Dita , sutinku su Ziit del nuotraukos. Man dar noretusi pamatyti pagrindine detale is arciau. Noretusi, kad nuotrauka nebutu tokia statiska.
na fotografė aš tikrai prasta
burbanti grandinėlę dariau pati
QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 09:34)
Pas mane tai štilis dabar . Nieko neimu i rankas ,ikvepimo -nulis
Reiktų tau oficialiai padirbėt štilis neštilis vistiek turi daryt jei valgyt nori
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 24, 23:00)
Ot saunuole
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 05 24, 23:07)
Reiktų tau oficialiai padirbėt štilis neštilis vistiek turi daryt jei valgyt nori
Oi nygavary... Kaip beris arciau.
Dita, o kokio dydzio taspakabukas? Kokio storumo skarrdele naudojai?
Grandinele puiki
Cia komplektas netradicinei nuotakai Pageidavo su rugiagelemis, tures irrugiageliu puokstele, bus pasipuosusi linine suknele Iskeliauja i Norvegija.
Grandinele puiki
Cia komplektas netradicinei nuotakai Pageidavo su rugiagelemis, tures irrugiageliu puokstele, bus pasipuosusi linine suknele Iskeliauja i Norvegija.
Dita, grandinele ispudinga, pakabukas taip pat zavus
Naca, man eilini kart zandikaulis atvipo
Naca, man eilini kart zandikaulis atvipo
Naca, nu nerealus grožis, NEREALUS Nu, labai-labai-labai, net nemoku pasakyti kaip labai
Aciukas
Nu bet kaip pavargau ji bedarydama . Man labai sunku didelius komplektus daryti su tais paciais motyvais
Nu bet kaip pavargau ji bedarydama . Man labai sunku didelius komplektus daryti su tais paciais motyvais
QUOTE(naca @ 2011 05 27, 14:57)
Aciukas
Tikiu.
Dita ,as vis norejau paklausti ,tavo ta sfera is dvieju daliu daryta?