Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 25, 15:59)
Man labai patiko Vitamino Color šampūnas (taip pat bandžiau ir šios serijos kondicionierių bei kaukę, irgi pakankamai neblogi). Jis skirtas dažytiems plaukams - tausoja spalvą, plaukai gražiai blizga, švariai išplauna, neskatina riebalavimosi.

Mano plaukai sviesinti, tai reikalauja dregmes, tai va todel ir neissirenku, nes konkreciai kad butu drekinanti linija nera ax.gif o kaip kauke ir kondicionierius?ar yra tarp ju koks skirtumas ar ne?kuris geresni rezultata duoda? 4u.gif
Gal dar kas yra isbandziuriu Loreal prof. sampunu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2011 05 25, 15:08)
Mano plaukai sviesinti, tai reikalauja dregmes, tai va todel ir neissirenku, nes konkreciai kad butu drekinanti linija nera ax.gif  o kaip kauke ir kondicionierius?ar yra tarp ju koks skirtumas ar ne?kuris geresni rezultata duoda? 4u.gif
Gal dar kas yra isbandziuriu Loreal prof. sampunu? mirksiukas.gif

Dėl kondicionieriaus ir kaukės konkrečiai neatsakysiu. Seniai jau juos naudojau, pamenu tik tiek , kad visai patiko. Bet šampūnas iš tos linijos visgi patiko labiausiai, pirkau jį pakartotinai (ką labai retai darau).
Dar esu bandžiusi šampūną iš kažkokios Loreal prof. Repair serijos (gelsva pakuotė) g.gif , bet tas nelabai man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 gegužės 2011 - 15:23
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 25, 16:23)
Dėl kondicionieriaus ir kaukės konkrečiai neatsakysiu. Seniai jau juos naudojau, pamenu tik tiek , kad visai patiko. Bet šampūnas iš tos linijos visgi patiko labiausiai, pirkau jį pakartotinai (ką labai retai darau).
Dar esu bandžiusi šampūną iš kažkokios Loreal prof. Repair serijos (gelsva pakuotė) g.gif , bet tas nelabai man patiko.

I kodel nepatiko ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 05 18, 19:38)
Nusipirkau ORGANIX BEAUTY PURE & SIMPLE plauku sampuna ir seruma. Bandysiu smile.gif Parasysiu atsiliepimus veliau smile.gif

Super sampunas. Labai patiko !. Manau tiktu toms, kuriu plaukai daugiau riebaluojasi. Patinka kad neispucia plauku, o jie purus. Nes buna sampunu , su kuriais issilauni galva, o plaukai vistiek atrodo riebaluoti arba susiriebaluoja po keliu valandu.
Atsakyti
QUOTE(polita @ 2011 05 11, 15:29)
drauge rekomendavo "NATURA SIBERICA" shampuna, sake super.

QUOTE(zmonaite @ 2011 05 11, 17:08)
kuris iš sibericos linijos, kokie plaukai ir kuo geras?  ax.gif

Mama buvo nusipirkusi Natura Siberica šampūną visų tipų plaukams, žaliam butely. Jai tas šampūnas šiaip sau sakė, o man nerealus! Mano plaukai ilgi, sausi, stori, kieti. Tai po šito šampūno pasidarė minkštučiai, nuostabūs tiesiog. Nulėkiau ir aš nusipirkti. Per tą laiką ir plaukus nusidažiau, tai nusipirkau šampūną ir balzamą dažytiems plaukams, rožiniuose buteliuose. Tai tokio nuostabaus ir taip gerai man tinkančio šampūno neatsimenu, kad būčiau turėjusi. Plaukai minkštučiai, purūs, blizzzzzga, neatsidžiaugiu. Jau antrą porą butelių naudoju. Bet kaip jau minėjau - mamos plaukams netiko (jos riebaluojasi, ploni), o man tiko (mano sausi, stori, kieti).
Papildyta:
QUOTE(kaubojey @ 2011 05 01, 19:26)
Man nepatiko Margarita plaukų priežiūros priemonės  schmoll.gif .

Aš iš Margaritos turėjau šampūnus su kiaušiniais ir kitą su apyniais. Nepatiko, plaukai vėlėsi. Su apyniais tai dar dar, o jau tas kiaušininis, tai siaubas doh.gif (mano plaukai sausi)
Atsakyti
QUOTE(FreeSuga @ 2011 05 25, 20:51)
I kodel nepatiko ? smile.gif

Oi jau nebepamenu g.gif Kad labai nepatiktų, gal nebuvo. Greičiau niekuo neypatingas. Aš formavimo priemonių, balzamų nelabai tenaudoju, tai šampūną vertinu pagal tai, kaip atrodo juo išplauti plaukai. Ypač kai pakaitomis visąlaik naudoju du šampūnus, skirtumas tarp jų labai akivaizdžiai pasimato.
Jei neklystu, tas geltonasis Repair gal truputį riebalino g.gif

QUOTE(*Agė* @ 2011 05 25, 21:16)
Mama buvo nusipirkusi Natura Siberica šampūną visų tipų plaukams, žaliam butely. Jai tas šampūnas šiaip sau sakė, o man nerealus! Mano plaukai ilgi, sausi, stori, kieti.  Tai po šito šampūno pasidarė minkštučiai, nuostabūs tiesiog. Nulėkiau ir aš nusipirkti. Per tą laiką ir plaukus nusidažiau, tai nusipirkau šampūną ir balzamą dažytiems plaukams, rožiniuose buteliuose. Tai tokio nuostabaus ir taip gerai man tinkančio šampūno neatsimenu, kad būčiau turėjusi. Plaukai minkštučiai, purūs, blizzzzzga, neatsidžiaugiu. Jau antrą porą butelių naudoju. Bet kaip jau minėjau - mamos plaukams netiko (jos riebaluojasi, ploni), o man tiko (mano sausi, stori, kieti).

Beveik susigundžiau pabandyti Natura Silberica dažytiems, nes keletas kitų šios firmos labai tiko ir patiko. Tik va paskaičius patvirtina mano nuogastavimus, kad gali skatinti riebalavimąsi g.gif
Atsakyti
O man kaip tik nepatiko Natura Siberica dazytiems plaukams, nepatiko nes visai neputoja, mano kai plaukai ilgi tai as pyliau pyliau ta sampuna kibirais nes toks jausmas kad visai neplauna plauku kai jis visai neputoja,paskui as ji atidaviau mamai biggrin.gif

Dbr nusipirkau Live Clean drekinanti sampuna irgi skaitosi be parabenu jokiu, ekologiskas,bet labai gerai putoja ir labai gerai plauna, siam sampunui dedu dideli + thumbup.gif
Atsakyti
geriausi sampunai BE SULFATU IR BE DRUSKU. tokie neardo plauko naturalaus keratino ir plauko bukle neblogeja palaipsniui. o jei dar toks pats kondicionierius tai visai super. neapvelka plauku silikoniniais priedais kad jie tam kartui tik gera vaizda igytu.
Atsakyti
QUOTE(queen_nida @ 2011 05 26, 11:56)
geriausi sampunai BE SULFATU IR BE DRUSKU. tokie neardo plauko naturalaus keratino ir plauko bukle neblogeja palaipsniui. o jei dar toks pats kondicionierius tai visai super. neapvelka plauku silikoniniais priedais kad jie tam kartui tik gera vaizda igytu.

Gal gali parašyti tokių šampūnų, kondicionierių pavadinimus?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 25, 23:32)
Beveik susigundžiau pabandyti Natura Silberica dažytiems, nes keletas kitų šios firmos labai tiko ir patiko. Tik va paskaičius patvirtina mano nuogastavimus, kad gali skatinti riebalavimąsi g.gif

Sunaudojau šio šampūnos ne vieną buteliuką - man patinka thumbup.gif Tik kad nuo jo ( ir aplamai nuo daugumos natūralesnių) greičiau susirebaluoja plaukai. Šiaip užtekdavo išsiplauti kas trečią dieną, o su šituo - kas antrą būtinai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 05 26, 08:51)

Dbr nusipirkau Live Clean drekinanti sampuna irgi skaitosi be parabenu jokiu, ekologiskas,bet labai gerai putoja ir labai gerai plauna, siam sampunui dedu dideli +  thumbup.gif

QUOTE(queen_nida @ 2011 05 26, 11:56)

as ir negaliu atsidziaugti pabandzius Live Clean sampuna, labai gerai putoja ir plaukai atrodo grazesni thumbup.gif
queen_nida, o Live Clean nera geras?.. su sulfatais ir su druskom tikriausiai?
Atsakyti
QUOTE(m'estima @ 2011 05 27, 12:48)
Sunaudojau šio šampūnos ne vieną buteliuką - man patinka thumbup.gif Tik kad nuo jo ( ir aplamai nuo daugumos natūralesnių) greičiau susirebaluoja plaukai. Šiaip užtekdavo išsiplauti kas trečią dieną, o su šituo - kas antrą būtinai cool.gif

Tai kad tikrai ne nuo visų natūralesnių plaukai greičiau riebaluojasi. Turėjau Natura Silberica jauriai galvos odai ir riebiems plaukams, tai nesiriebaluodavo plaukai greičiau nei įprastai (plaunu kas antrą dieną).
Bet mano pastebėjimas - paprastai nuo bet kurio šampūno, skirto dažytiems plaukams, plaukai greičiau susiriebaluoja. Juk į tokius šampūnus prideda papildomai plaukus puoselėjančių medžiagų (kas ir skatina riebalavimąsi). Su retomis išimtimis.
Atsakyti