Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(ShihTzu @ 2011 11 03, 14:07)
pilnai tavim tikiu,nes kai dirbau eurokose,ateidavo tokia poniute ir nuolatos ieskojo sampuno uz 4lt didele bande su kazkokiom saknis ,o pas ja plaukai.....ohmy.gif netikejau,kol nepradejo tiesiog masiskai eit ir daugelis ieskot to sampuno,sake rezultatas nei kondisino nereikia.... bet kadangi ten dirbau tai apsistojau ties organic firmos kosmetika;] wub.gif

Aš irgi norėčiau pamatyt to super šampūno foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 11 04, 16:01)
Aš irgi norėčiau pamatyt to super šampūno foto.  4u.gif

Man irgi įdomu, kas ten per šampūnas. g.gif
O kokia jo sudėtis?

Atsakyti
kuris naturalus sampunas gerai isplauna aliejines kaukes? ax.gif jei isvis toks yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 18, 16:57)
Sveikos...gal kuri nors bandet is THE BODY SHOP RAINFOREST BALANCE serijos, riebiems plaukams sampuna???? with pracaxi oil, white nettle, seaweed and community trade aloe vera  4u.gif laukiu jusu nuomones

as bandziau pora kartu, po jo butinai man reikedavo kondicionieriaus, nes i plaukus pirsto neikisi, kieti, siurkstus, issukuot neimanoma smile.gif
Atsakyti
[quote=Juxt,2011 11 03, 14:42]
<...Ojė! Bet vieną dieną man pritrūko šampūno. Ir teko šuniui nupirktą ramunėlių šampūną panaudot biggrin.gif Jis ne šunims skirtas, bet kada šunų šampūnų kainos ''gražios'' tai nupirkau bile kokį.>
[/quote]

nu kažkaip čia aš įskaitau g.gif
[/quote]

Taigi paskui parasiau, kad nepastebejau. Kam vel apie tai?
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 02, 22:57)

Nusipirkau ir aš kažkada prisiskaičius atsiliepimų. Išsiplovus galvą - tragedija doh.gif Plaukai kaip šiaudai, susivėlė, siaubas doh.gif
Atsakyti
user posted image 4u.gif
Esu skaičius kažkur, jei paragauji ką ant plaukų dedi ir tai tau nesukelia jokių šleikštulių, reiškiasi, gerą dalyką pasirinkai.
Aš kaip tokia durnelė biggrin.gif mėgstu paragaut tai ką dedu ant plaukų. Visada jei darau kaukes natūralias, paragauju.
Taip buvo ir su šiuo šampūnu. Ir supratau kad nemeluoja kas parašyta ant etiketės. pH tikrai neutralus. Labai daug druskos. Kuri labai gerai riebiems plaukams. O aliejinės kaukes tam ir darau. Kad nebūtų man jie baisūs. Nes mano plaukai sausi. Bet kaip nenaudoju ir aliejų, man jie vistiek gerai atrodo. Ir mano draugės jį naudoja. Ne dėl to kad jis toks pigus. O dėl to kad plaukams jis gerai smile.gif Jis gi natūralus. Be jokių chemikalų. Ką labai vertinu smile.gif Tų kurie ilgi ir labai stori plaukai pabandykit mirksiukas.gif Gal iš pirmo karto ir nepavyks.
Ir dėl išplovimo. Aš įtrinu du kartus. Vieną kartą įtrinu ir išplaunu, ir dar kartą pakartoju smile.gif Viskas būna čiki! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 04, 17:26)
kuris naturalus sampunas gerai isplauna aliejines kaukes? ax.gif  jei isvis toks yra g.gif

Man šis išplauna mirksiukas.gif :
http://www.iherb.com...-99-g/5823?at=0
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 05, 22:43)
user posted image  4u.gif 
Esu skaičius kažkur, jei paragauji ką ant plaukų dedi ir tai tau nesukelia jokių šleikštulių, reiškiasi, gerą dalyką pasirinkai.
Aš kaip tokia durnelė biggrin.gif  mėgstu paragaut tai ką dedu ant plaukų. Visada jei darau kaukes natūralias, paragauju.
Taip buvo ir su šiuo šampūnu. Ir supratau kad nemeluoja kas parašyta ant etiketės. pH tikrai neutralus. Labai daug druskos. Kuri labai gerai riebiems plaukams. O aliejinės kaukes tam ir darau. Kad nebūtų man jie baisūs. Nes mano plaukai sausi. Bet kaip nenaudoju ir aliejų, man jie vistiek gerai atrodo. Ir mano draugės jį naudoja. Ne dėl to kad jis toks pigus. O dėl to kad plaukams jis gerai smile.gif  Jis gi natūralus. Be jokių chemikalų. Ką labai vertinu smile.gif  Tų kurie ilgi ir labai stori plaukai pabandykit mirksiukas.gif  Gal iš pirmo karto ir nepavyks.
Ir dėl išplovimo. Aš įtrinu du kartus. Vieną kartą įtrinu ir išplaunu, ir dar kartą pakartoju smile.gif  Viskas būna čiki! thumbup.gif

Jei nesunku, gal sudėtį galėtumėt nurašyti? Kažkaip nesitiki, kad natūralus g.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2011 11 05, 23:52)

gaila, kad reikia siustis verysad.gif
Atsakyti
Marrakesch wub.gif labai fainai glotnina plaukus thumbup.gif Be dažykliu
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 06, 00:25)
gaila, kad reikia siustis  verysad.gif

SANTE jojoba tikrai išplauna mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti