Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

laba diena, gal kokiu atsiliepimu turite apie TRESemme sampunus? Gamintojas UK ne kokia Lenkija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @@vandeniuke@@: 30 rugpjūčio 2011 - 10:47
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 08 30, 12:46)
laba diena, gal kokiu atsiliepimu turite apie TRESemme sampunus? Gamintojas UK ne kokia Lenkija.

as naudojau siuos sampunus kondicionierus ir kaukes man patiko
bet tikrai yra geresniu ten tie sampunai panasiai kaip cia lietuvoj sayos ar kaip ten ta firma rasosi.
gyvendama Airijoje ji naudojau ir buvau patenkinta, nors dabar jau jo nebepirkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2011 08 30, 11:13)
as naudojau siuos sampunus kondicionierus ir kaukes man patiko
bet tikrai yra geresniu ten tie sampunai panasiai kaip cia lietuvoj sayos ar kaip ten ta firma rasosi.
gyvendama Airijoje ji naudojau ir buvau patenkinta, nors dabar jau jo nebepirkciau  ax.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Iš visų šampūnų, kuriuos esu bandziu labiausiai patiko Keune- kiausininis. Ir kaina nesikandziojo ax.gif Kolkas ne vienu šampūnu nesu nusivylusi.
Atsakyti
Išbandžiau šiuos šampūnus:
user posted imageuser posted image
Kadangi mano galvos oda jautri, tai geru šampūnu laikau tą, kuris nedirgina odos ir neatsiranda pleiskanų. Tokiu atveju abiems rašau pliusus. Visgi mano plaukams labiau tiko geltonas (kasdieninio naudojimo), nesudirgino odos ir plaukai liko minkštučiai. Rožinis (nuo slinkimo) patiko pirmus plovimus, vėliau plaukai kažkodėl pasidarė šiurkštoki. O štai mano mama naudoja jau ne pirmą buteliuką rožinio šampūno ir negali atsidžiaugti.
Atsakyti
Pokolkas tai Natura Siberica dažytiems plaukams.
Atsakyti
kiek sampunu naudojau, visi jie pradziai geri o poto atrodo kad ir plaukas kazkoks apsunkes, ir siaip randu prie ko prikibti. Tresemme naudoju jau dvejus metus ir esu patenkinta. mirksiukas.gif Mano plaukai sviesinti ir gana sausi, tai sios linijos priemones mane isgelbeja nuo papildomu priemoniu naudojimo. mirksiukas.gif reikalingas tik aliejukas plauku galiukams. Naudoju ir zadu juos naudoti dar ilgai. thumbup.gif
Atsakyti
Matau čia neigiamus atsiliepimus kai kuriems šampūnams dėl tokio faktoriaus, kaip negausus putojimas. Juk kuo daugiau šampūnas putoja, tuo daugiau pas jį sudėty chemijos, sls, sulfonatų.. Tad neapsigaukit, geriau, kai šampūnas putoja kuo mažiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 10 rugsėjo 2011 - 19:02
QUOTE(Tutia @ 2011 09 10, 19:01)
Matau čia neigiamus atsiliepimus kai kuriems šampūnams dėl tokio faktoriaus, kaip negausus putojimas. Juk kuo daugiau šampūnas putoja, tuo daugiau pas jį sudėty chemijos, sls, sulfonatų.. Tad neapsigaukit, geriau, kai šampūnas putoja kuo mažiau.  smile.gif

Man, jei šampūnas mažai putoja, paprastai nėra neigiamas faktorius. Bet teko turėt Druide šampūną, kuris pirmą plovimą praktiškai visai neputojo doh.gif ir dėl to buvo labai sudėtinga jį paskirstyti ant plaukų . Tai dar mano plaukai gam trumpi, o su ilgais tai iš viso nelabai įsivaizduoju g.gif O Druide produkcija nepigi, ypač įvertinus jei taip netaupiai naudojasi.
Esu turėjusi iš iš ekologiškų ar natūralių mažai putojančių, bet to į trūkumus nenurašydavau, nes to mažo putojimo man užtekdavo, priprasti galima. Toks iš bandytų yra vaikiškas Unterkram (tikrai užtektinai jame putojimo), Natura Siberica bandyti šampūnai. Rodos ir daugiau panašių esu turėjusi, tik jau nepamenu.
Atsakyti
Sveikos...gal kuri nors bandet is THE BODY SHOP RAINFOREST BALANCE serijos, riebiems plaukams sampuna???? with pracaxi oil, white nettle, seaweed and community trade aloe vera 4u.gif laukiu jusu nuomones
Atsakyti
Merginos gal kuri naudojote kietus šampūnus iš http://www.aukimekartu.lt ir galite pasidalinti savo nuomone? g.gif Ačiū! 4u.gif

Papildyta:
pataisiau nuorodą smile.gif http://www.aukimekar...etieji-sampunai
Atsakyti
mERGINOS, GAL GALIIT PAREKOMENDUOT KOKI PURINANTI SAMPUNA, BET KAD PAKELTU PLAUKUS NUO SAKNU,O GALU NEISPUSTU.
Atsakyti