Įkraunama...
Įkraunama...

desertas. gimdymas su pasimėgavimu

taigi trečia mano istorija,registruojamės i vasarinuku sarasiuka.

laiminga idealios šeimos moduli-sūnus ir dukra- išrikiavo netikėta žinia -mamytė turės dar vieną žmogelį į pasaulį atvesti wub.gif
schmoll.gif lyg ir nebebuvo minčių apie šeimos pagausėjimą ,o dar ir mėgstamas darbas....na kagi ,gumytė pavedė doh.gif
sapnuoju ,kad mamos draugės pakuoja man dovana.viena klausia-su kokia juostele perrišti.kita sako- nesvarbu ,vistiek gims berniukas.
thumbup.gif berniukas thumbup.gif berniukas tikrai noriu sūnaus ir tik sūnaus,juk neturėjau
galimybės kažkam dovanoti ilgai širdyje išnešioto vardo RAFAELIS mirksiukas.gif
dirbu pilnu tempu. ax.gif laukiu pirmųjų judesių.kai jie prasidėjo, džiaugsmingai ėmiau bendrauti su vaikiuku- itin greitai užsimezgė tarp mūsų artimas rišys,jis tikrai mano žodžius girdėdavo,judėdavo kada ranka prie pilvuko pridėdavau,klausėmės kartu muzikos...tiesiog vaikščiojau laiminga,išdidi- jausmas buvo neapsakomas.nebebuvo jokių anksčiau buvusių baimių ,abejonių
visiems sakiau ,kad sūnaus laukiausi,o mano mama ,kuri sunkiai susitaikė su mano trečiu nėštumu ,laukė tiktai mergytės.rinko net vardą mergaitei-ne ,sakau aš ,vaikas turi jau savo varda,pratinkis prie jo.mano pažystami žmonės net barė ,kad neprotingai elgiuosi ,o jei mergytė ,kokia trauma vaikui bus.
kaip visada ,jokių pykinimu ,alpimu ,nepaprasta ramybė.ir netikėtai viena po kitos dvi ekoskopijos per mėnesi.nu dabar sužinosiu- sunerimau netgi ka ten pamatysiu verysad.gif nustatė gimdymo data-birželio 26,o tetukas gimes birželio 22 thumbup.gif
deja,mano vaikiukas rodė subiniuka ir net nesiteikė pasirodyti.truputi nusivyliau.
eksperimentuojame-sakau visokius vardus,lelia nejuda,sakau-rafaeli ,tave myliu,
vaikutis tuojau pat suspurda.vyras irgi džiaugiasi-nejau gi taip išsvajotus du sūnus turėsiu?ir jis grodavo gitara--šiaip muzikantas mūsų tetukas--kūrė tik šiam mažyliui dainą.juokdavomės ,kad grojant nutyla,klausosi,kai nebegroja-inirtingai suspurda tarsi dar prašytu.tetei vėl ėmus grot ,vaikiukas ramus biggrin.gif
paskutinė ekoskopija kazkur apie 34nėštumo savaitę.ir vėl jokių rezultatų-vaikiukas sveikas o kas gims-neaišku.oi ,21a. stebuklas doh.gif
gegužės mėnesi pasibaigė naujųjų namų remontas.sažiningai ,kaip ir dera moteriai besilaukiančiai sūnaus prie remontu karts nuo karto prisidėjau langus dažydama ir sieną mūridama biggrin.gif laikas persikraustyti.deja ,pasirodė namuose nesandarios laukinės durys,nors vasara už dviejų dienų,vėjai pučia ojoj.vaikiukai pradėjo kosėt,man nugara skauda,bet pekeliukai jau paskui baldus keliauja.
birželio 9diena pasveikinome mano vyro vyriausiąją dukrą su 17 gimtadieniu,
jaučiuosi ,kaip peršalusi,negerai kazko.dar keturias dėžes iškraustau,patalynės reikia ,vaikiukams geru rubu ,nes pas daktara važiuos.na,reiks pagulėti ,daugiau nieko nebedirbsiu ,reik laukt 26dienos...ryte pabundu dar piktesnė,lauke super šaltis-birželio 10diena -5laipsniai doh.gif sudie ,mano vyšnios ir pomidorai.iš to pykčio-strykt iš lovos-karštas šlapias jausmas užplūdo-kruvina lova,vyrui sakau-važiuojame gimdyti.blynus užmaišiau ,tokiame bardake močiutė tikrai neras kuom vaikus pamaitint.o dar 7 ryto ,iškelta iš miego ji dar labiau supanikuos
atvarau į ligonine sušalus ,mašina blogai šildo.ramiai visiems sakau-jau gimdau.
popieriukus tik pildo ,o daktaras-tikrinam.o ,stebisi--ir vėl antra karta-- 6cm.kalkelis atsidares.jau greitai greitai.pajungia matuoti vaiko tonus,o aš guliu rami-ar šokolado idėjei-klausiu vyro.daktaras atsisuko -saremis?-aš akis išpučiu -nu ne. o aš čia kitaip matau,nustemba jis.guliu, su vyru plepam,o ka tias personalas sako-pro ausis praleidžiu ,lyg ne pati gimdyčiau-o ko man panikuoti ir kvaršinti galvą klausimais-viską aš žinau.einu ituoleta,vėl kraujas,tai kur tie vandenys?išsigandusi net nepasisioju,šaukiuosi ,kad kas iš tuliko parvestu.tai kad jau 8cm.atsidarymas.daktaras taip itartinai žiūri į mane-ar skauda?nu ,ne.pati nesuprantu ,koia euforija apėmė,laukiu tik kad greičiau išlystu tas mano sūnus
bet jau skauda,kerpa vandenis,skausmas paauglystėje per mėnesines didesnis būdavo cool.gif stumk-sako man. stumiu.ir taip ramiai lengvai ir su nepaprastu noru-noriu sises-stumiu.staiga baisus fontanas personalui-turbūt su visais vandenim ir kitas mano noras išėjo blush2.gif didele gėda sudrumstė lengvas atodusis-jau išlindo mano vaikiukas.daktarai sau krapštos,vyras kad užbliaus SŪNUS.akušere vos vaiko neišmetė-o ,taip ,tikrai ,jums gimė sūnus- lotuliukas.gif pritarė vyrui ji
paguldo man toki klecka minkštuti,kazkodėl itartinai kvepianti apelsinais ,kuriuos kasdiena po 1kg.suvalgydavau
LABAS ,MANO NUOSTABUSIS ,ILGAI LAUKTAS SŪNAU ,RAFAELI.pabučiavau savo mažiuka ir nustebau ,kad jis atsimerkė ir nuostabiom akelėm isisteibelėjo į mane
daugiau ,gal blink.gif ,vaiku nebebus ,tad šį nėštumą ir gimdymą praleidau isimintinai ir ipatingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
joniškio gimdymo namai
Atsakyti
Grazu bigsmile.gif ir greita 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam 4u.gif wub.gif Labai graži istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu lengvai pagimdžiusį apelsininį sūnelį 4u.gif
Atsakyti
šaunu 4u.gif Viskas sklandžiai ir gražiai taip kaip filmuose rodo thumbup.gif Sėkmės daugiavaikei šeimynai wub.gif
Atsakyti
uiii............kaip čia viskas greitai ir lengvai bigsmile.gif SVEIKINU user posted image
LAUKSIM KETVIRTOJO LELIUKO user posted image
Atsakyti
Sveikinam 4u.gif Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Puiku ir greita smile.gif
Atsakyti
labai graži gimdymo istorija.... smile.gif Sveikinam.... 4u.gif
Atsakyti
sveikiname - puikus gimdymas!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif O Rafaelis gimęs kaip ir aš, birželio 10, biggrin.gif
......turėtų turėti aktorinių sugebėjimų..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 20, 00:55)
daktarai sau krapštos,vyras kad užbliaus SŪNUS.akušere vos vaiko neišmetė-o ,taip ,tikrai ,jums gimė sūnus- lotuliukas.gif  pritarė vyrui ji
paguldo man toki klecka minkštuti,kazkodėl itartinai kvepianti apelsinais ,kuriuos kasdiena po 1kg.suvalgydavau

lotuliukas.gif labai žavi gimdymo istorija wub.gif
Atsakyti