Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Gal kas turi atsiliepimu apie sampunus ir kondicionierius AUSSIE?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Sveikos merginos,jungiuosi prie jusu 4u.gif
Esu isbandziusi tiek Loreal Professional serija,tiek Wella SP, naturalius Alverde sampunus,nekalbu apie visokius Fructis,Elvitalius ar Margaritas...
Na plaukai buvo svarus ir tiek,o plaunu galva kasdien,sako nelabai gerai,bet kitos iseities neturiu.Taiva, nusipirkau vaikiska Hipp sampuna,jis tiek neputoja,labai lengvas aromatas,be emulgatoriu,mineralu,be dazikliu,konservantu ir t.t...Jau savaite,kaip mano plaukuciai po plovimo toookieee svelnus,minksti,negaliu atsidziaugti thumbup.gif Tikrai vertas demesio dalykelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2011 08 07, 15:17)
Sveikos merginos,jungiuosi prie jusu 4u.gif
Esu isbandziusi tiek Loreal Professional serija,tiek Wella SP, naturalius Alverde sampunus,nekalbu apie visokius Fructis,Elvitalius ar Margaritas...
Na plaukai buvo svarus ir tiek,o plaunu galva kasdien,sako nelabai gerai,bet kitos iseities neturiu.Taiva, nusipirkau vaikiska Hipp sampuna,jis tiek neputoja,labai lengvas aromatas,be emulgatoriu,mineralu,be dazikliu,konservantu ir t.t...Jau savaite,kaip mano plaukuciai po plovimo toookieee svelnus,minksti,negaliu atsidziaugti thumbup.gif Tikrai vertas demesio dalykelis ax.gif

tie vaikiski sampunai tikrai stebuklingi 4u.gif vat as nusipirkau Weledos vaikiska sampuna, o kartu ir kuno prausikli viename 4u.gif kazkokia fantastika, issiplauni plaukus, svelnus, minksti, papure blizga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 19:25)

turiu viena sampuna, labai neblogas sakyciau smile.gif tik pirktas UK, ne LT.
Atsakyti
Nebedaug liko, o gaila... Bet butinai pakartosiu ateityjeuser posted image

greit isbandysiu si, manau patiks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 19:25)
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

turėjau/-iu dviejų rūšių šampūnus (vienas buvo sausiems pažeistiems plaukams, kitas volume) abu patiko, tas drėkinantis tikrai neblogai padrėkindavo plaukus, po jo man nereikėdavo nei kaukių/balzamų.
Ir turėjau du balzamus 3 minutes miracle, vienas buvo drėkinantis, labai patiko, kitas antfizz, visgi drėkinantis man patiko labiau

Tiesa visos Aussie priemonės turi keistoką kvapą, ne saldaininis toks, na kažkoks doh.gif biggrin.gif bet pripratau jau.

Norėčiau daugiau priemonių pabandyti, bet deja LT kitko nėra, tik šampūnai ir balzamai (Eurokose) Reiks gal bandyti siųstis iš kažkur mastau.gif
Atsakyti
Man jie slyvom kvepia biggrin.gif
Atsakyti
As jau gundaus nusipirkt kuri nors is Aussie, nes Eurokose jiem akcija dabar g.gif
Atsakyti
Sveikos O kaip Jums milk shake šampūnas garbanotiems plaukams? smile.gif
Atsakyti
Man geriausias sampunas yra linu semenu - Parisienne Semi di Lino thumbup.gif prie jo is tos pacios serijos ir aliejuka naudoju. Ka tu, kokie plaukai svelnus, dar niekad tokiu neturejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 11:42)
As jau gundaus nusipirkt kuri nors is Aussie, nes Eurokose jiem akcija dabar g.gif

tikriausiai dievas mane cia atvede tongue.gif pries keliolika metu Aussie budavo pirkti prekybcentriuose - jis mane isgelbejo nuo ziauraus plauku slinkimo... dabar ziuriu vel slenka - tfu tfu tfu - ne taip smarkiai, bet ryt leksiu ieskot aussie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 08 08, 12:40)
Sveikos O kaip Jums milk shake šampūnas garbanotiems plaukams?  smile.gif

as turiu viena milkshako sampuna, bet ne garbanotiems plaukams... nu ka as zinau, kai mano galvos oda jautri, tai nuo tokiu labai agresyviu cheminiu sampunu labai pleiskanoja doh.gif
Atsakyti