Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 10:39)
Kadangi nenaudoju naturaliu sampunu, net nezinau kodel, gal del to, kad neseku paskui banda ir nealpioju del visko, kas neva naturalu ir pades man isgyventi iki 100 metu (neduok Dieve), tai siuo metu naudoju ir esu labai patenkinta siuo sampunu:

http://www.boots.com...g-Shampoo_9674/

mano ilgiems plaukams jis kaip tik  thumbup.gif

dar tokio nebandziau, o kur toki galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 03 08, 11:18)
dar tokio nebandziau, o kur toki galima isigyti?

daug kur jo yra, as irgi ji naudojus esu, patiko ir jis man smile.gif
yra droguose pirkti, sarmoj, kosmadoj, daug kur smile.gif
Atsakyti
John Frieda "Droge" yra? Kokios ten kainos maždaug?
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 08, 12:42)
John Frieda "Droge" yra? Kokios ten kainos maždaug?

apie 30 Lt. Esu ir blonde sampuna naudojusi (kai dar nebuvau pakeitusi spalvos), patiko. Svarbiausia, kad labai tirstas, ilgam uztenka ir mano plaukams tinka.
Atsakyti
Antkainis tai neblogas lotuliukas.gif Bet manau jie tikrai neblogi, bandysiu įsigyti ax.gif
Atsakyti
user posted image
vienareikšmiškai tik šis wub.gif yra pirkti didesnėse eurokos parduotuvės kaina apie 20lt kiekis 385ml;) yra taip pat kondicionierius, kaukė, ir puškilis smile.gif skirta sausiems, pažeistiems plaukams, nepatarčiau naudoti normalių plaukų savininkėms nes apsunkins plauką smile.gif garbanėms supeeeeer;) gaminamas ir labai populiarus Amerikoje;) sudėtyje man patiko kokosų pieno ir kiaušinių baltymų derinys tikrai jau po pirmo plovimo pajaučiau drėgmės kupinus plaukus (nėra parabenų) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 03 08, 12:10)
Man atrodo, kad jeigu as galva placiau su saltu tai smegenys visos uzstingtu...brrrr ..net baisu pagalvojus  blink.gif

GAl reikia priprasti ir bus nieko ax.gif .KAip sakant uzsigrudinti.Nors pati tam nesirysiu,plaunu drungnu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 10:39)
Kadangi nenaudoju naturaliu sampunu, net nezinau kodel, gal del to, kad neseku paskui banda ir nealpioju del visko, kas neva naturalu ir pades man isgyventi iki 100 metu (neduok Dieve), tai siuo metu naudoju ir esu labai patenkinta siuo sampunu:

http://www.boots.com...g-Shampoo_9674/

mano ilgiems plaukams jis kaip tik  thumbup.gif

O man vat netiko šis šampūnas unsure.gif Aš John Frieda keletą bandžiau, bet schmoll.gif

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 03 08, 11:10)
Man atrodo, kad jeigu as galva placiau su saltu tai smegenys visos uzstingtu...brrrr ..net baisu pagalvojus  blink.gif

Nereikia visos galvos plauti šaltu vandeniu! Jokiu būdu nono.gif nes ims labiau riebaluotis. Tokie kraštutinumai (karštas arba šaltas vanduo) kenkia galvos odai. Ją geriausia drungnu vandeniu plauti - ne per karštu ir ne per šaltu, kad nebūtų šoko. O vat galus galima ir lediniu perskalauti, ne sjis uždaro nuo šilumos atsivėrusius plauko žvynelius ir tada plaukai labiau blizga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 08, 12:59)
Antkainis tai neblogas lotuliukas.gif Bet manau jie tikrai neblogi, bandysiu įsigyti ax.gif

Cia Lietuva, stebuklu krastas biggrin.gif Kai gyvenau UK, sukdavausi as po ta Boots parduotuve, nuodeme butu buvus neisbandyt daugumos ten aptiktu plauku prieziuros priemoniu, kurios gerokai pigesnes nei LT, o ir pasiula nemenka, iskaitant tai, kad galima isigyti ir labai mazus kiekius produkto, beveik kaip testeriuku smile.gif O cia paprastai tenka apsistatyt buteliais po 250 ml ir leistis grauziamai sazines, kad nesunaudojai ir numetei i sali.
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 17:20)
Cia Lietuva, stebuklu krastas  biggrin.gif  Kai gyvenau UK, sukdavausi as po ta Boots parduotuve, nuodeme butu buvus neisbandyt daugumos ten aptiktu plauku prieziuros priemoniu, kurios gerokai pigesnes nei LT, o ir pasiula nemenka, iskaitant tai, kad galima isigyti ir labai mazus kiekius produkto, beveik kaip testeriuku  smile.gif O cia paprastai tenka apsistatyt buteliais po 250 ml ir leistis grauziamai sazines, kad nesunaudojai ir numetei i sali.

Visiškai sutinku, LT bando lygiuotis į užsienį, bet nelabai pavyksta lotuliukas.gif O dėl buteliukų tai mačiau kur internetu galima mažyčius įsigyti http://www.packy.lt/...unai-ir-kondic/ bet tai daugiau nežinau kur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 03 08, 12:10)

Tai ant smegenų nieks ir nepila, o palenkus galvą žemyn tik ant plaukų. Ir ne ledinį, o šiek tiek atšilusį vandenį, bet tokio šaltumo, koks iš krano nebėga. Arba galima užsišaldyti ledukų ir jais perbraukti plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 kovo 2011 - 18:00
QUOTE(ugusiukas @ 2011 03 08, 13:08)
user posted image
vienareikšmiškai tik šis wub.gif yra pirkti didesnėse eurokos parduotuvės kaina apie 20lt kiekis 385ml;) yra taip pat kondicionierius, kaukė, ir puškilis smile.gif  skirta sausiems, pažeistiems plaukams, nepatarčiau naudoti normalių plaukų savininkėms nes apsunkins plauką smile.gif  garbanėms supeeeeer;) gaminamas ir labai populiarus Amerikoje;) sudėtyje man patiko kokosų pieno ir kiaušinių baltymų derinys tikrai jau po pirmo plovimo pajaučiau drėgmės kupinus plaukus (nėra parabenų) thumbup.gif

Kur jų yra pirkti? Kokios kainos?
Atsakyti