QUOTE(supadevynis @ 2011 11 01, 15:41)
man vaistinėje rekomendavo natura siberica kaip naturalu sampuna. dariausi plauku tiesinima keratinu, tad reikejo sampuno be drusku ir kitokiu dalyku, kad tas keratinas neissiplautu greit, bet man jis kazkoks nelabai, as nesu bandziusi daug naturaliu sampunu, bet kadangi sitas neputoja, man nekelia pasitikejimo, vis atrodo, kad galva neisplauta
o dabar paskaicius komentarus dar bijau kad ir pleiskanu atsiras
Na ne visiems tų pleiskanų nuo NS šampūnų atsiranda. Man visos bandytos jo rūšys (bandžiau tris) tiko ir patiko. Ir MB dvi iš jų tiko (jautrai galvos odai ir dar berods natūraliems plaukams
). O mano MB galvos oda žiauriai jautri
, jei tiks koks šampūnas netinka (o netinka didžioji dauguma, sunkiau surast tinkantį
), iškart pleiskanos pasipila. Net ir nuo tų visų iš vaistinės, skirtų pleiskanų prevencijai ar gydymui
Kad visiškai neputotų NS šampūnai, taip irgi nėra, esu turėjusi iš ekologiškos kosmetikos kur kas labiau neputojančių. Beje, mažiau putojančių be SLS būna ir iš profesionalių šampūnų, nebūtinai tik iš ekologiškų. Kai pripranti, jokios bėdos (tik su vieninteliu Druide taip ir nepripratau
).
Tiesiog šiuo atveju pasitvirtino taisyklė - kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam
Dabar turiu nusipirkusi du naujus šampūnus dažytiems plaukams, abu po kartą jau išbandžiau. Matrix - pirmas įspūdis nekoks
, pasigedau žvilgesio
(o gal per mmm plaukai tiesiog blogiau atrodė, man taip būna). O va Goldwell, priešingai, pirmas įspūdis geras- yra ir spindesys, ir graži spalva, ir kritimas.
Iš Matrix beje tikėjausi daugiau
, nes prieš tai naudotas Matrix šampūnas dažytiems plaukams purinantis net laaabai patiko
Na matysiu ilgiau panaudojus, iš vieno karto spręsti sunku.
Ir visai patiko paskutiniu metu naudotas RENE FURTERER
blizgesio suteikiantis šampūnas Fioravanti . Turėjau mažą bandomąją pakuotę, galbūt vėliau įsigysiu didesnę. Labai švariai išplaudavo, plaukai sveikai spindėdavo, išlikdavo purūs. Iš viso bandyti RENE FURTERER šampūnai man patinka
, ypač- Okara (skirtas dažytiems plaukams). Viso bandžiau tris jų rūšis.