Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Na, aš visada naudoju Garnier ir nesiskundžiu, bet vis tiek stengiuosi paįvairinti, bent kitos rūšies iš Garnier nusipirkti baigus buteliuką, kitaip per daug plaukas pripranta smile.gif
Atsakyti
As nebezinau ka isbandyti, vis noriu isbandyti hempez sampuna, bet parduotuveje pagailiu pinigu lotuliukas.gif Dabar nusipirkau Cutrin firmos, konsultante gyre, kad geras... Prasiau be parabenu ir pan... Parsinesiu ziuriu SLS yra doh.gif
Sakykite gal kas bandete kaip Jums jis? g.gif
user posted image
Atsakyti
Plaukams anksčiau pinigų negailėdavau ir pirkdavau profesionalas priemones, tačiau kai pradėjau naudoti šį user posted image , požiūris į kainas pasikeitė. Šis šampūnas nėra brangus, o rezultatus pastebėjau jau po 2 galvos plovimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eyed @ 2011 05 31, 16:52)
Taip vyras,plaukai galima sakyti trumpi tiek kiek įmanoma.. trumpiau tai jau plika būtų vieną dieną ir taipd arysiu,bet norisi išnaikint tuos rupūžęs smile.gif nes tikrai gražu nėra smile.gif dėkui,kad taip greit atsakėte smile.gif

Mano vyras NIZORAL naudoja. panaikina pleiskanas mazdaug po 2 plovimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 12, 18:16)
Plaukams anksčiau pinigų negailėdavau ir pirkdavau profesionalas priemones, tačiau kai pradėjau naudoti šį user posted image , požiūris į kainas pasikeitė. Šis šampūnas nėra brangus, o rezultatus pastebėjau jau po 2 galvos plovimų smile.gif

Kokius rezultatus?
Atsakyti
Man patinka (is paprastu) fructis naujas kur minkstina vandeni, nuo kalkiu ir apnasu - vien tik issiplovus siuo sapmunu plaukai jau jauti kad minksti, svelnus, gali pirstus ikisti i slapius plaukus (mano sviesinti) - super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 16:40)
As nebezinau ka isbandyti, vis noriu isbandyti hempez sampuna, bet parduotuveje pagailiu pinigu  lotuliukas.gif  Dabar nusipirkau Cutrin firmos, konsultante gyre, kad geras... Prasiau be parabenu ir pan... Parsinesiu ziuriu SLS yra  doh.gif 
Sakykite gal kas bandete kaip Jums jis?  g.gif
user posted image

nu ka nemelavo konsultante - parabenu gal ir nera, o sls - jau ne parabenas, o ten kazkaip kitaip vadinas ane biggrin.gif gudrutes tos pardavejos
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 08 13, 04:42)
Kokius rezultatus?

plaukai labai švelnūs, lygūs ir žvilgantys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 13, 20:05)
plaukai labai švelnūs, lygūs ir žvilgantys 4u.gif

Lygūs? A tai jis tiesinantis? Ar aš čia kažką ne taip supratau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 12, 19:16)

schmoll.gif man jis plaukus per daug priplodavo
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 13, 22:15)
Lygūs? A tai jis tiesinantis? Ar aš čia kažką ne taip supratau.. biggrin.gif

ano plaukai ir taip lygūs, tačiau šampūnas tarsi sulygina patį plauką, jis neišsišakojęs.
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 13, 23:45)
schmoll.gif  man jis plaukus per daug priplodavo

tai čia kaip kam smile.gif mano plaukai niekada nebuvo labai purūs, todėl galiu pasakyti, kad šis šampūnas purumo nesuteikia. smile.gif jis daro plaukus šilkinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 15:40)
As nebezinau ka isbandyti, vis noriu isbandyti hempez sampuna, bet parduotuveje pagailiu pinigu  lotuliukas.gif  Dabar nusipirkau Cutrin firmos, konsultante gyre, kad geras... Prasiau be parabenu ir pan... Parsinesiu ziuriu SLS yra  doh.gif 
Sakykite gal kas bandete kaip Jums jis?  g.gif
user posted image

prašėte be konservantų, bet isiūlė su kitu gėriu sodium lauryl sulfate,paviršinio veikimo medziaga skirta riebalų,sukietėjusių nuospaudų šalinimui.
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 14, 09:42)
ano plaukai ir taip lygūs, tačiau šampūnas tarsi sulygina patį plauką, jis neišsišakojęs.
Papildyta:
tai čia kaip kam smile.gif  mano plaukai niekada nebuvo labai purūs, todėl galiu pasakyti, kad šis šampūnas purumo nesuteikia. smile.gif  jis daro plaukus šilkinius  ax.gif

Kažkada teko išbandyti šį...bet kažkaip neįsidemėjau g.gif
Atsakyti