Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Naca, na puiki ideja su tais "terariumais" thumbup.gif Labai originaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
nu matai, naca, kaip graziai viskas isejo, o tu pergyvenai thumbup.gif man baisiai patiko ideja su medzio sakom, daug gyviau , meniskiau gaunasi, as dariau paprastuose remuose ir tik ant adatu pakabinau, ne tas g.gif
va vienas uzsegimas, kuris man patinka ir man atrodo nelabai sudetingas,
user posted image user posted image

as galu gale "pribaigiau"savo "tulpes" biggrin.gif ir vienus su balta bronza (puse metu stovejo pries akis), niekaip nesusidraugauju su ja doh.gif schmoll.gif
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
Atsakyti
Naca puiku, labai gerai ten viskas. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 03 06, 20:12)
Ne, jie neturi leidimu prekiauti rankdarbiais. Tai vyksta dailes prekiu parduotuves salyteje, skirtoje parodoms. Na bet daug darbeliu jau pries paroda rezervuoti cia  biggrin.gif

na tu ir šaunuolė,kiek darbų pridariusi 4u.gif
aš kažkaip žiūriu, kad būtų papuošalas malonus,patogus,saugus ir užsegimas tvirtas, kad nepamestumei smile.gif ,gal tai mano isitikinimas.
Pirmas užsegimas tai užsimauna-isistumia ir viršuje užsegi,antras - su tuo srtypeliu,ikiši pasuki jį ir jis užsifiksuoja.Ten dar reikia grandinėlės, kad strypelis nepasimestų
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 03 06, 22:49)
nu matai, naca, kaip graziai viskas isejo, o tu pergyvenai thumbup.gif man baisiai patiko ideja su medzio sakom, daug gyviau , meniskiau gaunasi, as dariau paprastuose remuose ir tik ant adatu pakabinau, ne tas g.gif
va vienas uzsegimas, kuris man patinka ir man atrodo nelabai sudetingas,
user posted image  user posted image

as galu gale "pribaigiau"savo "tulpes" biggrin.gif  ir vienus su balta bronza (puse metu stovejo pries akis), niekaip nesusidraugauju su ja doh.gif  schmoll.gif
http://www.flickr.co...othmetaldesign/

koks idomus užsegimas,dar tokio nebuvau mačiusi
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
naca, jau kaip įdomiai papuošaliukai atrodo terariumuose bigsmile.gif ir smagu susipažinti biggrin.gif
burbanti, tavo auskariukų dėžutės kokios mandros rolleyes.gif
dita, o kokio ilgio apyrankių užsegimai? Man jie tokie ilgi atrodo, gal apyrankės plačios? O dėl knygos, tai neberandu aš jos pas save, nebesuprantu, lygtais siunčiausi, bet gal tik norėjau siųstis doh.gif. Tai atsiprašau, kad suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau kuris laikas ieskau pirkti vario/zalvario skardeliu doh.gif Nors nusisauk - atrodo lyg butu islaptinta info sad.gif Arba as nemoku susirasti... ebay pirksiu tik tuo atveju, jei jau niekur kitur nerasiu sad.gif

ir dar klausimelis - ar Kaune yra kokia nors juvelyriniu prekiu parduotuve?
Atsakyti
Ziit, tos sakos tai tavo pameteta mintis mirksiukas.gif

Ziit, gal gali paaiskinti ta uzsegima. Ar ten laisvai kabo tas kabliukas ir kilpele? Ar ta kilpele uzspaudziama ant vamzdelio?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 03 08, 15:53)
Ziit, tos sakos tai tavo pameteta mintis  mirksiukas.gif

Ziit, gal gali paaiskinti ta uzsegima. Ar ten laisvai kabo tas kabliukas ir kilpele? Ar ta kilpele uzspaudziama ant vamzdelio?

bet tu ja labai graziai patobulinai biggrin.gif
va bandau ivairius rakursus, kad aiskiau butu, tas kabliukas nelaisvas, tas vamzdelis kaip tik pagal dydi su kilpele. viskas labai tiksliai tinka, jokiu laisvumu. dita, tai lietuviskas darbas, pirktas pries daug metu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Man kyla neaiškumų dėl ziit apyrankės užsegimo niuansų. Nesuprantu, kam reikalingas tas įdubimas kabliuke, jeigu jis visai nesiliečia prie kilpelės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 03 07, 11:04)
Labas rytas  4u.gif
naca, jau kaip įdomiai papuošaliukai atrodo terariumuose  bigsmile.gif  ir smagu susipažinti  biggrin.gif
burbanti, tavo auskariukų dėžutės kokios mandros  rolleyes.gif
dita, o kokio ilgio apyrankių užsegimai? Man jie tokie ilgi atrodo, gal apyrankės plačios? O dėl knygos, tai neberandu aš jos pas save, nebesuprantu, lygtais siunčiausi, bet gal tik norėjau siųstis  doh.gif. Tai atsiprašau, kad suklaidinau  blush2.gif

dariau 6cm;6,5cm; 7cm tokio pločio dariau užsegimus,toks buvo užsakymas
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 03 09, 02:50)
Man kyla neaiškumų dėl ziit apyrankės užsegimo niuansų.  Nesuprantu, kam reikalingas tas įdubimas kabliuke, jeigu jis visai nesiliečia prie kilpelės?  g.gif

NEZINAU, PRAKTISKAI JIS NEREIKALINGAS, GAL TEORETISKAI g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 03 09, 13:54)
NEZINAU, PRAKTISKAI JIS NEREIKALINGAS, GAL TEORETISKAI g.gif  lotuliukas.gif

Vadinasi, ne man vienai taip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti