QUOTE(ddijana @ 2011 04 19, 16:17)
O kokios nuomones apie Dove produkcija
Mano sesuo naudoja nuo plaukų slinkimo ar lūžinėjimo, tai labai patenkinta- sako, kad plaukai nustojo slinkti. O aš buvau ne per seniausiai kaukę ir balzamą "intense repair" nusipirkus, tai nelabai patiko, plaukai dar labiau pradėjo šakotis ir lūžinėti, nors šiaip išdžiūvę būdavo labai minkšti, švelnūs.
QUOTE(Selga @ 2011 04 20, 20:10)
Na šitą tai būtinai reiks išbandyt, nes kaiptik ieškojau drėkinančio šampūno
Tik pradėjusi skaityti, pagalvojau, kad čia bus koks nors iš užsienio atsisiųstas, o pasirodo eurokosinis, mūsuose randamas
Gal dar kokių mažai žinomų, išbandytų brendų, vertų pasižvalgyt Eurokosuose, paminėtumėt?
aš irgi esu nusigriebus eurokos Nude šampūną, bet tik dar nebandžius spintelėje stovi, nes kartu prigriebiau ir Live clean, tai šis man labai labai patinka.
Turiu tos rožinės serijos šampūną ir balzamą (su argano aliejumi), nors jis skirtas stiprinti plaukus, bet tvarkosi ir su riebia mano galvos oda, ir sausais plaukais.
Net buvau nustebus, kai išsiplovus su juo galvą,kitą dieną atsikėliau, o plaukai neriebus dar, nors prieš tai naudojau vichy riebiems- nulis efekto, tik dar labiau išsausėję plaukai.
http://www_eurokos_lt/index.php/pageid/488/articlepage/2/articleid/517 va čia, jei norite galite pasiskaityti.
QUOTE(*Cerise @ 2011 04 21, 19:20)
Dar prie pagyrų NUDE šampūnui prisidėsiu ir aš - plaukai mano šiek tiek mažiau riebaluojasi
O tai kaip gerai, tikiuosi ir man tokį poveikį duos, nes dabar jau baiginėju Live clean, tai teks su šituo plauti, ir baisu darosi, kad nepradėtų riebaluotis greičiau.
Vis dėlto jei tikime, būtinai mums atsivers durys, ko gero, net ir tos, apie kurias net nesvajojome, bet mums pačios tinkamiausios. (S. Jonhson)