Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(marcipane* @ 2011 04 09, 11:48)
Aš džiaugiuosi atradusi Down under natural's šampūną ir balzamą iš serijos NUDE  thumbup.gif
user posted image

Na šitą tai būtinai reiks išbandyt, nes kaiptik ieškojau drėkinančio šampūno thumbup.gif
Tik pradėjusi skaityti, pagalvojau, kad čia bus koks nors iš užsienio atsisiųstas, o pasirodo eurokosinis, mūsuose randamas bigsmile.gif

Gal dar kokių mažai žinomų, išbandytų brendų, vertų pasižvalgyt Eurokosuose, paminėtumėt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 balandžio 2011 - 18:11
Dar prie pagyrų NUDE šampūnui prisidėsiu ir aš - plaukai mano šiek tiek mažiau riebaluojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2011 04 19, 16:17)
O kokios nuomones apie Dove produkcija g.gif

Mano sesuo naudoja nuo plaukų slinkimo ar lūžinėjimo, tai labai patenkinta- sako, kad plaukai nustojo slinkti. O aš buvau ne per seniausiai kaukę ir balzamą "intense repair" nusipirkus, tai nelabai patiko, plaukai dar labiau pradėjo šakotis ir lūžinėti, nors šiaip išdžiūvę būdavo labai minkšti, švelnūs.

QUOTE(Selga @ 2011 04 20, 20:10)
Na šitą tai būtinai reiks išbandyt, nes kaiptik ieškojau drėkinančio šampūno  thumbup.gif
Tik pradėjusi skaityti, pagalvojau, kad čia bus koks nors iš užsienio atsisiųstas,  o pasirodo eurokosinis, mūsuose randamas  bigsmile.gif

Gal dar kokių mažai žinomų, išbandytų brendų, vertų pasižvalgyt Eurokosuose, paminėtumėt?  blush2.gif  4u.gif

aš irgi esu nusigriebus eurokos Nude šampūną, bet tik dar nebandžius spintelėje stovi, nes kartu prigriebiau ir Live clean, tai šis man labai labai patinka. wub.gif Turiu tos rožinės serijos šampūną ir balzamą (su argano aliejumi), nors jis skirtas stiprinti plaukus, bet tvarkosi ir su riebia mano galvos oda, ir sausais plaukais. thumbup.gif Net buvau nustebus, kai išsiplovus su juo galvą,kitą dieną atsikėliau, o plaukai neriebus dar, nors prieš tai naudojau vichy riebiems- nulis efekto, tik dar labiau išsausėję plaukai.
http://www_eurokos_lt/index.php/pageid/488/articlepage/2/articleid/517 va čia, jei norite galite pasiskaityti.

QUOTE(*Cerise @ 2011 04 21, 19:20)
Dar prie pagyrų NUDE šampūnui prisidėsiu ir aš - plaukai mano šiek tiek mažiau riebaluojasi smile.gif

O tai kaip gerai, tikiuosi ir man tokį poveikį duos, nes dabar jau baiginėju Live clean, tai teks su šituo plauti, ir baisu darosi, kad nepradėtų riebaluotis greičiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 04 22, 13:56)
Mano sesuo naudoja nuo plaukų slinkimo ar lūžinėjimo, tai labai patenkinta- sako, kad plaukai nustojo slinkti. O aš buvau ne per seniausiai kaukę ir balzamą "intense repair" nusipirkus, tai nelabai patiko, plaukai dar labiau pradėjo šakotis ir lūžinėti, nors šiaip išdžiūvę būdavo labai minkšti, švelnūs.
aš irgi esu nusigriebus eurokos Nude šampūną, bet tik dar nebandžius spintelėje stovi, nes kartu prigriebiau ir Live clean, tai šis man labai labai patinka.  wub.gif  Turiu tos rožinės serijos šampūną ir balzamą (su argano aliejumi), nors jis skirtas stiprinti plaukus, bet tvarkosi ir su riebia mano galvos oda,  ir sausais plaukais. thumbup.gif  Net buvau nustebus, kai išsiplovus su juo galvą,kitą dieną atsikėliau, o plaukai neriebus dar, nors prieš tai naudojau vichy riebiems- nulis efekto, tik dar labiau išsausėję plaukai.
http://www_eurokos_lt/index.php/pageid/488/articlepage/2/articleid/517 va čia, jei norite galite pasiskaityti.
O tai kaip gerai, tikiuosi ir man tokį poveikį duos, nes dabar jau baiginėju Live clean, tai teks su šituo plauti, ir baisu darosi, kad nepradėtų riebaluotis greičiau.  smile.gif

as ir vishy riebiems buvau nusipirkus, tai kazkoks siaubas, taip pagadino galvos oda, kad dar ir db po 3 men nenaudojimo neatsistato o ir plaukus issausino:)

o tas live clean roziniam butelyje papurina nors truputi plauka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 04 22, 15:24)
as ir vishy riebiems buvau nusipirkus, tai kazkoks siaubas, taip pagadino galvos oda, kad dar ir db po 3 men nenaudojimo neatsistato o ir plaukus issausino:)

o tas live clean roziniam butelyje papurina nors truputi plauka?smile.gif

siaubas blink.gif o kas atsitiko?
Tiesa pasakius tai net nežinau dėl to papurinimo blush2.gif kadangi pas mane patys plaukai yra labai ploni, lengvi ir savaime purūs (sakyčiau tokie pasišiaušę).
Atsakyti
pats paciausias loreal absolute repair!
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 04 22, 15:46)
siaubas  blink.gif  o kas  atsitiko?
Tiesa pasakius tai net nežinau dėl to  papurinimo  blush2.gif  kadangi pas mane patys plaukai yra labai ploni, lengvi ir savaime purūs (sakyčiau tokie pasišiaušę).

nzn, visa laika niezti galva, o jau pleiskanu kiek atsirado:) buvau dazytis pas kirpeja sake galva nuejus raudonais plemais, zodziu sudirginta galvos oda kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Live Clean šampūną žaliame buteliuke. Tikiuosi, kad tiks ax.gif Bet jis nėra 100% natūralus, arne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ban2tė @ 2011 04 27, 16:56)
Šiandien nusipirkau Live Clean šampūną žaliame buteliuke. Tikiuosi, kad tiks ax.gif Bet jis nėra 100% natūralus, arne? g.gif

98 proc. berods.. Na bet vis geriau, nei koks maximinis.. O dar už tokią kainą.. thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj ryte išbandysiu, nes galvą visada plaunu rytais smile.gif Oi, kaip laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 04 27, 15:58)
98 proc. berods.. Na bet vis geriau, nei koks maximinis.. O dar už tokią kainą.. thumbup.gif

Tiesa, kalbant apie Maximą, tai galiu tik pasidžiaugti, kad ir ten jau atsiranda ekologiškų/natūralių produktų - šampūnų, dantų pastų, valymo priemonių ir t.t. bigsmile.gif Šaunu drinks_cheers.gif Kiti prekybos centrai irgi neatsilieka, bet sunkiau rasti...
Atsakyti
o man margarita pradejo patikti. kiek naudojau is kirpyklu brangiu sampunu tai net nebezinau pavadinimu o tiek nedaug mano plaukams tereikejo bigsmile.gif
Atsakyti