Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(marcipane* @ 2011 07 26, 13:01)
Aš irgi nusipirkau Live Clean drėkinantį (mėlyną). Kokio velnio į ale natūralų šampūną dėti tiek dažų ir kvapų?  doh.gif Gero įspūdžio nepaliko, plaukai kažkokie šiaudiniai palieka  schmoll.gif Mama irgi bandė, bet nepatiko. Dabar vonioje stovi puspilniai buteliukai. Naudoju po aliejinių kaukių, kai plaukus šampūnu plaunu du - tris kartus, nes numylėtojo šampūno gaila.

Man pats pačiausias - Down under naturals NUDE.

o aš live clean pripanašinčiau su nude ax.gif abu atsibodo, dar nenubaigus doh.gif o va, urtekram šampūnus tikrai kartosiu gaila tik, kad netaupiai naudojasi
Atsakyti
Sveikutės, reikia pagalbos... 4u.gif Nu niekaip neatrandu šampūno, kuris tiktų mano plaukučiams. Jau atsibodo ieškot. Labai gerai tiko apimties suteikiantis šampūnas "TIGI", bet pabodo jau... O nuėjusi į parduotuvę visada nusiperku tai kas mano plaukučiams nepatinka visai schmoll.gif Dabar norėtųsi ko nors natūralesnio. Mano plaukučiai pusilgiai, šviesinti sruogelėm, greitai riebaluojasi, svarbu, kad tiktų kasdieniniam naudojimui smile.gif
Atsakyti
Kaip man pasakė - taip ir padariau... Dar kartą klausiu, bet čia :
Sveikos Jau labai seniai noriu nusipirkti šampūną ''Head & Shoulders For Her". Ten parašyta ,kad šampūnas geras ,kad jis yra nuo pleiskanų, plaukų slinkimo,lūžinėjimo ir pan. Žodžiu - viskas viename.
Bet kadangi kaip jau visi žinome reklamomis pasitikėti nelabai galima, norėčiau paklausti tų ,kurios jį naudoja ar naudojo. Kaip jis jums? Padeda?
O gal kas naudoja ir Wash & Go? Gal šis šampūnas geresnis?
Labai labai ačiū tiems, kurie atsakys.
Atsakyti
Asmeniškai man Wash & go buvo tobulas šampunas,esu išbandžiusi labai daug ,bet jam skirčiau 10balų iš pigesnių šampunų. Bet dabar pati noriu dabar labai naturalesnių šampunų savo kasom:-)
Atsakyti
Man kol kas geriausias is bandytu Lakme. Ir Kerastasse dar nieko:)
Atsakyti
As dabar naudou sampuna Klorane su mangais (sausiems plaukams) kaina nedidele 28 lt -200ml. Taciau plaukai jau po keliu plovimu tapo svelnus, tokie slidus. Labai graziai krenta. Na dar plius naudoju klorane kauke is tos pacios serijos 150ml-62lt. Bet verta demesio produkcija sakyciau. smile.gif ax.gif
Atsakyti
Man geriausias Brelil tiek šampūnas, tiek balzamai, kaukės ir aliejukas.
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
Gal kuri žinot ar yra kur pas mus LT ,o ypatingai Vln, pardavinėjami organix šampūnai? žinau, kad eurokos'e yra linijos su kokosų aliejumi, sviestmedžių al., ir vanilės. Bet gal dar yra ir kitokių linijų? Nes pažiūrėjau jų internetiniame psl. tai ten tikrai daug pasiūlos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 12, 18:16)
Plaukams anksčiau pinigų negailėdavau ir pirkdavau profesionalas priemones, tačiau kai pradėjau naudoti šį user posted image , požiūris į kainas pasikeitė. Šis šampūnas nėra brangus, o rezultatus pastebėjau jau po 2 galvos plovimų smile.gif

sutinku, man irgi sis sampunas vienas is geriausiu. Teko bandyt ir is brangiu, bet stebuklu nepastebejau. manau, kad geriau gal nepagailet pinigieliu balzamui, kaukei, o sampuno ir paprasto uztenka.
dar man dove sampunai patinka, plaukus paminkstina smile.gif
Atsakyti
Nezinau man irgi atrodo, kad sampuno kaina neatspindi kokybes... As tai baisiai vargstu su riebiomis saknimis, turiu daznai galva plauti, bet poto labai nusauseja galai ir t.t. Gal kuri turite atradusi koki sampuna ploniems linkusiems riebaluoti plaukams g.gif ???
Atsakyti
neseniai nusipirkau Wella pro series Repair šampūną ir balzamą, tai esu labai patenkinta, plaukai švelnūs, blizga, ne taip veliasi thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 08 23, 13:31)
neseniai nusipirkau Wella pro series Repair šampūną ir balzamą, tai esu labai patenkinta, plaukai švelnūs, blizga, ne taip veliasi  thumb_yello.gif

man ziauriai nepatiko schmoll.gif

kol kas man patys paciausi Live Clean sampunai ir kondincionieriai 4u.gif
Dar Lavera patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 23 rugpjūčio 2011 - 12:39