Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

as tai ir ilga bandymu kelia turiu su sampunais, taciau siuo metu lyg ir radau thumbup.gif tai svediski sampunai ref, man patinka todel, kad isplovus juo galva nebereikia kondicionieriaus nors mano plaukai ir dazyti. issibandziau praktiskai visus, tik dar pilkinancio nebandziau, nes esu sviesiaplauke, bet tie kiti tai super, aisku ne stebuklai, bet bent jau nera pleiskanu, kas buna nuo daugumos sampunu atsiranda ir vietoj kiekvienos dienos galiu sau leisti plauti galva kas antra, o tai man jau privalumas nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 03 08, 11:10)
Man atrodo, kad jeigu as galva placiau su saltu tai smegenys visos uzstingtu...brrrr ..net baisu pagalvojus  blink.gif

Aš taip pat plaukus visada perplaunu šaltu vandeniu, tas tikrai pasiteisina, nes plaukai labiau žvilga. 4u.gif
O visos galvos kišti po šaltu vandeniu nebūtina, dažniausiai išsiplaunu galvą, tada atsuku šaltą vandenį ir pakišu po kranu tik plaukų galus. Aišku tas netinka, jei plaukai yra trumpi.
Atsakyti
QUOTE(-Allure- @ 2011 04 14, 21:33)
Aš taip pat plaukus visada perplaunu šaltu vandeniu, tas tikrai pasiteisina, nes plaukai labiau žvilga.  4u.gif
O visos galvos kišti po šaltu vandeniu nebūtina, dažniausiai išsiplaunu galvą, tada atsuku šaltą vandenį ir pakišu po kranu tik plaukų galus. Aišku tas netinka, jei plaukai yra trumpi.

oj man tai baika, ne problema net kai šilto vandens nebūna, galiu ir lediniu vandeniu galvą plauti thumbup.gif jau ko ko, bet šalčio mano galva nebijo.... deja tik galva, o kiekvieną rytą šaltas (drungnas) dušas - kažkos siaubas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių "Keranove" šampūnus be parabenų?
user posted image
Atsakyti
Man geriausi šampūnai yra GOSH sausiems plaukams smile.gif
Atsakyti
O gal kurios jautriaodes pasidalintumete savo patirtimi apie sampunus? 4u.gif
Atsakyti
Mano jautri,kiek bandziau iskart pradedavo pleiskanot. Su Hempz sampunais praejo visos problemos ir plaukai zvilgantys,nesielektrina
Atsakyti
O kokios nuomones apie Dove produkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2011 04 19, 14:17)

turėjau volume šampūną ir kondicionierių tokiuose pakuotėse
user posted image

tai visai nieko pasirodė g.gif gerai plaudavo, skaniai kvepėjo, kaina nedidelė g.gif ai ir dar plaukai švelnūs būdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2011 04 19, 15:17)

as ir sampuna dove volume naudoju kartu su kondicionieriumi, tai lb patinka, plaukai pakelti nuo saknu, svelnus, pats sampunas patinka daug jo nereikia, kvepia skaniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 19 balandžio 2011 - 18:31
Sveikos gal turite atsiliepimus? Kaina kandziojasi bet gal poveikis stebuklingas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2011 04 19, 16:17)

Nekokios, man ju sampunai netiko, slinko ir riebalavosi plaukai.
Atsakyti