[quote=Flower@,2011 06 12, 16:28]
Uz sita geresnio nera
Flower, o tau is esmes dauguma organic sampunu tinka ar tik butent sitie? Koks tavo plaukas? Man organic apsunkina plaukus ir priploja prie pakausio, jie baisiai atrodo Jau baigiu prarasti vilti kazka naturalaus sau prisiderinti
Gal kam teko naudoti Pantene Pro V Aqua Light šampūną/plaukų balzamą? Bandžiau ieškoti atsiliepimų internete, bet jie visi gan skirtingi. Žinoma, priklauso nuo plaukų tipo, tačiau vistiek įdomu, kokios būtų nuomonės apie šias priemones?
Na, aš vokiečių parduotuvėj perku pantene pro v ploniems plaukams, turiu ir kondišoną, labai patinka ir iškart skiriasi nuo tų droginių lenkiškų fuflo , nors kainytė labai maža
Gal kas band etoki sampuna,skirta riebiems plaukams?
"Šampūnas skirtas riebiems ir greitai besiriebaluojantiems plaukams. Šampūno sudėtyje esantis AHA-vaisinė rūgštis normalizuoja riebalinių liaukų funkciją ir pH balansą. Kašemiro proteinai suteikia plaukams lengvumą, purumą ir žvilgesį. Šampūnas tinka kasdieniniam naudojimui. "
"Šampūnas skirtas riebiems ir greitai besiriebaluojantiems plaukams. Šampūno sudėtyje esantis AHA-vaisinė rūgštis normalizuoja riebalinių liaukų funkciją ir pH balansą. Kašemiro proteinai suteikia plaukams lengvumą, purumą ir žvilgesį. Šampūnas tinka kasdieniniam naudojimui. "
sveikos merginos,gal galit patart? pasiklydau paieskose,sampunu,kondicionieriu,kaukiu,balzamu,aliejuku....
zd mano plaukai,net nezinau kokie...ploni,dazyti juodai...saknys susiriebaluoja laaabai greitai,galai sausoki+siausiasi...pats plaukas kaip ir sveikas,nei sakojasi nei ka..patrkit koki sampuna,balzama naudot..esu tiek daug isbandziusi,bet ne vieno negaleciau isskirt ir pagirt,perku paprastus parduotuvinius..paskutinis turimas,zalias Sauma purinamasis..+balzamas toks pat..tragedija,juo issiplovus neizti galva..
zd mano plaukai,net nezinau kokie...ploni,dazyti juodai...saknys susiriebaluoja laaabai greitai,galai sausoki+siausiasi...pats plaukas kaip ir sveikas,nei sakojasi nei ka..patrkit koki sampuna,balzama naudot..esu tiek daug isbandziusi,bet ne vieno negaleciau isskirt ir pagirt,perku paprastus parduotuvinius..paskutinis turimas,zalias Sauma purinamasis..+balzamas toks pat..tragedija,juo issiplovus neizti galva..
As nuolat perku vis kita sampuna, daznai net nepabaigusi naudoti vieno Vis ieskau stebuklingo, bet... Iki siol manes nenuvyle John frieda volume linija Mano plaukams tiko ir patiko, todel jei reikia kazkur graziau atrodyti, plaukus plaunu butent tuo sampunu, nes zinau, kad jokiu sunkiu sruogu ar plauku prisiplojimo nebus Mano plaukai ilgi, tiesoki (nerasau, kad tiesus, nes jie minimaliai "pasilamde"), iskarpyti.
Kirpėja nespėjo gauti siuntos su mano pamėgtu šampūnu, tai parduotuvėje nusipirkau Garnier (su greifrutais ir alaus mielėm) su mintimi kad tik kelias dienas plausiu, kol gausiu savąjį....beeet...pasirodo tas kas pigu, nebūtinai prasta...kaip jis tiko mano plaukams Puikiai pakelia nuo šaknų ir purina, ir visą dieną plaukai išlieka tokie kaip ką tik išplauti
Gal kas esate bande Moroccanoil sampuna? Idomu kokie atsiliepimai apie ji
QUOTE(ambersitta @ 2011 06 20, 14:09)
Gal kam teko naudoti Pantene Pro V Aqua Light šampūną/plaukų balzamą? Bandžiau ieškoti atsiliepimų internete, bet jie visi gan skirtingi. Žinoma, priklauso nuo plaukų tipo, tačiau vistiek įdomu, kokios būtų nuomonės apie šias priemones?
kazkada buvau nusipirkusi sio sampuno, tai turi jis ir + ir -.Pirma po plovimo tai jie tikrai tapdavo lengvesni, bet maximum 2h.Kadangi mano plaukai linke greitai susiriebaluoti tai jis man juos grazesnius islaikydavo ilgiau , taciau kas man labai nepatiko tai , kad jis labai sunkiai issiplaudavo nors tikrai plaudavau gana ilgai, tai vat ir po kiek laiko pradejau pastebeti , kad atsirado pleiskanu .tai sunaudojau buteli ir daugiau nebeperku.
bet gal cia tik mano plaukams sitaip, siaip manau gal ir verta pabandyt