Oho, saunuole . Lauksim nuotrauku ir ispudziu
Man atrodo, kad Cezi negali atskleisti paslapciu- juk ji samdoma darbuotoja
O be to manau, kad procese tai atranda kiekvienas, kas iesko
QUOTE(burbanti @ 2011 06 07, 14:43)
Nu ka ,jaunimas ,atalakiau pasigirti
Sio menesio 19 diena rengiu savo paroda.Valiooooo! Pagaliau išstenėjau ja
Sio menesio 19 diena rengiu savo paroda.Valiooooo! Pagaliau išstenėjau ja
kur ir kada?
burbanti, kaip smagu , sėkmės ir lauksim įspūdžių
naca, man atrodo ir tau kyla nemažai klausimų ir tu paklausi šioje temoje
Jeigu tai slapta, tuomet daugiau neklausinėsiu
QUOTE(naca @ 2011 06 07, 15:05)
O be to manau, kad procese tai atranda kiekvienas, kas iesko
naca, man atrodo ir tau kyla nemažai klausimų ir tu paklausi šioje temoje
Jeigu tai slapta, tuomet daugiau neklausinėsiu
Aha , lauksim ispudziu ir nuotrauku is parodos, pirmas zingsnis visada sunkus, bet reikalingas
Apie cezi apyrankes tekstura: man atrodo, tai galima gauti su grubiu svitriniu popieriumi(rolu)+ pakalineti tekstura+(kaip Rene minejo) truputi atlieku ir gaunasi grazu
Rene, klausti reikia, nenores neatsakys, bet neklausi-nezinosi
apie juvelyrikos apibrezima-manau sitame forume visi su tuo sutiks nes viska pacios darom, bet dauguma nezinanciu proceso retai apie tai susimasto. gal mes patys kalti, reiketu tuos darbus vadinti ne tik juvelyrika, bet autoriniais darbais, as pati daug susiduriau, kai sakau, kad cia pati dariau, manes klausia, ar ir tuos burbuliukus (ar forma) pati darei? kai pradedi aiskinti, kad nuo piesinio iki gamybos proceso ir galutinio rezultato viskas savo rankomis, tada pradeda "dasilti", kad tikrai pacios darytas vakar net susiduriau su kitu idomiu klausimu, kai pazistamai pasakiau, kad savo tapybos reprodukcijas "ismeciau'i etsy, ji ilgai ziurejo i vizitine kortele (su mano darbu) ir sako , o tu ka pati tai paisai? zodziu... savo klientus reikia patiems aukleti ir aiskinamaji darba pravedineti
Apie cezi apyrankes tekstura: man atrodo, tai galima gauti su grubiu svitriniu popieriumi(rolu)+ pakalineti tekstura+(kaip Rene minejo) truputi atlieku ir gaunasi grazu
Rene, klausti reikia, nenores neatsakys, bet neklausi-nezinosi
apie juvelyrikos apibrezima-manau sitame forume visi su tuo sutiks nes viska pacios darom, bet dauguma nezinanciu proceso retai apie tai susimasto. gal mes patys kalti, reiketu tuos darbus vadinti ne tik juvelyrika, bet autoriniais darbais, as pati daug susiduriau, kai sakau, kad cia pati dariau, manes klausia, ar ir tuos burbuliukus (ar forma) pati darei? kai pradedi aiskinti, kad nuo piesinio iki gamybos proceso ir galutinio rezultato viskas savo rankomis, tada pradeda "dasilti", kad tikrai pacios darytas vakar net susiduriau su kitu idomiu klausimu, kai pazistamai pasakiau, kad savo tapybos reprodukcijas "ismeciau'i etsy, ji ilgai ziurejo i vizitine kortele (su mano darbu) ir sako , o tu ka pati tai paisai? zodziu... savo klientus reikia patiems aukleti ir aiskinamaji darba pravedineti
visko siame gyvenime reikia, skirtingi skoniai ir stiliai, tik kaip viena autorines juvelyrikos autore "reke"savo blog- tai ne juvelyrikos dizainas tai suverinejimas etsy yra viena parduotuve, kur pardavinejami veriniai, kuriu pagrindinis pakabutis pirktas toje pacioje etsy is kitos metalio molio juvelyres (kuri irgi turi savo parduotuve, bet pardavineja tik pakabucius), ir idomiausia, kad perka ir ta juvelyre nepriekaistauja , nes jos darbai vistiek pekami, kad ir "is kitos puses"
Aciu ,aciu uz palinkejimus ,bet jei galeciau -garsiai ir riebiai nusikeikciau dabar
Susitart tai susitariau ir sedau siandien pirkti internetu draudima-mat radnaja kokia biurokratija.Po desimt lapu uzpildyti ir tokiu nesamoniu ,kad man net ant galvos plaukai pasistojo.Pacituosiu tik viena is vos ne pusantro simto klausimu-Ar turite raštišką išsamia saugos ir sveikatos politikos procedūra parodos metu?
Nusisausiu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kas svarbiausia ,tai kad kokia gi ten ta parda -juokas vienas ,Dieve mano ,telpanti i viena didele stikline spinta. As neatsigaunu , sedziu ir nezinau ka daryti ,issiuntinejau brokeriams laiskus su SOS signalais , nes neikertu kaip pildyti tas krauja siurbiancias formas.
Susitart tai susitariau ir sedau siandien pirkti internetu draudima-mat radnaja kokia biurokratija.Po desimt lapu uzpildyti ir tokiu nesamoniu ,kad man net ant galvos plaukai pasistojo.Pacituosiu tik viena is vos ne pusantro simto klausimu-Ar turite raštišką išsamia saugos ir sveikatos politikos procedūra parodos metu?
Nusisausiu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kas svarbiausia ,tai kad kokia gi ten ta parda -juokas vienas ,Dieve mano ,telpanti i viena didele stikline spinta. As neatsigaunu , sedziu ir nezinau ka daryti ,issiuntinejau brokeriams laiskus su SOS signalais , nes neikertu kaip pildyti tas krauja siurbiancias formas.
Biurokratija ne tik pas mus
Sveikinu burbanti,Šaunuolė
Naca jokių paslapčių juvelyrikoje nėra(ar tu oficialiai dirbi ar ne),tiesiog žmogus arba atsako arba ne. Nors aš tikėjausi tokio atsakymo. Ji tikriausiai iš Druskininkų,kadangi "Kamėjos" stilius. Nors kita vertus, koks skirtumas.
Na, o klausti reikia, juk mes čia dėl to ir susirenkame
Naca jokių paslapčių juvelyrikoje nėra(ar tu oficialiai dirbi ar ne),tiesiog žmogus arba atsako arba ne. Nors aš tikėjausi tokio atsakymo. Ji tikriausiai iš Druskininkų,kadangi "Kamėjos" stilius. Nors kita vertus, koks skirtumas.
QUOTE(dita0506 @ 2011 06 07, 23:27)
Na, aš irgi taip manau
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 06 07, 16:11)
ziit, nu prajuokinai Bet tai nieko keisto, juk dabar suveria smeigtuka su keliais sintetiniais akmenukais ir pavadina tai juvelyrika... nesakau kad ir as taip nedariau kol "dasilo"
pavadina rankų darbo juvelyrika
Papildyta:
Nu nu nu, jūs čia ir isivažiavot... aš gi rodos atsakiau, kaip jum nupasakoti kaip dirbau su boru??? brėžinį, schemą sudaryt ar dar kaip
o kas liečia tapatybę, brangioji dita, tai gal pradžiai savo atskleisk, paskui kitų reikalauk, nes tuoj ir asmens kodo paprašysi, nors pati su niku bent jau aš su žmonėm su kuriais noriu bendraut be niko, bendrauju feisbuke. Ir aplamai, gal nustosi man į atlapus kibti, nesuprantu kur aš tau kelią perėjau