Įkraunama...
Įkraunama...

Prašo pagalbos

QUOTE(red40 @ 2011 07 07, 11:44)
Kaip sekasi mažajai kovotojai?

ir as atejau naujienu koiu suzinoti smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms besidominčioms, besirūpinančioms 4u.gif

..o sunerimusi buvau jau ir aš, nes kurį laiką negalėjau susisiekti. Pasirodo - tai tik "buitinės" telefonų (numerių keitimo) problemos buvo.

Naujausios žinios bigsmile.gif - mūsų mergaitės laikosi gerai 4u.gif 4u.gif Labai smagu girdėti nors ir atsargų, bet linksmą "gerai" wub.gif Jau 2 mėnesiai, kaip šuntas funkcionuoja ir nebepučia galvytės. 2 mėnesiai be operacijų... To dar nebuvo. Šiuo metu Andrėja dar tęsia reabilitaciją Lopšelio g. (Kaune), bet jau paskutinė savaitė. Pastiprėjusi, jau juda pati 'vaikštuke', bando atsistoti..
Na, sutarėm pasimatyti smile.gif , galbūt net šią savaitę, tada parašysiu daugiau..

Ačiū už palaikymą ir maldas.. Nepamirškim jų ir toliau.
Atsakyti
Kokia stiprios mergaites, linkime sveikatos 4u.gif ar reikia kokios konkrečios pagalbos ar pinigėlių? ax.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mažąjai?4u.gif
Atsakyti
nnž ar čia matėt :]
Atsakyti
Dieve, kaip gera kad viskas tik geryn princesei wub.gif
Atsakyti
sveikatytės mergytei 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi mergyte wub.gif , pacios stipriausios sveikatos ir sviesiu dienu abiem su mamyte. 4u.gif
Atsakyti
Andrėja vėl susigrūmė su liga.. verysad.gif Jau buvo 2 operacijos, buvo pradėtas spinduliukų kursas, bet teko nutraukti dėl nefunkcionuojančio šunto ir sekusios operacijos. Šeštadienį lyg vėl operacija numatoma.. Ir + meningitą įtaria..
Mažylė jaučiasi blogai.. Siųskim geras mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 05 gruodžio 2012 - 00:09
STIPRYBES IR VISO KUO GERIAUSIO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gsl kas zino kaip laikosi mergaite ir kur siuo metu randasi? Noretumem paremti ir pradziugint per Kaledas!
Atsakyti
QUOTE(garbanele23 @ 2012 12 08, 19:41)
Gsl kas zino kaip laikosi mergaite ir kur siuo metu randasi? Noretumem paremti ir pradziugint per Kaledas!

Šiuo metu Andrėja klinikose. Ketvirtadienį operavo, dėjo išorinį šuntą..
Ryt skambinsiu jos mamytei, tai galėsiu parašyt tikslesnes žinias, nes ketvirtadienį kai buvau mergytės nemačiau (buvo dar reanimacijoj), bet gydytoja sakė, kad jaučiasi neblogai..
Atsakyti