Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(drugelis. @ 2011 05 02, 17:28)
Na va, aš jau irgi nusipirkau NUDE šampūno iš Eurokos. Jam dabar akcija - 9,90Lt.
Dabar gailiuos, kad ir kondicionieriaus nepaėmiau  g.gif  Na, pirmiausiai išbandysim šampūną  bigsmile.gif

aš irgi dar pasiėmiau kol akcija thumbup.gif
Man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, bet man netiko NUDE, riebalino labai plaukus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusia81: 03 gegužės 2011 - 19:59
QUOTE(ingusia81 @ 2011 05 03, 19:59)
Gaila, bet man netiko NUDE, riebalino labai plaukus  verysad.gif

Visko gali būti, kad ir man netiks, nes šiaip plaukai nėra sausi... Tik nėštumo metu visai nustojo riebaluotis thumbup.gif Galiu neplauti ir 10 dienų, visai nesiriebaluoja, kad taip visada būtų... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 03, 21:51)
Visko gali būti, kad ir man netiks, nes šiaip plaukai nėra sausi... Tik nėštumo metu visai nustojo riebaluotis  thumbup.gif  Galiu neplauti ir 10 dienų, visai nesiriebaluoja, kad taip visada būtų...  bigsmile.gif

tai tikriausiai berniuko lukiates? blush2.gif man su savuoju panasiai buvo smile.gif
i tema, nesenai nusipirkau "live clean"sampuna, melyna, labai patenkinta likau,plaukai labiau zvilga, daug svelnesni ir tokie sveikai slidus atrodo, tikriausiai pakolkas apsistosiu prie sito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 04 gegužės 2011 - 08:37
Merginos, ar bandet TIGI BED HEAD sampunus?

http://www.kosmetika...ner.html?lang=2

Kokie atsiliepimai apie juos? Gal yra atskira tema sios firmos kosmetikai? Nerandu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 05 11, 08:39)

Kokie atsiliepimai apie juos? Gal yra atskira tema sios firmos kosmetikai? Nerandu niekaip  doh.gif

neatidžiai ieškot mirksiukas.gif TIGI

Patarimas ateičiai:
Einate į skyrelį "kosmetikos gamintojai". Paieškos laukelyje įrašykite norimą surasti gamintoją, pvz: tigi, l'oreal, wella. Ir puikiausiai atsiranda "nerandama" tema.
Atsakyti
drauge rekomendavo "NATURA SIBERICA" shampuna, sake super.
Atsakyti
QUOTE(polita @ 2011 05 11, 14:29)
drauge rekomendavo "NATURA SIBERICA" shampuna, sake super.

kuris iš sibericos linijos, kokie plaukai ir kuo geras? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau ORGANIX BEAUTY PURE & SIMPLE plauku sampuna ir seruma. Bandysiu smile.gif Parasysiu atsiliepimus veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 05 11, 09:39)

Kokie atsiliepimai apie juos? Gal yra atskira tema sios firmos kosmetikai? Nerandu niekaip  doh.gif

Naudoju TIGI BED HEAD DUMB BLONDE SHAMPOO, tokiam rūžavai violetavam buteliuke smile.gif Esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 29, 20:39)
gal teko kuriai bandyti si sampuna? idomu, ar gerai drekina, plaukai lieka svelnus g.gif
user posted image

Na va as irgi dabar bandau issirinkti sampuna ir kitas priemones ir Loreal prof. priemoniu 4u.gif Tai gal kas yra bandę ir galėtų pakomentuoti Loreal prof. sampunus, kuris geras?kuom geras ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2011 05 25, 14:30)
Na va as irgi dabar bandau issirinkti sampuna ir kitas priemones ir Loreal prof. priemoniu 4u.gif  Tai gal kas yra bandę ir galėtų pakomentuoti  Loreal prof. sampunus, kuris geras?kuom geras ir pan? ax.gif

Man labai patiko Vitamino Color šampūnas (taip pat bandžiau ir šios serijos kondicionierių bei kaukę, irgi pakankamai neblogi). Jis skirtas dažytiems plaukams - tausoja spalvą, plaukai gražiai blizga, švariai išplauna, neskatina riebalavimosi.
Atsakyti