Įkraunama...
Įkraunama...

desertas. gimdymas su pasimėgavimu

ačiū toms,kurios skaitote ,dar labiau dekoju parašiusiom gražius palinkėjimus ir ačiū išrinkusiems mūsų istorijai antraja vieta.tikrai linkiu visoms nebijoti gimdyti,bent jau po pirmo ,antras gimdymas visviena bus lengvesnis.smagiausios akimirkos- kai vaikai myli vienas kita,draugiškai sutaria,linksmai žaidžia,kai myluoja vienas kita.o dar smagiau kasdiena 1000 myliu išgirsti ne iš vienos ,o iš trijų mažutėlių lupyčių
Atsakyti
AUKIT SVEIKI 4u.gif
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif
nejau būna ir tokių gmdymų, kai skausmo nepajauti?
nuoširdžiausi sveikinimai 2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik dar karta isitikinau: vidine ramybe niekam nepakenkia!!! thumbup.gif Linkiu Jums daug sveikatos ir tos olimpines ramybes!!! 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija...net ant galo juokas paeme biggrin.gif
Atsakyti
Nagi tikrai labai gražu... wub.gif
Atsakyti
labai fainai papasakota wub.gif aš kažkodėl įsivaizduoju vyro veidą, kai išvydo, kad sūnus.
Atsakyti
labai grazi ir idomi istorija wub.gif bet nejau, taip ir nepajautei skausmo unsure.gif ?
Atsakyti
Labai "skaniai" perskaiciau istorija - ypac apie apelsinus! wub.gif wub.gif Sauni pas jus seimynele! Aukit laimingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 02 27, 16:48)
Smagu thumbup.gif , kai paskaitau tokias istorijas ir aš trečio ir nėštumo ir vaikelio užsimanau blush2.gif , vyras pritartų, tai ir planuočiau dar vieną nestuke.gif
Man irgi antras gimdymas palyginus su pirmu buvo daaaaaaaud lengvesnis tongue.gif
Sėkmės visai šauniai šeimynėlei  4u.gif

būtinai linkiu ryžtis tapti trečiasyk mamyte,kuo daugiau,tuo smagiau-gi komanda thumbup.gif

QUOTE(babuska @ 2007 05 17, 23:32)
labai grazi ir idomi istorija  wub.gif bet nejau, taip ir nepajautei skausmo  unsure.gif  ?

čia yra toks dalykas,ne visos mamos ir supranta,nes kitoms visa gyvenima nebūna ilgų ir sunkių menstruacijų.o man tokios sunkios buvo paauglystėje.tai valandėlę jaučiausi,kaip paauglystėje,štai koks skausmas
Atsakyti
AT kad man taip butu, tai gal ir antra sugalvociau gimdyt tongue.gif Sveikateles jums ir aukite laimingi 4u.gif
Atsakyti
Grazu ir greita drinks_cheers.gif Kaip gera, kai taip greitai atkeliauja lauktas stebuklelis.
Meiles ir demesio jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti