Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Neskaiciau visos temos, nzn, bet gal turit atsiliepimu kokiu apie http://www.macadamia.lt/ siuos sampunus? Aciu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 20, 22:03)
Neskaiciau visos temos, nzn, bet gal turit atsiliepimu kokiu apie http://www.macadamia.lt/ siuos sampunus? Aciu smile.gif

kaip tik pirkau galesiu parasyt atsiliepima, kai tik isbandysiu smile.gif
Atsakyti
patarkit sampuna riebiems plaukams bet kad nesausintu plauko
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 25, 10:13)
Man Nature Silberica riebiems plaukams visai patiko. Ir kas gerai, pačio plauko neišsausino (o mano plaukai dar ir dažyti).
O man Aussie priemonių kvapai patinka rolleyes.gif  Egzotiški, taip ir kelia mintis apie Australiją  biggrin.gif

turiu aussie sampuna riebiems plaukams su sausais galiukais, deja dziovinant dziovintuvu ir papurskus john frieda apsauga nuo karscio jau vakare plaukai riebaluoti schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(october' @ 2011 08 25, 12:20)
nepatiko - labai mažai putoja, neskalsus, išsiplovus bent jau mano plaukai atrodydavo kaip neplauti doh.gif

siaip visi ekologiski sampunai maziau putoja nes juose nera putojima sukelianciu sulfatu. pvz. mano turimas burt's bee sampunas mazai putoja nes ekologiskas, o turimas fructis nuo pleiskanu su mikrogranulem gerai putoja.. mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(addiktiion @ 2011 08 24, 12:24)
Blondinems, kad spalva nenusiplautu neblogas John Frieda Sheer Blonde (http://www.superdrug.com/shampoo/john-frieda-sheer-blonde-go-blonder-shampoo-50ml/invt/201550/) tik nesuprantu kodel jis Lietuvoje toks brangus (kaip ir visos John Frieda prekes)...    g.gif

jomajo..italijoje john frieda sampunas kainuoja 10€, amerikoje maciau 7-8$
Atsakyti
turbūt Goldwell Inner Effect šampūnas nuo pleiskanų, geriausias kokį teko naudoti
Atsakyti
Sveikos,
Išbandžiau šiuos TIGI šampūnususer posted image
Šiaip labai patiko, plaukai, minkštučiai, žvilgantys, o ir kvapas nuostabus. Deja, mano galvos oda visą laiką buvo problematiška, ir dabar aš jo negaliu naudoti, atsirado pleiskanų. Gal kas norėtų, perleisčiau, nedaug sunaudojus, už abu buteliukus po 750 ml (na, kokia 50 ml jau sunaudojau blush2.gif ), norėčiau 50 lt. Rašykit į AŽ mirksiukas.gif Pirkau iš čia http://www.feeluniqu...en-Duo-2-x750ml
Atsakyti
Naudoju Hempz drekinanti sampuna ir kondicionieriu. Isilasinau y juos dar gryno jojobos aliejaus. Efektas super! Dar nemaciau kad plaukai taip blizgetu ir butu sveiki smile.gif
Atsakyti
Alterna ir Joico patys geriausi man.
Atsakyti
išbandžius daugybę šampūnų, dabar naudoju Londa (keičiu tik rūšis: tai drėkinantį, tai suteikiantį apimties ar atstatomąjį) ir kol kas nieko geresnio neradau savo plaukams. Ėmė mažiau riebaluotis, tapo švelnūs ir pastebiu, kad įgavo šiek tiek apimties. Tiesą pasakius, bandydama buvau labai skeptiška, bet kaip džiaugiuos, kad kirpėja įkalbėjo pabandyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 21, 20:20)
patarkit sampuna riebiems plaukams bet kad nesausintu plauko

Man Medinese sukose parekomendavo kazkoki Naturica sampuna riebiems plaukams, jis naturalus nu ir man labai patinka, plaukuciai tokie purus ir maziau riebaluojasi, o savo sausiems galiukams naudoju is tos pacios linijos kondicionieriu sausiems palukams tai sampunas padeda nuo riebalojimosi o kondicionierius atstato plauko dregme. nes naudoju tik ant puses plauku.

apie siuos galite pasiskaityti cia: Naturica
Atsakyti
Na as irgi laabai ilgai ieskojau sampuno, kuris man tiktu ir patiktu ir dar butu naturalus. Is naturaliu isbandziau kokius 7 ar 8, kol pagaliau radau toki, kuris nesausintu plauko (mano sviesinti, kai kada veliasi, ilgi), normaliai putotu, t.y. plaunant galva nereiketu sunaudoti trecdalio buteliuko, na ir dar kaina butu prieinama biggrin.gif Mano mini atradimas - Avalon Organics Mango Mosturizing sampunas, jis tikrai pateisina visus mano lukescius. Aisku, gali buti, kad po kurio laiko plaukai pripras ir nebebus jau tokio efekto, tada teks vel ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš viską naudoju iš JOICO produkcijos tiek šampūną, kondicionierių, aliejuką, dažus blush2.gif tiesiog dievinu šią produkciją 4u.gif thumbup.gif taip pat naudoju CHI plaukų šilką bei ''Body shop'' sviestą plaukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2011 10 24, 11:40)
Na as irgi laabai ilgai ieskojau sampuno, kuris man tiktu ir patiktu ir dar butu naturalus. Is naturaliu isbandziau kokius 7 ar 8, kol pagaliau radau toki, kuris nesausintu plauko (mano sviesinti, kai kada veliasi, ilgi), normaliai putotu, t.y. plaunant galva nereiketu sunaudoti trecdalio buteliuko, na ir dar kaina butu prieinama  biggrin.gif  Mano mini atradimas -  Avalon Organics Mango Mosturizing sampunas, jis tikrai pateisina visus mano lukescius. Aisku, gali buti, kad po kurio laiko plaukai pripras ir nebebus jau tokio efekto, tada teks vel ieskoti  biggrin.gif

Kaip tik šitą irgi neseniai pradėjau naudot - tikrai geras, ilgam užtenka ir švelnus plaukams. O pvz. šitas Avalon, nors irgi drėkinamasis, man visai netiko, visų pirmą netaupus, reikdavo daug šampūno, ir plaukai likdavo kaip šiaudai. doh.gif Džiaugiuosi, kad pagaliau išbaigiau jį. smile.gif

Atsakyti