia jokiu aliejuku, nieko visiskai, gal tik kiek pats procesas nervuoja kai skubi, reikia tiek sampuna tiek kauke laikyti po tris minutes(butinai, kitaip nebus poveikio). tikrai visoms labai rekomenduoju, as pabandziau ir nepasigailejau mirksiukas.gif
[/quo

kauke nebloga, bet ne daznam naudojimui, pati bandziau, nes no dazno vartojimo plaukai kaip sulipe atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 07, 18:40)
Pas mus jis pačioj apačioj kur šampūnai...O kaip kitur gali būt padėta nežinau biggrin.gif

O kas gamintojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 11 lapkričio 2011 - 19:15
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 11, 19:13)
O kas gamintojas?

Parašyta,kad pagaminta pagal Maxima Lt užsakymą g.gif radau jo,apžiūrėjau ir padėjau hihihi.gif
Atsakyti