Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Nemanau, kad jie yra spec juvelyrikai skirti g.gif . Tai metalo pjukleliai ir tiek, tai galima nusipirkti senukuose ar panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 23 gegužės 2011 - 15:38
QUOTE(ilja @ 2011 05 23, 16:10)
Kur dar be Santimo Lietuvoje galima nusipirkti pjūkliukų? Ar vario ir žalvario pjovimui galima būtų pritaikyti ir ne spec. juvelyrikai skirtus?

Jie ner 'spec' ,tik dantuku kiekis skiriasi
Atsakyti
http://img849.images...s/i/1111rx.jpg/
Perdaug nepeikit. 4u.gif
Žalvaris, unakitas.
Atsakyti
Man labai grazu wub.gif thumbup.gif Tik kazi, ar tie astrus kampuciai nekibs uz drabuziu g.gif Bandyk dar juos paslifuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
orb kaip pradžiai tai visai gražu,na mano akimis žiūrint prie daug ko prisikabinčiau. Na bet ne viskas iškarto būna gerai, svarbu noras. O kiekvienas naujas darbelis bus vis gražesnis ir išbaigtas. Daug darbelio idėjai. Tik nelabai supratau kas čia.
Idedu savo naują darbą
user posted image
Galėsite komentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orb @ 2011 05 23, 18:27)
http://img849.images...s/i/1111rx.jpg/
Perdaug nepeikit.  4u.gif
Žalvaris, unakitas.

Tu juokauji? Kaip galima peikti toki darbeli ,tuo labiau ,kad jis ,kaip supratau ,vienas is pirmuju .Mes ,kurie jau ne pirmi metai lituojam ,galim vieni kitus pasipeikti .Pradzia labai sunki buna .Sunki tuo ,kad dar daug ko nematai ir nersupranti.Bet kaip cia buvo sakyta:praktika ,praktika ir dar karta praktika.Kuo toliau ,tuo tau labiau noresis ismokti daug imantresnes formas raityti biggrin.gif Ir suraitysi ,tikiu tuo.
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 23, 23:09)

Idedu savo naują darbą
user posted image
Galėsite komentuoti smile.gif

O grandinele pati raitei ar cia pirkta ir pjaustyta?

Papildyta:
Pas mane tai štilis dabar biggrin.gif . Nieko neimu i rankas ,ikvepimo -nulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 10:34)
Pas mane tai štilis dabar  biggrin.gif . Nieko neimu i rankas ,ikvepimo -nulis  biggrin.gif

o aš gavau užsakytas detales, tai dabar iš "pusgaminių" auskarus darau.
Toooks "įpūtimas" pagavo, kad net pačiai keista ax.gif
Atsakyti
naca- tie kampukai šlifuoti, bet dar gal aštroki, pašlifuosiu dar.;D
Jei ką tai čia sagė ;D
Atsakyti
Paslifuok tikrai, paciai maloniau bus mirksiukas.gif As darydama papuosala vis perbraukiu per kokia kibesne medziaga patikrindama rolleyes.gif . O kaip uzsegima darei?
Atsakyti
na aš pats tai sagių nenešioju biggrin.gif
Užsegimas tai toks paprastas, adatėlė padaryta ir prikabinta vienoje pusėje(matosi toks apvalus it žiedelis tai ten adatos prikabinimas) O kitoje pusėje toks užkišimas.
Atsakyti
Ai tikrai gi tu pats doh.gif biggrin.gif As ne del nesiojimo ta malonuma patiriu, o kai kitos gerai nesioja tongue.gif Sau nieko ir nepasidarau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 gegužės 2011 - 15:54
orb saunuolis thumbup.gif man patinka, tuo labiau man net nepasiekiama pati ideja tiek daug detaliu sulituoti ant vieno pagrindo, schmoll.gif as viena lituoju, kita atkrenta doh.gif lotuliukas.gif

dita, labai fainas pakabukas thumbup.gif siaip foto nebloga, bet as gal stengciausi sviesa nukreipti i pati daikta, dabar jis kaip ir pradingsta seselyje, pirma, kur akys krenta- tai sviesos centras, bet ne pats daiktas.
Atsakyti