Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(burbanti @ 2011 04 15, 17:34)
Tai as cia viena dedu darbus?  biggrin.gif  g.gif 
Nu gerai tada ,parodau ...sidabras , natur. perlai. Issipjausciau zymekli (ar kaip cia reikia ji pavadinti) ,tai pabandziau    biggrin.gif 
user posted image user posted image

ta prasme zymekli?! Su juo antspaudukus tuos padarei ant metalo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 04 17, 21:37)
tai cia fine silver o ir sterlingas pats susilydo g.gif

Ne ,ne ...cia visas smulkiausias 925 lauzas ,visi galai sudeti ,kuriu jau neimanoma buvo kur kitur panaudoti. Aisku ,taip iskarto nepasieme ir nepasidere :pirma visas atliekas sukroviau i rata ,lydziau is abieju pusiu , vis dadedama gabaliukus kur pritrukdavo ,o tik paskui sukau viela ir dejau rutuliukus .Pabandykit pazaisti su lauzu ,idomus dalykai gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 04 17, 22:31)
ta prasme zymekli?! Su juo antspaudukus tuos padarei ant metalo?  4u.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Superiskas tas ziedas, Burbanti thumbup.gif Zinau kaip darei rolleyes.gif . Tik galvoju juk dydzio neimanoma atitaikyt , nebent daryt per dideli, o paskui nugnybt ir sulituot g.gif Bet ir vel - zinau kokie trapus smarkiau lankstant tokie darbukai, tai sunku pareguliuoti g.gif Na bet gal jis cia labai smarkiai susilydes, tai netrapus ax.gif
Atsakyti
O taip biggrin.gif ziedo dydzio niekaip nenuspesi,jau koks gaunasi toks gaunasi. Tik trapumu nepasizymi g.gif , nes siauriausia ziedo vieta-3mm., storiausia-6mm. (neiskaitant rutuliuku). Jis labai sukietejo ,kai as ant mandlerio ji kalinejau su mediniu kaltuvu (ar kaip ten ..gal plaktuku ) ,kad pasidarytu apvali vidine forma.O sulydytas jis absoliuciai. Kaip tokiam ziedui ,tai jis nemazai sveria - 5 gr. . Jei reikeje butu naudoti gera sidabra -butu gaila buve biggrin.gif , bet tie galai taip ar taip turejo buti sulydomi kazkaip tai ,kazkam tai ...

Nusipirkau titano , bandysiu pazaisti su juo ,tik kad jis- 1mm. storio , bijau ,kad mano juvelyrine pielikė jo neiveiks biggrin.gif ,nes kietumas nesvietiskas .
Dar vienas dalykas ka norejau parasyti:yra toks zurnalas labai visu isgirtas ir brangus 'ArtJewelry', jis leidziamas US, galvojau-nu kuo jis toks cia kitoks nei kiti ,kad tokia kaina?..nusipirkau is idomumo viena numeri .Patarimas -nepirkit ,nes tai eilinis burbulas ,na nebent man pasitaike toks numeris prastas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 balandžio 2011 - 09:23
Mielos damos,
ieskau bendraminciu kas dirba su sidabro moliu Art Clay. Labai reik pagalbos ir patarimu. Plius ieskau kas turi krosnele ir galetu priimti isdegti darbiukus... 4u.gif
busiu dekinga jei kas atsilieps blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 04 20, 10:43)
Mielos damos,
ieskau bendraminciu kas dirba su sidabro moliu Art Clay. Labai reik pagalbos ir patarimu. Plius ieskau kas turi krosnele ir galetu priimti isdegti darbiukus...  4u.gif
busiu dekinga jei kas atsilieps  blush2.gif

O kam tau ta krosnele ?Pasiimk paprasciausia degikli ,kur kiaules svilina biggrin.gif -jis tiks liuosiai.

Jus man pasakykit kaip sidabra sulituoti su titanu ,nes jokios informacijos nerandu?Turbut teks kniedinti tuos du metalus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 balandžio 2011 - 10:15
QUOTE(burbanti @ 2011 04 20, 11:14)
O kam tau ta krosnele ?Pasiimk paprasciausia degikli ,kur kiaules  svilina  biggrin.gif  -jis tiks liuosiai.

o as noriu ale "azuriniu" gaminuku - tai tik krosnele sitam reikalui...
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 04 20, 04:36)
o as noriu ale "azuriniu" gaminuku - tai tik krosnele sitam reikalui...

o taip, azuriniams reikia krosneles, nors man atrodo, kazkas is panu cia rase, kad dare ir be jos, as bijociau bandyti, net ir lauke kepant. palauk savaitike sunus gris is savo kelioniu, pabandysiu ikalbeti perpaveiksluoti knyga, kuri tai pravers

burbanti, reikejo paklausti pries perkant lotuliukas.gif ir man atrodo as viena nuoroda buvau davusi i laisva parsisiuntima. reklama ir geros nuotraukos viska parduoda (turek tai galvoje) lotuliukas.gif
Atsakyti
va radau akims paganyti biggrin.gif "verskit puslapius"spaudziant "older post"
http://dailyartmuse.com/tag/metal/
ir kazkada snekejom apie prismakolor dailininkus, cia interview su Helen Shirk, ji daro skulpturines kompozicijas , cia ji aiskina procesa (idomu, skirtingai, ka apie tai skaiciau)
http://nga.gov.au/Ex...o...8&GalID=Vid
Atsakyti
Iejau i mamakas pasitikslinti kiek reikia kepti anti, bet pro juvelyrika praeiti negaliu biggrin.gif

925 apyranke (prie ziedo )

user posted image

Su Velykomis Jus visus!
Atsakyti
Burbanti, apyranke superine... wub.gif wub.gif wub.gif Dabar sedesiu prie kompo, dusausiu ir seile varvinsiu biggrin.gif Man ji labai labai labai... wub.gif
Atsakyti
WOW!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
cia taaaaip mano stiliuje lotuliukas.gif be islaizymu ir oksiduota lotuliukas.gif lotuliukas.gif
BAISIAI faina. na ir foto labai nebloga thumbup.gif

paskuiniai mano bandymai, su kitais dar "kovoju" doh.gif cia kaip tau burbanti ir zinai kiek anti kepti ir vistiek nevisada iskepa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.flickr.co...othmetaldesign/

Ir aisku, visus/visas su Sventemis!!
Atsakyti