Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2011 03 22, 20:38)
kurios rusies butent?smile.gif

Siuo metu naudoju GPB balansuojamaji sampuna ir GPB kondicionieriu mirksiukas.gif
Kai baigsiu bandysiu maitinamaji rosa mosqueta sampuna, o kondicionieriaus nekeisiu- labai jau jis mano plaukams tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 16, 11:36)
Patarkite koki gera sampuna-pilkintoja.Dekoju.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 28, 10:17)

As naudojau z.one pilkinanti jis kazkaip whiteness shampoo gal vadinasi tiksliai neatsimenu, bet man jis thumbup.gif
Atsakyti
K-Pak labai sausina plaukus, jie lyg siaudai pasidaro. verysad.gif
Atsakyti
Bandžiau plauti plaukus su ekologišku muilu pritaikytu plaukams plaut, bet nepasitesino nes neišsiskalaudavo.. neturiu galimybės pirkti be proto brangių šamūnų, bet tie kurie yra iki 20lt tai patys geriusi shwarckop glis kur.. žinau, kad jie pigūs ir turbūt prasta sudėtis, bet kolkas neradau geresnio varianto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2011 03 29, 14:15)
Bandžiau plauti plaukus su ekologišku muilu pritaikytu plaukams plaut, bet nepasitesino nes neišsiskalaudavo.. neturiu galimybės pirkti be proto brangių šamūnų, bet tie kurie yra iki 20lt tai patys geriusi shwarckop glis kur.. žinau, kad jie pigūs ir turbūt prasta sudėtis, bet kolkas neradau geresnio varianto unsure.gif

pabandykite natura siberica, tokie prie naturalesnio, kaip tik droge akcijos, 14, 69 vietoj 20,99 butelaiciai po 400 ml
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 03 29, 19:35)
pabandykite natura siberica, tokie prie naturalesnio, kaip tik droge akcijos, 14, 69 vietoj 20,99 butelaiciai po 400 ml

Iki kada ši akcija?
Atsakyti
Gal kam teko Wella Volume seriją bandyti? smile.gif

http://media.wella.c...Shampoo_nor.jpg
Atsakyti
Aš džiaugiuosi atradusi Down under natural's šampūną ir balzamą iš serijos NUDE thumbup.gif Rašo, kad be SLS ir be parabenų, bet man perkant tai nebuvo aktualu, nes ieškojau švelnaus šampūno kasdieniam naudojimui mirksiukas.gif
Štai kodėl jis man patinka:
1. Švelnus šampūnas, nesausina plauko.
2. Neįkyrus kvapas.
3. Plaukai tapo labai švelnūs ir labiau blizga. Ir atrodo, kad puresni plaukai tapo.
4. Be SLS ir parabenų, 98% natūralus. Sudėtyje daug visokių augaliukų ekstraktų.
5. Pagaminta Kanadoje. (Kažkaip labiau pasitikiu užjūrio gamintojais)
6. Pakuotėje 325 ml (mažesnės pakuotės labai greitai susinaudoja)
7. Kaina iki 15 lt (dabar Eurokos berods 9.90lt)

Beje, aš naudoju drėkinantį šampūną ir kondicionierių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 04 09, 11:48)
Aš džiaugiuosi atradusi Down under natural's šampūną ir balzamą iš serijos NUDE  thumbup.gif Rašo, kad be SLS ir be parabenų, bet man perkant tai nebuvo aktualu, nes ieškojau švelnaus šampūno kasdieniam naudojimui  mirksiukas.gif
Štai kodėl jis man patinka:
1. Švelnus šampūnas, nesausina plauko.
2. Neįkyrus kvapas.
3. Plaukai tapo labai švelnūs ir labiau blizga. Ir atrodo, kad puresni plaukai tapo.
4. Be SLS ir parabenų, 98% natūralus. Sudėtyje daug visokių augaliukų ekstraktų.
5. Pagaminta Kanadoje. (Kažkaip labiau pasitikiu užjūrio gamintojais)
6. Pakuotėje 325 ml (mažesnės pakuotės labai greitai susinaudoja)
7. Kaina iki 15 lt (dabar Eurokos berods 9.90lt)

user posted image

niu sugundei reiks ismegint smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tą Down under naturals nude šampūną ir kondicionierių. Tai man jie tokie eiliniai. Kartu su šampūnu būtina naudoti kondicionierių, nes kitaip šepečio neįkiščiau į plaukus, o iš pačio kondicionieriaus norėtųsi daugiau drėkinimo. Pliusas nebent tas, kad labai skalsūs, nors kai man jie nelabai patinka, tai laukiu nesulaukiu kada subaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 04 09, 11:48)

user posted image

O kokie dar be drėkinančių yra? Kokio volume nėra? biggrin.gif
Atsakyti