Gal kas turi atsiliepimu apie sampunus ir kondicionierius AUSSIE?
Uploaded with ImageShack.us
Sveikos merginos,jungiuosi prie jusu
Esu isbandziusi tiek Loreal Professional serija,tiek Wella SP, naturalius Alverde sampunus,nekalbu apie visokius Fructis,Elvitalius ar Margaritas...
Na plaukai buvo svarus ir tiek,o plaunu galva kasdien,sako nelabai gerai,bet kitos iseities neturiu.Taiva, nusipirkau vaikiska Hipp sampuna,jis tiek neputoja,labai lengvas aromatas,be emulgatoriu,mineralu,be dazikliu,konservantu ir t.t...Jau savaite,kaip mano plaukuciai po plovimo toookieee svelnus,minksti,negaliu atsidziaugti Tikrai vertas demesio dalykelis
Esu isbandziusi tiek Loreal Professional serija,tiek Wella SP, naturalius Alverde sampunus,nekalbu apie visokius Fructis,Elvitalius ar Margaritas...
Na plaukai buvo svarus ir tiek,o plaunu galva kasdien,sako nelabai gerai,bet kitos iseities neturiu.Taiva, nusipirkau vaikiska Hipp sampuna,jis tiek neputoja,labai lengvas aromatas,be emulgatoriu,mineralu,be dazikliu,konservantu ir t.t...Jau savaite,kaip mano plaukuciai po plovimo toookieee svelnus,minksti,negaliu atsidziaugti Tikrai vertas demesio dalykelis
QUOTE(Mulana @ 2011 08 07, 15:17)
Sveikos merginos,jungiuosi prie jusu
tie vaikiski sampunai tikrai stebuklingi vat as nusipirkau Weledos vaikiska sampuna, o kartu ir kuno prausikli viename kazkokia fantastika, issiplauni plaukus, svelnus, minksti, papure blizga
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 19:25)
turiu viena sampuna, labai neblogas sakyciau tik pirktas UK, ne LT.
Nebedaug liko, o gaila... Bet butinai pakartosiu ateityje
greit isbandysiu si, manau patiks
greit isbandysiu si, manau patiks
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 19:25)
turėjau/-iu dviejų rūšių šampūnus (vienas buvo sausiems pažeistiems plaukams, kitas volume) abu patiko, tas drėkinantis tikrai neblogai padrėkindavo plaukus, po jo man nereikėdavo nei kaukių/balzamų.
Ir turėjau du balzamus 3 minutes miracle, vienas buvo drėkinantis, labai patiko, kitas antfizz, visgi drėkinantis man patiko labiau
Tiesa visos Aussie priemonės turi keistoką kvapą, ne saldaininis toks, na kažkoks bet pripratau jau.
Norėčiau daugiau priemonių pabandyti, bet deja LT kitko nėra, tik šampūnai ir balzamai (Eurokose) Reiks gal bandyti siųstis iš kažkur
As jau gundaus nusipirkt kuri nors is Aussie, nes Eurokose jiem akcija dabar
Sveikos O kaip Jums milk shake šampūnas garbanotiems plaukams?
Man geriausias sampunas yra linu semenu - Parisienne Semi di Lino prie jo is tos pacios serijos ir aliejuka naudoju. Ka tu, kokie plaukai svelnus, dar niekad tokiu neturejau...
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 11:42)
As jau gundaus nusipirkt kuri nors is Aussie, nes Eurokose jiem akcija dabar
tikriausiai dievas mane cia atvede pries keliolika metu Aussie budavo pirkti prekybcentriuose - jis mane isgelbejo nuo ziauraus plauku slinkimo... dabar ziuriu vel slenka - tfu tfu tfu - ne taip smarkiai, bet ryt leksiu ieskot aussie
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 08 08, 12:40)
Sveikos O kaip Jums milk shake šampūnas garbanotiems plaukams?
as turiu viena milkshako sampuna, bet ne garbanotiems plaukams... nu ka as zinau, kai mano galvos oda jautri, tai nuo tokiu labai agresyviu cheminiu sampunu labai pleiskanoja