Įkraunama...
Įkraunama...

Daržininkavimas ,sodininkavimas kitaip :)

Laba vakara 4u.gif Labai noriu ir i sita tema papulti 4u.gif Is savo drazo GZ neisspausiu, bet bent jau ji kuo draugiskesni "padaryti" mano siekiamybe smile.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 02 13, 16:00)
Klausykite turiu tokį pasiūlymą nekuklų  ax.gif  Gal kas norėtų su manimi daryti natūrinius mainus?  biggrin.gif
Aš jūsų vaikams/šeimai padarau tokią atrakciją kaip pajojimas žirgu, papasakosiu apie žirgų laikymą, šerimą, priežiūrą, kartu pašukuosim, pabalnosim, o jus man papasakosite nuo ko pradėt man norint užveisti draugišką daržą, pasidalinsite patarimais kaip ir ką sodinti ir du kuo derinti  blush2.gif Kaunas.

Nu negaliu susilaikyti bigsmile.gif Siulau jums kitokius mainus pavasariui blush2.gif Man labai reiktu pavasari kanams to gero dalyko, kuri jusu zirgai "gamina" 4u.gif Galetume keist i ka tik pasakysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 13, 19:07)
Nu negaliu susilaikyti  bigsmile.gif  Siulau jums kitokius mainus pavasariui  blush2.gif  Man labai reiktu pavasari kanams to gero dalyko, kuri jusu zirgai "gamina"  4u.gif Galetume keist i ka tik pasakysit smile.gif

lotuliukas.gif mainyčiau į daugiamečių augalų augliukus blush2.gif jei turite žinoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 02 13, 19:19)
lotuliukas.gif mainyčiau į daugiamečių augalų augliukus  blush2.gif jei turite žinoma  lotuliukas.gif

Hm... Jauni tie mano gelynai dar blush2.gif kai ateis laikas - pasakysit kokio augaliuko norit, ir pasistengsiu ji jums gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 13, 19:32)
Hm... Jauni tie mano gelynai dar  blush2.gif kai ateis laikas - pasakysit kokio augaliuko norit, ir pasistengsiu ji jums gauti  4u.gif

Ok, kai reikės to turto- kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos - Najas NEMOKAMAS gamtines zemdirbystes forumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2013 02 17, 19:11)

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
Registruojantis ir vėl reikia parašyti, kodėl ? Anksčiau Saulių labai nervindavo kelios frazės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 18, 10:46)
Registruojantis ir vėl reikia parašyti, kodėl ? Anksčiau Saulių labai nervindavo kelios frazės  lotuliukas.gif

biggrin.gif ane? Niu, man neiššoko toks klausimas, kai registravaus. "Praslydau" gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2013 02 18, 10:07)
biggrin.gif  ane? Niu, man neiššoko toks klausimas, kai registravaus. "Praslydau" gal  biggrin.gif

Yra registracijos formoj tasai klausimas. Ir vėl doh.gif Ai, tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2013 02 17, 20:11)

irnesakyk.gif perdaug žmonės susireikšmina, manau... rolleyes.gif Prisiregistravimui buvo reikalingas motyvacinis laiškas.. rolleyes.gif vėliau sugalvojo, kad nėra naudos iš tokio forumo, tai padarė mokamą ir išmetė nenorinčius mokėti vartotojus.. rolleyes.gif Va, įdomu, ar mokamas forumas nepasiteisino, kad vėl naujas nemokamas kuriamas.. g.gif
Atsakyti
Man tai iš vis ten absurdo teatras doh.gif Damokėtų man, nesiregistruočiau nei vienam, nei kitam doh.gif

O į temą, tai klausimas. Jei pievoj nekasant tik mulčiuojant nuo pavasario, ar bus žemė "pasiruošus" kokį rugpjūčio mėnesį? Ar tik kitam sezonui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 18 vasario 2013 - 10:39
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 18, 11:29)
irnesakyk.gif perdaug žmonės susireikšmina, manau...  rolleyes.gif  Prisiregistravimui buvo reikalingas motyvacinis laiškas..  rolleyes.gif vėliau sugalvojo, kad nėra naudos iš tokio forumo, tai padarė mokamą ir išmetė nenorinčius mokėti vartotojus..  rolleyes.gif  Va, įdomu, ar mokamas forumas nepasiteisino, kad vėl naujas nemokamas kuriamas..  g.gif

sutinku, kad per daug jau ten... . Kol kas naujajam tik Laimis rašo rolleyes.gif . pažiūrėsim, kas dar iš ano GŽ forumo įsitrauks, ar čia koks "kitoks" - ale "žaliems" arba "kitos krypties" smile.gif, gal kas dalyvauja mokamam? Kokia kryptim ten viskas eina? nes, kuomet paskutinį kart pirmajam forume lankiaus, tai pvz. stipriai žaliavalgystės natos suskambo (niu, ne iš Sauliaus ), taip pat ir daugiau visko buvo pradėta apimti, kas tikrai ne su daržu susiję.
Atsakyti