QUOTE(Otaip @ 2013 02 18, 10:38)
sutinku, kad per daug jau ten... . Kol kas naujajam tik Laimis rašo
. pažiūrėsim, kas dar iš ano GŽ forumo įsitrauks, ar čia koks "kitoks" - ale "žaliems" arba "kitos krypties"
, gal kas dalyvauja mokamam? Kokia kryptim ten viskas eina? nes, kuomet paskutinį kart pirmajam forume lankiaus, tai pvz. stipriai žaliavalgystės natos suskambo (niu, ne iš Sauliaus ), taip pat ir daugiau visko buvo pradėta apimti, kas tikrai ne su daržu susiję.
tai, kad forumas išlikęs senasis, žinutės bene 2008 metų. Dalyviai tie patys ir kiek neprisiregistravus galiu matyt, tai Saulius tikrai kalba, ne vien Laimis
Nelimpa man nors tu ką, negi dabar imti ir save prievartauti, negaliu.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 18, 12:47)
Ir man aktualu, turim zemes daug, visur pieva, siltnamiai bus, ir kelios ezios, nenoriu daug tu eziu daryti, symet bandysiu pakrasciuose pomidorus tiesiai i pieva sodinti, po to aplink uzmulciuoti. Idomu , ar agurkams tai tinka?
Kazkiek sodinsiu i siltnami, noreciau lauke pabandyti, bet taip pat nenoriu daryti papildomu lysviu, jei pasodinciau pakrasty, tiesiai i pieva, ar jie augtu? dar ir pas kaimynus visas sklypas tuscias, galeciau ir ten prikisti kokiu agurku , ar moliugu, idomu, kaip jie augtu. Aisku, tas vietas, kur pasodinciau, apmulciuociau. Ar mesti man ta ideja is galvos
tiesą sakant, tai metus paaukočiau kaip kad
Ex darė. Dar sekančiais metais jau galima drąsiai viską sėti, sodinti. Kaip čia gražiau išsireiškus, na didelis
Šė bus toj pievoj.
QUOTE(Ex @ 2013 02 18, 13:08)
Vat būtent aš ir esu taip žaidusi su laukine pieva braškėms, nes tingėjau žemę sukasdinėt
Dariau taip: nuo pat pavasario vos nutirpus sniegui pasižymėjau plotą kuriame auginsiu braškes, storai uždėjau šiaudų, šieno, kartono, vėl šieno... vėliau, atsiradus daugiau žolės nuolat mulčiavau šviežia žole, dar kartą vidurvasaryje dėjau kartono lapus. Ir taip iki pat vėlyvo rudens. Rudenį jau jokia žolė toje vietoje nebeaugo. Pavasarį jau buvo galima sodint braškes.
Alekto nori jau šį rudenį sodint, manrods tokios braškės tikrai galėtų būti perkeliamos.