Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 24, 23:25)
LT yra šampūnas, balzamas ir dar kažkas - aprašyme rašė "priemonė plaukams", ar kažkaip panašiai, tai ir nesupratau kas ten  biggrin.gif  blush2.gif

Turbūt bus "Deep treatment" - giliai plaukus veikianti priemonė. Panašiai kaip kaukė.
Atsakyti
Man Nature Silberica riebiems plaukams visai patiko. Ir kas gerai, pačio plauko neišsausino (o mano plaukai dar ir dažyti).

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 24, 21:25)
drinks_cheers.gif kvapas tai tikrai keistas, toks aštrus sakyčiau  biggrin.gif

O man Aussie priemonių kvapai patinka rolleyes.gif Egzotiški, taip ir kelia mintis apie Australiją biggrin.gif
Atsakyti
As atradau kol kas geriausia sau sampuna. Mano plaukai yra labai pazeisti,
jau ko tik jiems nedarau ir kaip bebandau atgaivinti gaunasi sunkiai, ivairius gydymus bandziau truputi padejo.
ypac patiko kerastase gydymas su tais perlais ir ikrais.

o dabar kazkaip atradau nebloga NATURICA sampuna bei kauke ypatingai sausiems ir pazeistiems plaukams
bei tos pacios kompanijos Ugnikalnio vandenį kuris kaip aprašyta gaivina ir atstato plaukus. naudoju savaite bet tikrai rezultatas stulbina thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2011 08 24, 19:00)
Gal kas bandėt Natura Siberica riebiems plaukams? smile.gif  Kokie atsiliepimai?

nepatiko - labai mažai putoja, neskalsus, išsiplovus bent jau mano plaukai atrodydavo kaip neplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 16:25)
Gal kas turi atsiliepimu apie sampunus ir kondicionierius AUSSIE?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Musu su MB mylimiausias sampunas, daug metu vis sugryztam prie jo, nesumeluosiu pasakius, kad gal jau koki 10 buteliuku esam pirke. Visokiu rusiu geri - ir drekinantys ir suteikiantys apimti ir 3 min miracle kauke. Mano plaukai dazyti, saknys riebios, galai sausi. Nesu tik purskalu bandziusi, tai apie juos negaliu nieko pasakyt. Bet kaip sampunas tai tikrai geras ir nebrangus
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2011 08 25, 11:18)
As atradau kol kas geriausia sau sampuna. Mano plaukai yra labai pazeisti,
jau ko tik jiems nedarau ir kaip bebandau atgaivinti gaunasi sunkiai, ivairius gydymus bandziau truputi padejo.
ypac patiko kerastase gydymas su tais perlais ir ikrais.

o dabar kazkaip atradau nebloga NATURICA sampuna bei kauke  ypatingai sausiems ir pazeistiems plaukams
bei tos pacios kompanijos Ugnikalnio vandenį kuris kaip aprašyta gaivina ir atstato plaukus. naudoju savaite bet tikrai rezultatas stulbina  thumbup.gif

user posted image

user posted image

O kur pirktos sios priemones?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2011 08 25, 14:44)
O kur pirktos sios priemones?

Pirkau parduotuvėje "Medinės Šukos" , dažniausiai iš ten perku šampūnus.
dar vienas toks geresnis mano plaukams buvo SPHERIQUE atstatomasis šampūnas ir intensyviai maitinanti kaukė. jie su keratinais.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 08 25, 12:20)
nepatiko - labai mažai putoja, neskalsus, išsiplovus bent jau mano plaukai atrodydavo kaip neplauti doh.gif

O man kaip tik ypatingai gerai išplaudavo, plaukai sveikai blizgėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 25, 15:21)
O man kaip tik  ypatingai gerai išplaudavo, plaukai sveikai blizgėdavo.

renkantis sampuna tikrai nereikia kreipti demesi i tai ka daro jis kitiems plaukams butent vienas ar kitas sampunas kauke ar kondicionierius.

dazniausiai kas tinka siurkstesniems pazeistiems plaukams visiskai netinka svelniems ir plonesniems plaukams nors jie taip pat gali buti ir pazeisti.
pvz mano ir mano drauges plaukai blonduoti pas abi pazeisti taciau jos plaukai ploni ir svelnus o mano stori ir siurkstoki, kas tinka idealiai jai netinka man ir atvirksciai, taigi tinkama sampuna galima rasti tik ieskant kazko butent tavo plaukui ir tikintis gero efekto perkant sampuna reikia susizinoti butent kokiu plauku savininkas ja giria
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 08 20, 19:07)
sveikos! 4u.gif
Gal kuri  žinot ar yra kur pas mus LT ,o ypatingai Vln, pardavinėjami organix šampūnai? žinau, kad eurokos'e yra linijos su kokosų aliejumi, sviestmedžių al., ir vanilės. Bet gal dar yra ir kitokių linijų? Nes pažiūrėjau jų internetiniame psl. tai ten tikrai daug pasiūlos.. biggrin.gif

as pirkau naturica - 98 proc naturalios sudeties ir dar turi ecocert sertifikata sapuna medinese sukose manau ju parde ir vilniuje yra o ten pasirinkimo organisko tikrai yra.
Manau kad ir kitose pardese kur pardavineje geros kokybes kosmetika tikrai gali rasti kazka organisko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 25 rugpjūčio 2011 - 16:19
Gal kas bandėte šį šampūną? Domina atsiliepimai, ypač sausiems plaukams smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 08 26, 22:23)
Gal kas bandėte šį šampūną? Domina atsiliepimai, ypač sausiems plaukams  smile.gif
user posted image

kaip tik siuo metu naudoju toki + aliejus palukam tos pacios firmos. tai rezultatais esu patenkinta
Atsakyti