Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(beddable @ 2011 10 23, 16:35)
Naudoju Hempz drekinanti sampuna ir kondicionieriu. Isilasinau y juos dar gryno jojobos aliejaus. Efektas super! Dar nemaciau kad plaukai taip blizgetu ir butu sveiki smile.gif

O kur jus ji dabar perkate, nes senojo pardavime nebematau , o naujas man kazkoks netoks g.gif
Papildyta:
QUOTE(ankata @ 2011 08 24, 21:19)
nieko ypatingo nepastebejau.. siaip nebepirkciau antra karta, nes sunkokai putoja, per viena karta neina niekaip issiplaut, kazkaip neputoja. o riebaluojasi lygiai taip pat kaip ir po paprastu sampunu.. na, bet gal del to, kad naturalus (nors neaisku kiek is tikro ten naturalumo)

Isbandziau keleta situ sampunu , tik pinigus ismeciau.Mano galvos oda jautri , tai pleiskanu tuoj atsirado, bandziau kelis kartus , nes daug geru atsiliepimu skaiciau , tai kuo toliau , tuo prasciau buvo schmoll.gif
Cia apie Natura Siberica
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nolli: 25 spalio 2011 - 09:33
[quote=nolli,2011 10 25, 09:33]
O kur jus ji dabar perkate, nes senojo pardavime nebematau , o naujas man kazkoks netoks g.gif

Kol kas is ebay,kitur neradau,kad kaina nebutu susipykusi su realybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 26 spalio 2011 - 16:03
QUOTE(nolli @ 2011 10 25, 10:33)
Isbandziau keleta situ sampunu , tik pinigus ismeciau.Mano galvos oda jautri , tai pleiskanu tuoj atsirado, bandziau kelis kartus , nes daug geru atsiliepimu skaiciau , tai kuo toliau , tuo prasciau buvo schmoll.gif
Cia apie Natura Siberica

Man lygiai tas pats doh.gif Išbandžiau kelis rūšis, bet netiko vistiek. Po Naturos Sibericos dar dabar kovoju su atsiradusiomis pleiskanomis doh.gif
Atsakyti
Dėl naturos Sibericos deja, bet ir mano patirtis tokia pat - o gaila, nes natūrali sudėtis, lyg ir turėtų tikti. Šampūnas neutraliems plaukams buvo didžiausias nesusipratimas, pabandymui nusipirkau nuo pleiskanų - deja, nuo jo kaip tik pleiskanų atsiranda ir niežti galvos odą.
Atsakyti
Gal kuri nors bandet si sampuna, bandziau sios firmos alieju plaukams, tai ziauriai patiko biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šiuo metu alfaparf nadoju, labai tiko mano plaukam, bent ja pati pradžia tai tikrai daug žadanti.
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2011 10 23, 20:25)
Alterna ir Joico patys geriausi man.

O man kazkoks negeras itarimas atsirado , kad, pradejus naudoti Alterna, man pradejo slinkti plaukai , ko niekad gyvenime nebuvo...Siaip plaukams jis man labai patinka, bet dabar tiesiog bijau ji naudot, ar niekas tokio dalyko nepastebejo? g.gif
Atsakyti
As naudoju Wella plauku priemones. Bet perku Svedijoj. Pas mus visur lenkiski uzrasai, as Lenkija nepasitikiu.
Atsakyti
Cia Wella SP, pas mane kitokie. Kainu nezinau, man "taip" parveza. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 31, 16:46)
Cia Wella SP, pas mane kitokie. Kainu nezinau, man "taip" parveza. smile.gif

uoj, sorry, pastaruoju metu išbandinėju profesonalią kosmetiką, tai kažkaip iškart ir perskaičiau Wella SP smile.gif tai tau sekasi, kad kažkaip "taip" parveža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 26, 20:07)
Dėl naturos Sibericos deja, bet ir mano patirtis tokia pat - o gaila, nes natūrali sudėtis, lyg ir turėtų tikti. Šampūnas neutraliems plaukams buvo didžiausias nesusipratimas, pabandymui nusipirkau nuo pleiskanų - deja, nuo jo kaip tik pleiskanų atsiranda ir niežti galvos odą.

man vaistinėje rekomendavo natura siberica kaip naturalu sampuna. dariausi plauku tiesinima keratinu, tad reikejo sampuno be drusku ir kitokiu dalyku, kad tas keratinas neissiplautu greit, bet man jis kazkoks nelabai, as nesu bandziusi daug naturaliu sampunu, bet kadangi sitas neputoja, man nekelia pasitikejimo, vis atrodo, kad galva neisplauta blush2.gif o dabar paskaicius komentarus dar bijau kad ir pleiskanu atsiras g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supadevynis @ 2011 11 01, 15:41)
man vaistinėje rekomendavo natura siberica kaip naturalu sampuna. dariausi plauku tiesinima keratinu, tad reikejo sampuno be drusku ir kitokiu dalyku, kad tas keratinas neissiplautu greit, bet man jis kazkoks nelabai, as nesu bandziusi daug naturaliu sampunu, bet kadangi sitas neputoja, man nekelia pasitikejimo, vis atrodo, kad galva neisplauta  blush2.gif     o dabar paskaicius komentarus dar bijau kad ir pleiskanu atsiras  g.gif  doh.gif

Na ne visiems tų pleiskanų nuo NS šampūnų atsiranda. Man visos bandytos jo rūšys (bandžiau tris) tiko ir patiko. Ir MB dvi iš jų tiko (jautrai galvos odai ir dar berods natūraliems plaukams g.gif ). O mano MB galvos oda žiauriai jautri doh.gif , jei tiks koks šampūnas netinka (o netinka didžioji dauguma, sunkiau surast tinkantį doh.gif ), iškart pleiskanos pasipila. Net ir nuo tų visų iš vaistinės, skirtų pleiskanų prevencijai ar gydymui doh.gif
Kad visiškai neputotų NS šampūnai, taip irgi nėra, esu turėjusi iš ekologiškos kosmetikos kur kas labiau neputojančių. Beje, mažiau putojančių be SLS būna ir iš profesionalių šampūnų, nebūtinai tik iš ekologiškų. Kai pripranti, jokios bėdos (tik su vieninteliu Druide taip ir nepripratau doh.gif ).
Tiesiog šiuo atveju pasitvirtino taisyklė - kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam smile.gif

Dabar turiu nusipirkusi du naujus šampūnus dažytiems plaukams, abu po kartą jau išbandžiau. Matrix - pirmas įspūdis nekoks g.gif , pasigedau žvilgesio g.gif (o gal per mmm plaukai tiesiog blogiau atrodė, man taip būna). O va Goldwell, priešingai, pirmas įspūdis geras- yra ir spindesys, ir graži spalva, ir kritimas.
Iš Matrix beje tikėjausi daugiau unsure.gif , nes prieš tai naudotas Matrix šampūnas dažytiems plaukams purinantis net laaabai patiko thumbup.gif
Na matysiu ilgiau panaudojus, iš vieno karto spręsti sunku.

Ir visai patiko paskutiniu metu naudotas RENE FURTERER
blizgesio suteikiantis šampūnas Fioravanti . Turėjau mažą bandomąją pakuotę, galbūt vėliau įsigysiu didesnę. Labai švariai išplaudavo, plaukai sveikai spindėdavo, išlikdavo purūs. Iš viso bandyti RENE FURTERER šampūnai man patinka thumbup.gif , ypač- Okara (skirtas dažytiems plaukams). Viso bandžiau tris jų rūšis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 lapkričio 2011 - 16:16