Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Dolita @ 2011 05 26, 08:51)
O man kaip tik nepatiko Natura Siberica dazytiems plaukams, nepatiko nes visai neputoja, mano kai plaukai ilgi tai as pyliau pyliau ta sampuna kibirais nes toks jausmas kad visai neplauna plauku kai jis visai neputoja,paskui as ji atidaviau mamai biggrin.gif

Dbr nusipirkau Live Clean drekinanti sampuna irgi skaitosi be parabenu jokiu, ekologiskas,bet labai gerai putoja ir labai gerai plauna, siam sampunui dedu dideli +  thumbup.gif

o nuo dazytiems plaukams sampuno siberica papurtu siek tiek plaukai kazi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 05 26, 08:51)
O man kaip tik nepatiko Natura Siberica dazytiems plaukams, nepatiko nes visai neputoja, mano kai plaukai ilgi tai as pyliau pyliau ta sampuna kibirais nes toks jausmas kad visai neplauna plauku kai jis visai neputoja,paskui as ji atidaviau mamai biggrin.gif

Matyt nuo plaukų priklauso, nes man dar ir kaip putoja. Ant ilgų plaukų pilu saują.

QUOTE(m'estima @ 2011 05 27, 13:48)
Sunaudojau šio šampūnos ne vieną buteliuką - man patinka thumbup.gif Tik kad nuo jo ( ir aplamai nuo daugumos natūralesnių) greičiau susirebaluoja plaukai. Šiaip užtekdavo išsiplauti kas trečią dieną, o su šituo - kas antrą būtinai cool.gif

Kadangi galvą plaunu kasdien visada, tai nepastebėjau, kad labiau riebaluotųsi. Mano plaukai sausi, bet aš išsimiegojus būnu susivėlus, tai tenka plaut galvą ir šukuotis per naujo smile.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 05 27, 16:07)
o nuo dazytiems plaukams sampuno siberica papurtu siek tiek plaukai kazi? g.gif

Nu vargu g.gif Mano plaukai nuo jo minkšti, gerai krenta, bet kad papurę-pasipūtę, tai nepasakyčiau schmoll.gif Aš kaip tik džiaugiuosi, kad nepučia, nes plaukų turiu daug.
Atsakyti
Sveiki visi, gal kas nors galėtumėt patart koki šampūną naudoti.Plaukai yra trumpi su mašinėle kirpti 1 numeriu,bet visa bėda yra sausa oda ir pleiskanors plaukų neauginu ilgų tai nelabai ir norisi,kad jos matytusi.Jai kas turit ką patart parašykit į pm arba čia būčiau dėkingas
Atsakyti
QUOTE(Eyed @ 2011 05 31, 16:25)
Sveiki visi, gal kas nors galėtumėt patart koki šampūną naudoti.Plaukai yra trumpi su mašinėle kirpti 1  numeriu,bet visa bėda yra sausa oda ir pleiskanors plaukų neauginu ilgų tai nelabai ir norisi,kad jos matytusi.Jai kas turit ką patart parašykit į pm arba čia būčiau dėkingas

Jūs vyras, taip?
Nuo pleiskanų geras Head&Shoulders.
Atsakyti
Taip vyras,plaukai galima sakyti trumpi tiek kiek įmanoma.. trumpiau tai jau plika būtų vieną dieną ir taipd arysiu,bet norisi išnaikint tuos rupūžęs smile.gif nes tikrai gražu nėra smile.gif dėkui,kad taip greit atsakėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eyed @ 2011 05 31, 16:52)
Taip vyras,plaukai galima sakyti trumpi tiek kiek įmanoma.. trumpiau tai jau plika būtų vieną dieną ir taipd arysiu,bet norisi išnaikint tuos rupūžęs smile.gif nes tikrai gražu nėra smile.gif dėkui,kad taip greit atsakėte smile.gif

Dar yra sulsena pasta nuo pleiskanų, gali pagooglint apie ją smile.gif
Atsakyti
Na aišku dėkui tada jums smile.gif mama yra sakiu,kad suslena naudoti reikės nes tokie plėtmai buvo negražūs ;/ pats dar jaunas esu ir yra plikimo pažymis toks kaip ir tėvuko tai saku būsiu plika galv bet pleiskanos neleidžia sad.gif.bet dėkui išbandysiu ir pasakysiu ar dingo .;/ gal bus kas giliau
Atsakyti
Merginos, gal galite pasidalinti patirtimi. Plaukus dažau, pats plaukas gan sveikas, tik matyt tokia plaukų struktūra - jie pučiasi, ypač nuo drėgmės. Tad visada ieškau plaukus glotninančio, apsunkinančio šampūno ir kondicionieriaus. Buvau atradusi Body Shop Rainforest linijos, berods Shine Shampoo ir Conditioner. Man buvo super, nes tikrai plauką labai glotnino ir blizgesį davė. Bet bėda tame, kad jis nepuoselėjo dažytų plaukų spalvos. Kadangi dažau ryža spalva, ją tos priemonės greitai "išėdė". Kirpėja rekomenduoja keisti, nes kitaip nuolat reikės dažyti visą galvą, kad spalva būtų vienoda. Gal kas galite parekomenduoti šampūną/kondocionierių/kaukę, kurie tiktų dažytiems plaukams ir juos ne purintų, o glotnintų? Ačiū labai labai iš anksto wub.gif

Atsakyti
Uz sita geresnio nera wub.gif

MOROCCANOIL

Dar sitas man patinka, pigesnis, bet ir labai geras.

sampunas
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri naudojat TIGI S-Factor Diamond Dreams sampuna su kondicionieriumi? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
man patiko
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 06 16, 12:13)
man patiko

Gal galima placiau, ar neerzino kvapas, ar jautesi kad plaukai pagerejo naudojant ir pan? Ar matesi rezultatas ?
Atsakyti