Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

As karta lydziau sidabro gabaliuka su benzininiu savidarbiu degikliu, tai mano ispudis toks, kad su mano miniatiuriniu tai padarau zymiai greiciau. Vat ir nesiryztu pirkti to didesnio doh.gif

Siaip jau su tuo miniatiuriniu galima tikrai daug padaryti, bet kai reikia pvz prilituoti puosnia detale kad ir prie siauro apyrankes pagrindo, tai tada jau prasikeikiu doh.gif

Invisible, as ta apyranke parodziau kaip dydzio pavyzdi, bet ne technikos mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir supratau, kad dydzio pvz., ir as tas nuorodas idejau, kad parodyt, kaip kaitinami dideli dydziai. Kaip pastebejai, vienoje nuorodoje yra tikrai stiprus su dideliu antgaliu dujinis degiklis.
Papildyta:
Tiesa, norejau paklausti zinovu. Degiklio instrukcijoj raso, kad benzininio degiklio darbui reikalingas itin svarus auksto oktano skaiciaus specialus benzinas... Kur toki benzina galima rasti? Kolonelei auksciausia, kas buna - tai 98-tas.
Atsakyti
QUOTE(Invisible @ 2011 03 19, 07:16)
Itariu, cia peciuke iskepta, kaip mokume gane...

Čia tikrai ne mokume gane schmoll.gif net nepanašu schmoll.gif ir nekepta čia pečiuke,o prilituota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 03 19, 12:46)
Čia tikrai ne mokume gane schmoll.gif net nepanašu schmoll.gif ir nekepta čia pečiuke,o prilituota  mirksiukas.gif

as ir pati zinau, kad ne smile.gif)) Ar as parasiau, kat ta apyranke mokume gane? smile.gif) As parasiau, kad gal "...iskepta, kaip..."
Atsakyti
pirmas video patiko, juokingas lotuliukas.gif sako gerai marsmalo daryti lotuliukas.gif

ten gi raso , kad davede /lyde sidabra bevei iki ratikuliacijos ant vario. kai padidini nuotrauka, matosi vidine dalis varine, o paskui virsutine detale prilituota ant sidabro

mano "didelis" yra toks , tai 99.5% propylene, bet man tada kursuose sake, kad pvz stiklui tai netinka, jis "purvinas"
http://bernzomatic.c.../3/Default.aspx
man atrodo, kad auksto oktano reikia ieskoti spec vietose argi net parduotuvese, bet ne kolonelese.
Atsakyti
Man įdomu kaip jūs paruošete tas formas iš sepijos kaulo, kad jomis galėtų tekėti sidabras, nes man jis užstringa pradžioje ir neteka. Gal boraksu ištepate?
Atsakyti
QUOTE(Invisible @ 2011 03 19, 08:16)
As irgi su maziuku lituoju, tikrai uztenka, o didesniu kiekiu islydimui naudoju benzinini lituokli. Lituokli nusipirkau neseniai, dar nerizikavau lituoti su juo. blush2.gif
Papildyta:

Itariu, cia peciuke iskepta, kaip mokume gane...

ar tu nieko nemaišai dėl degiklio,kiek žinau benzininių degiklių jau nebėra. Labai retai kas su jais dirba, nes jie labai kenksmingi. Juk yra dujiniai degikliai.
Makume game yra visai kas kita juvelyrikoje, nei ką mes darome. Visai atskira sritis.
Idėsiu seną savo apyrankės nuotrauką, kur litavau su tuo dujiniu degikliu. Vidurine galvute.
user posted image
Atsakyti
Dita, o cia varis? Varui tai ypac dideles temperaturos reikia doh.gif

O ar tie dujiniai degikliai skiriasi temperatura? I ka reikia atkreipti demesi renkantis?
Atsakyti
Labai grazi smile.gif

QUOTE(dita0506 @ 2011 03 19, 18:53)
ar tu nieko nemaišai dėl degiklio,kiek žinau benzininių degiklių jau nebėra...

Pirkau nauja benzinini degikli pries pora menesiu ir visus priedelius taip pat naujus, skirtus butent benzininiam degikliui. Ten, kur pirkau, net pasirinkimo butent benzininiu degikliu ir priedu buvo bigsmile.gif (dujiniais nesidomejau) Savo degiklio as koki menesi turejau laukti, kol atvez i parduotuve. Pardavejai sake, kad isperka juos greit, tipo geresnis, bet ir brangesnis.
Atsakyti
O kazin kuo tie benzininiai pranasesni?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 03 19, 23:09)
Dita, o cia varis? Varui tai ypac dideles temperaturos reikia  doh.gif

O ar tie dujiniai degikliai skiriasi temperatura? I ka reikia atkreipti demesi renkantis?

ne čia sidabras,tik labai prasta nuotrauka
Kai pirksi konkrečiai kokį degiklį geriausiai pasikonsultuoti su tuo žmogumi kuris naudojasi būtent tokiu degikliu. Principe jie visi panašūs ir kuriuos veža pas mus nėra labai įpatingi. Esmė yra tame kaip reguliuojasi liepsna. Visuose degikliuose yra keturios galvutės(o gal ir penkios, tiksliai neprisimenu), bet iš jų naudoji tik tris. Kai turėsiu laiko nupaveiksluosiu degantį degiklį su visom skirtingom galvutėm. Matysi kaip atrodo. Merginos kas turite degiklius dujinius idėkite nuotraukas ir pakomentuokite, bus labai įdomu.
Invisible gal gali idėti nuotrauką savo benzininio degiklio, ir papasakok apie jį daugiau. Iš kur pirkai tą degiklį.Na, o ką prekybininkai sako tai ne viskas tiesa smile.gif
Kiek aš buvau įvairiuose seminaruose visur pabrėžia, kad benzininis labai kenkia sveikatai, nes visada uostai benziną. Turi būti įpatingai gera ventiliacija.

Atsakyti
Turiu toki klausimeli. Gal labiau patyre atsakys rolleyes.gif . Norint pakietinti viela, detale kalant, ar svarbu, kap kalsi - po truputi daug kartu arba stipriai ir nedaug?
Atsakyti