Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Naudojau NS pora metu, isbandziau gal keturiu rusiu sampunus, buvau labai patenkinta. kad atradau tikrai man tinkancius, bet paskutiniu metu nuo ju man pradejo niezteti galva, o ir oda pasidare jautri, gaila bet jau leidausi i paieska kito sampuno g.gif , perskaiciau temoje, kad ne man vienai tokie pojuciai, gal cia sutapimas, o gal ju kokybe suprastejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 30, 16:16)
Šiuo metu alfaparf nadoju, labai tiko mano plaukam, bent ja pati pradžia tai tikrai daug žadanti.

Man labai patiko Alfaparf Midolo di Mamboo šampūnas (lyg taip vadinas), o va Alfaparf Yellow nwpatiko. dabar naudoju Macadamia ir John Frieda full repair, abu thumbup.gif
Atsakyti
o man nuo naturos siberikos kaip tik atsigavo plaukai, mano tik patys geriausi zodziai apie juos smile.gif
Atsakyti
Natura Siberica man taip pat labai nepatiko.
Joico samopunas labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2011 11 01, 20:47)
Natura Siberica man taip pat labai nepatiko.
Joico samopunas labiausiai  wub.gif

Tai Joico šampūnų irgi juk daugybė yra. O man pora bandytų iš Joico kaip tik net labai nepatiko schmoll.gif Vieną turėjau nusipirkus buteliuką (manau, gal kokį dažytiems plaukams), tai įpusėjusi jo atsikračiau, o kitas buvo tik mėginukas, berods, Joico K-PAK g.gif
Kadangi dar prieš tai esu turėjusi labai nekokią patirtį su Joico dažais doh.gif , tai dabar į tą produkciją žiūriu labai skersai, nemanau, kad iš jos ką nors dar bandysiu...
Atsakyti
Man nuo Aussie sampuno (violetinio) atsirado pleiskanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 02, 00:27)
Tai Joico šampūnų irgi juk daugybė yra. O man pora bandytų iš Joico kaip tik net labai nepatiko schmoll.gif  Vieną turėjau nusipirkus buteliuką (manau, gal kokį dažytiems plaukams), tai įpusėjusi jo atsikračiau, o kitas buvo tik mėginukas, berods, Joico K-PAK g.gif
Kadangi dar prieš tai esu turėjusi labai nekokią patirtį su Joico dažais  doh.gif , tai dabar į tą produkciją žiūriu labai skersai, nemanau, kad iš jos ką nors dar bandysiu...

Taip daugybe. biggrin.gif Parasiau bendrai. Naudojau net kelis sykius Joico K-PAK. Labai tiko ir patiko.
Atsakyti
Kas vienoms tinka, kitos ne. Mielai džiaugčiaus, jei NS man tiktų, bet ir tas ne. Jau visai nevilty, nes nuo daugelio šampūnų man arba pradeda pleiskanoti oda, arba slinkti plaukai. Aussie violetinis irgi laukia savo eilės, ir jau matau neigiamą atsiliepimą - labai norėtųs tikėti, kad man jis tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 02, 16:08)
Kas vienoms tinka, kitos ne. Mielai džiaugčiaus, jei NS man tiktų, bet ir tas ne. Jau visai nevilty, nes nuo daugelio šampūnų man arba pradeda pleiskanoti oda, arba slinkti plaukai. Aussie violetinis irgi laukia savo eilės, ir jau matau neigiamą atsiliepimą - labai norėtųs tikėti, kad man jis tiks smile.gif

Man irgi nuo beveik visu atsiranda pleiskanojimas, galvojau tai liga, pirkau spec priemones nuo pleiskanu...bet galu gale padariau isvada kad paprasciausiai netiko sampunai smile.gif Galiu papasakot kas tiko o kas ne.
Ausee- pirkau su gervuogem berods, tai visai nieko buvo is pradziu, po to pradejo pleiskanoti oda doh.gif
NS - naudojau zalia kur jautriai galvos odai, ir tamsiems plaukams - abudu netiko, niezejo ir pleiskanavo galvos oda.
Kaaral - daug labai isbandziau visokiu seriju, tarp ju ir spec nuo pleiskanu K5 serija, nu siaip nieko, bet sausino plauka rolleyes.gif O kitos serijos Volume, Baco ir Purify irgi po kiek laiko niezejo ir pleiskanavo oda. Bet siaip sampunai labai patiko, plaukai minksti labai buvo rolleyes.gif
Keune - pleiskanos iskart.
Vichy - na sis vienintelis mano isgelbetojas, nes galvos odai jis idealus, jokio niezejimo, jokiu pleiskanu...Visad ji turiu ir karts nuo karto plaunu su juo. Bet vistiek ieskau toliau rolleyes.gif
Joico - pirkau kasdieniniam plovimui, tai visai nieko, kvapas nuostabus, naudojasi taupiai, pleiskanu neatsirado. Tik kaip kasdieninio naudojima sampunas truputi sausino plaukus, tai naudojau kartu ir balzama.
John Freda - sis irgi labai patinka, perku tamsiaplaukems. Po jo balzamo man nereikia. Pleiskanojimo neatsirado kol kas smile.gif
Sekantis eileje Hempz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 02, 10:35)
Man nuo Aussie sampuno (violetinio) atsirado pleiskanu doh.gif

drinks_cheers.gif man ir tas pat buvo, nors pats sampunas fainas..
va panaudojau macadamios sampuna, nepatiko nepirksiu daugiau, lb velia plaukus, plaukai tokie sausi atrodo net, pats sampunas nesiskyrsto kai uzpili ant plauku, be kondicionieriaus tai isvis niekaip, gerai,kad yra mazo kiekio buteliukai, tai gaila pinigu butu buve, na bet dbr ramu smile.gif kartojau tik macadamios kauke.
Atsakyti

pasiryzau nusipirkti si sampuna g.gif mane gundo tas, kad jis su arganu, kai isbandysiu tai parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo weja: 02 lapkričio 2011 - 19:04
Nu va. Turiu pasigirt nes visoms giriu ir tiesiog įperšu šį nuostabų šampūną 4u.gif Manau turėtų būt kiekvienoj maxsimos parduotuvė jis 4u.gif na bet viską nuo pradžių.
Seniau šampūnus pirkdavau įvairių įvairiausius...Mokėdavau labai daug. Ir kondicionierius ir serumus...Ojė! Bet vieną dieną man pritrūko šampūno. Ir teko šuniui nupirktą ramunėlių šampūną panaudot biggrin.gif Jis ne šunims skirtas, bet kada šunų šampūnų kainos ''gražios'' tai nupirkau bile kokį. Žiūriu, vieno litro ir tik 1,69Lt.! bigsmile.gif Nusipirkau ir tik šunims naudojau. Na o atsitiko kad pritrūko man ir teko juo pasinaudot biggrin.gif Tai vat. Išsiploviau ir nesupratau kas atsitiko...Kada jis su druska tai oda labai išsausėjo. Bet plaukų grožis neišpasakytas wub.gif Ir švelnumas ir blizgumas...Pasaka! Dabar kitų šampūnų nė į rankas neimčiau schmoll.gif Tik šytą biggrin.gif Na o kada mano oda greit išsausėja, prieš plovimą visada užsitepu aliejaus kokio. Tai tiek plaukai tiek oda thumbup.gif Ir nereik plaut 4-5dienas. Jei aliejaus nepilu tai savaitę ir ilgiau. Žodžiu, kas brangina savo ilgus ir storus plaukus patariu naudoti tik šytą šampūną thumbup.gif Nes visos mano draugės jį naudoja ir nusiskundimų dar negirdėjau schmoll.gif
Pavadinimas paprastas: Ramunėlių šampūnas. Neutralus pH. Kada įdėsiu foto kaip atrodo bankė mirksiukas.gif
Atsakyti