Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2011 03 07, 19:09)
o kaip aubrey organizcs riebiems plaukams?smile.gif nepriploja plauku?smile.gif purina?smile.gif padeda nuo riebalavimosi?smile.gif

QUOTE(Ugnia @ 2011 03 07, 19:47)
O neriebina plaukų Loccitano šampūnas? Kokie jūsų plaukai?

Mano plaukai labai greit riebaluojasi, tenka kasdien plauti, galvos oda jautri. Šie šampūnai man tikrai tinka, šiaip esu labai daug išbandžiusi, kol kas jie man - geriausias pasirinkimas. Nepriploja, neapsunkina, lėčiau riebaluojasi, atrodo puresni, lengvesni ir didesnės apimties. Bet čia gal gana individualus dalykas g.gif Nes daug šampūnų, kuriuos man, pvz., draugės, kirpėjos rekomendavo, netiko unsure.gif Gal nuo paties plauko priklauso... Maniškiai ploni, švelnūs, slidūs ir labai tiesūs.

P.S. O Aubrey organics šitą išbandžiau atsitiktinai, nes, tarkim, pardavėjos rekomenduotas Aubrey organics GPB šampūnas man visai nepatiko ir netiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 07 kovo 2011 - 20:59
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 07, 20:55)
Mano plaukai labai greit riebaluojasi, tenka kasdien plauti, galvos oda jautri. Šie šampūnai man tikrai tinka, šiaip esu labai daug išbandžiusi, kol kas jie man - geriausias pasirinkimas. Nepriploja, neapsunkina, lėčiau riebaluojasi, atrodo puresni, lengvesni ir didesnės apimties. Bet čia gal gana individualus dalykas  g.gif Nes daug šampūnų, kuriuos man, pvz., draugės, kirpėjos rekomendavo, netiko  unsure.gif Gal nuo paties plauko priklauso... Maniškiai ploni, švelnūs, slidūs ir labai tiesūs.

P.S. O Aubrey organics šitą išbandžiau atsitiktinai, nes, tarkim, pardavėjos rekomenduotas Aubrey organics GPB šampūnas man visai nepatiko ir netiko  ax.gif

Mano tokie patys plaukai ir galvojau tas alyvuogiu tikrai netiks, bet matyt reikes pameginti.. Nes dabar naudoju Loccitane Verbenų šampūną, tai tas tinka..
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 03 07, 22:46)
Mano tokie patys plaukai ir galvojau tas alyvuogiu tikrai netiks, bet matyt reikes pameginti.. Nes dabar naudoju Loccitane Verbenų šampūną, tai tas tinka..

ir mano lygiai tokie patys plaukai, as is aubrey buvau nusipirkusi purinanti ramuneliu sampuna, tai man visiskai netiko schmoll.gif
Atsakyti
koki patartumet sampuna tiesiems sunkiems ir labai besiriebaluojantiems plaukams?
kad grazus plaukai butu reikia plauti kasdien, o man labai gaila plauku, jie triustnuo dziovinimo ir t.t.
o taip norisi kad nors 2 dienas butu plaukai papure ir nesulipe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 03 07, 22:46)

Kiek esu bandžius kitų firmų alyvuogių šampūnų, tai man netiko, bijojau šitą bandyti, bet tikrai tiko mirksiukas.gif gal kas turi iš draugių, gal gali duoti pabandyt? Nes, deja, šito šampūno mėginukų nėra verysad.gif
Va dar ŠITO bandžiau miniuką, tai irgi man patiko smile.gif bet jis nėra ekologiškas, jeigu tas aktualu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2011 03 07, 23:11)
koki patartumet sampuna tiesiems sunkiems ir labai besiriebaluojantiems plaukams?
kad grazus plaukai butu reikia plauti kasdien, o man labai gaila plauku, jie triustnuo dziovinimo ir t.t.
o taip norisi kad nors 2 dienas butu plaukai papure ir nesulipe smile.gif

Tokio dar neradau biggrin.gif Šiaip galiu būti ir dvi dienas neplovus, bet antrą dieną palaidais man jau nebegražu, nes labai ploni plaukai nuo šviesinimo, tad nebeatrdo purūs kitą dieną verysad.gif Dabar susigrąžinau natūralią spalvą, gal pagerės situacija g.gif Tiesa, aš džiovinu natūraliai, tik kasdien tai laiko daug užima, reik anksti keltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 07 kovo 2011 - 22:16
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 07, 23:19)
Kiek esu bandžius kitų firmų alyvuogių šampūnų, tai man netiko, bijojau šitą bandyti, bet tikrai tiko  mirksiukas.gif gal kas turi iš draugių, gal gali duoti pabandyt? Nes, deja, šito šampūno mėginukų nėra  verysad.gif
Va dar ŠITO bandžiau miniuką, tai irgi man patiko  smile.gif bet jis nėra ekologiškas, jeigu tas aktualu  ax.gif
Papildyta:
Tokio dar neradau  biggrin.gif Šiaip galiu būti ir dvi dienas neplovus, bet antrą dieną palaidais man jau nebegražu, nes labai ploni plaukai nuo šviesinimo, tad nebeatrdo purūs kitą dieną  verysad.gif Dabar susigrąžinau natūralią spalvą, gal pagerės situacija  g.gif Tiesa, aš džiovinu natūraliai, tik kasdien tai laiko daug užima, reik anksti keltis.

as irgi sviesinu plaukus, jei nesviesinciau neisivaizduoju kas detusi tuomet su riebalavimusi, vistiek sviesinimas pasausina plauka smile.gif tik tiek kad as nedziovinu fenu, o naturaliai visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 07, 22:19)
Kiek esu bandžius kitų firmų alyvuogių šampūnų, tai man netiko, bijojau šitą bandyti, bet tikrai tiko  mirksiukas.gif gal kas turi iš draugių, gal gali duoti pabandyt? Nes, deja, šito šampūno mėginukų nėra  verysad.gif
Va dar ŠITO bandžiau miniuką, tai irgi man patiko  smile.gif bet jis nėra ekologiškas, jeigu tas aktualu  ax.gif

Dėl ekologiškumo nesu pamišusi, o tą šampūną purinantį bandžiau, nepatiko, man vėlė plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 03 08, 00:15)
Dėl ekologiškumo nesu pamišusi, o tą šampūną purinantį bandžiau, nepatiko, man vėlė plaukus  unsure.gif

Aš miniuką pabandžiau, tai gal kiek mažoka, kad tikrai teisingą nuomonę susidaryt. Man nevėlė plaukų g.gif Šiaip apie šampūno gerumą sprendžiu panaudojus ilgesnį laiką ax.gif O šiaip tai kaip minėjau, individualu viskas, kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai, jau daug kartų įsitikinau ir ne tik su šampūnais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 07 kovo 2011 - 23:24
QUOTE(Indra A. @ 2011 03 07, 10:29)
O kokiu vandeniu nuskalaujate šampūną? Skaičiau, kad geriausia plaukams, šaltu  ax.gif

"Išmuiluoju" su drungnu, nuskalauju šaltu, o vėliau po kondicionieriaus/balzamo/kaukės/nuplaunamo aliejuko galams plaukus perplaunu kaip įmanoma šaltesniu smile.gif Anksčiau netgi specialiai užsišaldydavau vandens paskutiniam perliejimui biggrin.gif Iš tikrųjų labiau žvilga.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 07, 23:19)
Papildyta:
Tokio dar neradau  biggrin.gif Šiaip galiu būti ir dvi dienas neplovus, bet antrą dieną palaidais man jau nebegražu, nes labai ploni plaukai nuo šviesinimo, tad nebeatrdo purūs kitą dieną  verysad.gif Dabar susigrąžinau natūralią spalvą, gal pagerės situacija  g.gif Tiesa, aš džiovinu natūraliai, tik kasdien tai laiko daug užima, reik anksti keltis.

as ir daug labai visko ismeginau nuo paprastu paprasciausiu, ki profesionaliu ar net ekologisku. bet rezultatas buna arba trumpalaikis arba isvis nieko, o buna ir dar blogiau. as is atsiauginusi turiu naturalius plaukus, jokiu dazu. bet dziovintuvo vistiek reikia, nes susilanksto visaip i ivairias puses, o kai padziovini vistiek jie paklusta.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2011 03 07, 23:55)
as irgi sviesinu plaukus, jei nesviesinciau neisivaizduoju kas detusi tuomet su riebalavimusi, vistiek sviesinimas pasausina plauka smile.gif tik tiek kad as nedziovinu fenu, o naturaliai visada smile.gif

o man net sviesinimas nesustabdydavo riebalavimosi, taip kad nusprendziau daugiau negadit ir nebedazyt wink.gif
Atsakyti
Kadangi nenaudoju naturaliu sampunu, net nezinau kodel, gal del to, kad neseku paskui banda ir nealpioju del visko, kas neva naturalu ir pades man isgyventi iki 100 metu (neduok Dieve), tai siuo metu naudoju ir esu labai patenkinta siuo sampunu:

http://www.boots.com...g-Shampoo_9674/

mano ilgiems plaukams jis kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 08, 01:27)
"Išmuiluoju" su drungnu, nuskalauju šaltu, o vėliau po kondicionieriaus/balzamo/kaukės/nuplaunamo  aliejuko galams plaukus perplaunu kaip įmanoma šaltesniu smile.gif Anksčiau netgi specialiai užsišaldydavau vandens paskutiniam perliejimui biggrin.gif Iš tikrųjų labiau žvilga.

Man atrodo, kad jeigu as galva placiau su saltu tai smegenys visos uzstingtu...brrrr ..net baisu pagalvojus blink.gif
Atsakyti