As nebezinau ka isbandyti, vis noriu isbandyti hempez sampuna, bet parduotuveje pagailiu pinigu Dabar nusipirkau Cutrin firmos, konsultante gyre, kad geras... Prasiau be parabenu ir pan... Parsinesiu ziuriu SLS yra
Sakykite gal kas bandete kaip Jums jis?
Plaukams anksčiau pinigų negailėdavau ir pirkdavau profesionalas priemones, tačiau kai pradėjau naudoti šį , požiūris į kainas pasikeitė. Šis šampūnas nėra brangus, o rezultatus pastebėjau jau po 2 galvos plovimų
QUOTE(Eyed @ 2011 05 31, 16:52)
Taip vyras,plaukai galima sakyti trumpi tiek kiek įmanoma.. trumpiau tai jau plika būtų vieną dieną ir taipd arysiu,bet norisi išnaikint tuos rupūžęs nes tikrai gražu nėra dėkui,kad taip greit atsakėte
Mano vyras NIZORAL naudoja. panaikina pleiskanas mazdaug po 2 plovimu
QUOTE(pimcute @ 2011 08 12, 18:16)
Plaukams anksčiau pinigų negailėdavau ir pirkdavau profesionalas priemones, tačiau kai pradėjau naudoti šį , požiūris į kainas pasikeitė. Šis šampūnas nėra brangus, o rezultatus pastebėjau jau po 2 galvos plovimų
Kokius rezultatus?
Man patinka (is paprastu) fructis naujas kur minkstina vandeni, nuo kalkiu ir apnasu - vien tik issiplovus siuo sapmunu plaukai jau jauti kad minksti, svelnus, gali pirstus ikisti i slapius plaukus (mano sviesinti) - super
Papildyta:
nu ka nemelavo konsultante - parabenu gal ir nera, o sls - jau ne parabenas, o ten kazkaip kitaip vadinas ane gudrutes tos pardavejos
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 16:40)
As nebezinau ka isbandyti, vis noriu isbandyti hempez sampuna, bet parduotuveje pagailiu pinigu Dabar nusipirkau Cutrin firmos, konsultante gyre, kad geras... Prasiau be parabenu ir pan... Parsinesiu ziuriu SLS yra
nu ka nemelavo konsultante - parabenu gal ir nera, o sls - jau ne parabenas, o ten kazkaip kitaip vadinas ane gudrutes tos pardavejos
QUOTE(apčy @ 2011 08 13, 04:42)
Kokius rezultatus?
plaukai labai švelnūs, lygūs ir žvilgantys
QUOTE(pimcute @ 2011 08 13, 20:05)
plaukai labai švelnūs, lygūs ir žvilgantys
Lygūs? A tai jis tiesinantis? Ar aš čia kažką ne taip supratau..
QUOTE(pimcute @ 2011 08 12, 19:16)
man jis plaukus per daug priplodavo
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 13, 22:15)
Lygūs? A tai jis tiesinantis? Ar aš čia kažką ne taip supratau..
ano plaukai ir taip lygūs, tačiau šampūnas tarsi sulygina patį plauką, jis neišsišakojęs.
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 13, 23:45)
man jis plaukus per daug priplodavo
tai čia kaip kam mano plaukai niekada nebuvo labai purūs, todėl galiu pasakyti, kad šis šampūnas purumo nesuteikia. jis daro plaukus šilkinius
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 15:40)
prašėte be konservantų, bet isiūlė su kitu gėriu sodium lauryl sulfate,paviršinio veikimo medziaga skirta riebalų,sukietėjusių nuospaudų šalinimui.
QUOTE(pimcute @ 2011 08 14, 09:42)
ano plaukai ir taip lygūs, tačiau šampūnas tarsi sulygina patį plauką, jis neišsišakojęs.
Papildyta:
tai čia kaip kam mano plaukai niekada nebuvo labai purūs, todėl galiu pasakyti, kad šis šampūnas purumo nesuteikia. jis daro plaukus šilkinius
Papildyta:
Kažkada teko išbandyti šį...bet kažkaip neįsidemėjau