QUOTE(Eyed @ 2011 05 31, 16:25)
Sveiki visi, gal kas nors galėtumėt patart koki šampūną naudoti.Plaukai yra trumpi su mašinėle kirpti 1 numeriu,bet visa bėda yra sausa oda ir pleiskanors plaukų neauginu ilgų tai nelabai ir norisi,kad jos matytusi.Jai kas turit ką patart parašykit į pm arba čia būčiau dėkingas
pabandykite kokosu aliejumi istepti plaukus palaikyti per nakti, ryte isplauti su pvz.: urtekram sampunu. Tai kartoti kas savaite karta, pora.
Nuo sintetiniu sampunu kaip tik ir atsiranda pleiskanu.
Visada naudoju jau eilė metų SELECTIVEprodukcija,esu ypaš patenkinta jų aliejumi galiukams,stiprinančiomis kapsulėmis skalpui ir purškiamam balzamui po plovimo.kurio nereikia nuplauti
As jau puse metu naudoju John Frieda sampunus, ivairius, sviesiems plaukams, sviesinanti, arba purinanti. Bet jau noriu kazka kita isbandyt, ne todel , kad blogi, bet jau pabodo
žoodž, mano plaukas labai mėgsta pūstis, kai kieme drėgmė, tai plaukai išvis pašėlsta. Atradau nete kažkokį tiesinantį šampūną, tai dabar lauksiu kokių nors atsiliepimų
gal kuri nors bandėte?
gal kuri nors bandėte?
koki atsiliepimai apie BAXTER plauku priemones ?
nes kiekis didelis ir kaina maza, tai apsimoketu pirkt, bet va norisi isgirst atsiliepimu
nes kiekis didelis ir kaina maza, tai apsimoketu pirkt, bet va norisi isgirst atsiliepimu
Aš jau mėnesį naudoju DIKSON Argabeta line , pats šampūnas stebūklų nedaro, tačiau plauna švelniai. Visas geras poveikis man matosi naudojant kartu DIKSON kaukę ir aliejuką
LAkme patinka,kartais Alterna perku,nu bet ta kaina mane zudo
Šampūnų esu išbandžiusi laaaaaabai daug ir įvairių, tiek lietuviškų, tiek užsienietiškų, tiek pigesnių, tiek kišenę tuštinančių. Bet žinokit visai atsitiktinai atradau patį geriausią ir optimaliausią sau variantą - tai Live clean linijos green earth šampūną http://www.live-clea...s/products.aspx. Pirmą kartą nejaučiu jokio diskomforto, anksčiau tai plaukai sausėdavo, tai slinkdavo beprotiškai, tai pleiskanų atsirasdavo nei iš šio nei iš to, tai žvilgesį prarasdavo. Esu žiauriai juo patenkinta ir nežadu dar ilgai atsisakyti Vienintelis dalykas, tai kondicionierius man rodos šiek tiek silpnokas, norėtųsi efektingesnio. Bet kadangi kas antrą dieną kokosų aliejumi plaukus lepinu, tai tas kondicionierius kaip ir nelabai reikalingas tampa Tai tokie mano atsiliepimai apie šį produktą.
P.S. Dar viena svarbi priežastis, dėl kurios mano akys nukrypo į šį šampūną, kad jis yra "earth friendly" produktas, be to, pakankamai nebrangus
P.S. Dar viena svarbi priežastis, dėl kurios mano akys nukrypo į šį šampūną, kad jis yra "earth friendly" produktas, be to, pakankamai nebrangus
QUOTE(Zivivi @ 2011 07 14, 14:37)
Šampūnų esu išbandžiusi laaaaaabai daug ir įvairių, tiek lietuviškų, tiek užsienietiškų, tiek pigesnių, tiek kišenę tuštinančių. Bet žinokit visai atsitiktinai atradau patį geriausią ir optimaliausią sau variantą - tai Live clean linijos green earth šampūną http://www.live-clea...s/products.aspx. Pirmą kartą nejaučiu jokio diskomforto, anksčiau tai plaukai sausėdavo, tai slinkdavo beprotiškai, tai pleiskanų atsirasdavo nei iš šio nei iš to, tai žvilgesį prarasdavo. Esu žiauriai juo patenkinta ir nežadu dar ilgai atsisakyti Vienintelis dalykas, tai kondicionierius man rodos šiek tiek silpnokas, norėtųsi efektingesnio. Bet kadangi kas antrą dieną kokosų aliejumi plaukus lepinu, tai tas kondicionierius kaip ir nelabai reikalingas tampa Tai tokie mano atsiliepimai apie šį produktą.
Esu naudojus (žydros spalvos). Neblogas, ypač kaip už tokią kainą, bet didelio įspūdžio nepaliko. Putojo gerai, bet erzino intensyvus kvapas, būtinai reikėdavo kondicionieriaus ar balzamo, nes plaukai jausdavosi sausoki, sunkoka iššukuot būdavo. Tokia mano nuomonė apie šį šampūną.
Merginos, gal bandėte Carol's daughter plaukų priežiūros priemones? Visagalis youtube mane suintrigavo, bet kiek matau, galima nusipirkti tik USA ir Kanadoje, tačiau gal kam į rankas pakliuvo ir esate bandžiusios?