Sveikos. Gal žinot iš kur galėčiau atsisiusti anglų kalba knygų apie graviravimą ir liejimą pdf ar kitu formatu? Arba gal pačios ką nors patartumėt? perskaičiau beveik visas šias temas ir nelabai ką suradau apie graviravimą. Dar labai būtų gerai jei kas įkeltų to poliravimo aparato kur pasigaminot foto nes tos kur Dziugas ikėlė jau nebeveikia. Ir dar vienas klausimėlis, čia kaip supratau visi siunčiatės sidabrą iš užsienio, ar sudėjus siuntimo išlaidas ir sidabro kainą nebūtų pigiau lietuvoje nusipirkti? Ačiu iš anksto.
buvau nuvažiavusi į tą naują parduotuvę kur viskas juvelyrams. Dabar jie tik vežasi prekes,didelis užvežimas bus po trijų savaičių. Ten prekiaus viskuo, net ir akmenukais. Vėliau padarys internetinį puslapį. Bet vėliau, nes parduotuvė dar dažais kvepia. Na, o sidabrą aš perku tik lietuvoje
Duzgas ten tiesiog buvo pritvirtines indeli prie rankines dreles, kad galetu sukti. As prisitvirtinau prie tokio rankinio siulu vinioklio. Bet vistiek dabar poliruoju su pasta, nes man kazkaip nepasiekdavo visu kampeliu anas budas.