Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

1,69lt? vandens už tokią kainą nenusipirksi, o čia šampūnas?!
Atsakyti
būtinai įdėkit paveikslėlį, nes išties baisiai įdomu būtų pamatyt, kaip atrodo tas "stebuklas"
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 02, 09:35)
Man nuo Aussie sampuno (violetinio) atsirado pleiskanu doh.gif

man jis riebina plaukus. ryte issiplaunu, o vakare jau sukrite plaukai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kazkada rode laida apie moteri kuri naudoja gyvunams skirtas priemones. Ir pasakojo, kad vaje vaje koks rezultatas. Bet ekspertai pasake, kad tai negerai!
Man i galva neateitu panaudoti suniuko sampuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 03 lapkričio 2011 - 08:38
QUOTE(Lyre @ 2011 11 03, 09:36)
Kazkada rode laida apie moteri kuri naudoja gyvunams skirtas priemones. Ir pasakojo, kad vaje vaje koks rezultatas. Bet ekspertai pasake, kad tai negerai!
Man i galva neateitu panaudoti suniuko sampuna.

kiek supratau, tai šampūnas žmonėms skirtas, tik ji nupirko šuniukui prausti g.gif
Atsakyti
Dar karta perskaiciau - tikrai, nepastebejau, kad parasyta, ne sunims skirtas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2011 11 01, 17:50)
Naudojau NS pora metu, isbandziau gal keturiu rusiu sampunus, buvau labai patenkinta. kad atradau tikrai man tinkancius, bet paskutiniu metu nuo ju man pradejo niezteti galva, o ir oda pasidare jautri, gaila bet jau leidausi i paieska kito sampuno  g.gif , perskaiciau temoje, kad ne man vienai tokie pojuciai, gal cia sutapimas, o gal ju kokybe suprastejo g.gif

Gal cia pasitvirtins dedes is Garliavos posakis- nera produkto, kurio negaletume musu sandeliuose ispilstyti bigsmile.gif Tiesa, jis kalbejo apie alieju- atvaziuoja cisterna ir pradeda pilstyti .O po to klijuojaetiketes cia dabar bus brolio, dabar-natur ar kaip ji ten ir tt .Taip kad su tais sampunais... smile.gif
Atsakyti
Todel naudoju sampunus atveztus is uzsienio. Ten kokybe, o pas mus.....
Atsakyti
Man atrodo savo plaukus plaukit kuo tik norit, bet sunio plaut zmoniu sampunu nereiketu, juk ir specialus ne karve kainuoja mirksiukas.gif

O del gyvunu sampunu panaudojimo, tai maciau rusaite kuri pasakojo kaip plaunasi savo sviesintus plaukus su sampunu skirtu arklio karciams. Aisku tas sampunas smarkiai praskiestas. Rezultatas grazus, pati nebandziau smile.gif
Atsakyti
na tai laukiam to stebuklingojo šampūno foto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 02, 21:57)
Nu va.  Turiu pasigirt nes visoms giriu ir tiesiog įperšu šį nuostabų šampūną 4u.gif  Manau turėtų būt kiekvienoj maxsimos parduotuvė jis 4u.gif  na bet viską nuo pradžių.
Seniau šampūnus pirkdavau įvairių įvairiausius...Mokėdavau labai daug. Ir kondicionierius ir serumus...Ojė! Bet vieną dieną man pritrūko šampūno. Ir teko šuniui nupirktą ramunėlių šampūną panaudot biggrin.gif  Jis ne šunims skirtas, bet kada šunų šampūnų kainos ''gražios'' tai nupirkau bile kokį. Žiūriu, vieno litro ir tik 1,69Lt.! bigsmile.gif  Nusipirkau ir tik šunims naudojau. Na o atsitiko kad pritrūko man ir teko juo pasinaudot biggrin.gif Tai vat. Išsiploviau ir nesupratau kas atsitiko...Kada jis su druska tai oda labai išsausėjo. Bet plaukų grožis neišpasakytas wub.gif  Ir švelnumas ir blizgumas...Pasaka! Dabar kitų šampūnų nė į rankas neimčiau schmoll.gif  Tik šytą biggrin.gif  Na o kada mano oda greit išsausėja, prieš plovimą visada užsitepu aliejaus kokio. Tai tiek plaukai tiek oda thumbup.gif  Ir nereik plaut 4-5dienas. Jei aliejaus nepilu tai savaitę ir ilgiau. Žodžiu, kas brangina savo ilgus ir storus plaukus patariu naudoti tik šytą šampūną thumbup.gif  Nes visos mano draugės jį naudoja ir nusiskundimų dar negirdėjau schmoll.gif 
Pavadinimas paprastas: Ramunėlių šampūnas. Neutralus pH. Kada įdėsiu foto kaip atrodo bankė mirksiukas.gif

pilnai tavim tikiu,nes kai dirbau eurokose,ateidavo tokia poniute ir nuolatos ieskojo sampuno uz 4lt didele bande su kazkokiom saknis ,o pas ja plaukai.....ohmy.gif netikejau,kol nepradejo tiesiog masiskai eit ir daugelis ieskot to sampuno,sake rezultatas nei kondisino nereikia.... bet kadangi ten dirbau tai apsistojau ties organic firmos kosmetika;] wub.gif
Atsakyti
[quote=Lyre,2011 11 03, 11:20]
Dar karta perskaiciau - tikrai, nepastebejau, kad parasyta, ne sunims skirtas. ax.gif
[/quote]

<...Ojė! Bet vieną dieną man pritrūko šampūno. Ir teko šuniui nupirktą ramunėlių šampūną panaudot biggrin.gif Jis ne šunims skirtas, bet kada šunų šampūnų kainos ''gražios'' tai nupirkau bile kokį.>
[/quote]

nu kažkaip čia aš įskaitau g.gif
Atsakyti