Nusupirkau sendaikciuose uz centus va stai situos
Paskui 'nusipielinau' ,kad lygus pavirsius butu
Na ir paskui jau su dilde trikampe dildziavau , jau tokias sena ,surudyjusia ...kad nebutu gaila
QUOTE(burbanti @ 2011 04 15, 10:34)
Tai as cia viena dedu darbus?
Nu gerai tada ,parodau ...sidabras , natur. perlai. Issipjausciau zymekli (ar kaip cia reikia ji pavadinti) ,tai pabandziau
Nu gerai tada ,parodau ...sidabras , natur. perlai. Issipjausciau zymekli (ar kaip cia reikia ji pavadinti) ,tai pabandziau
faini, patinka uzsegimo ideja
o... nu reiks pabandyt kazka prisitaikyt
burbanti, kaip šauniai darbuojiesi, labai patiko auskarų plokštelės
O čia, kam įdomu ką aš sukurpiau http://www.flickr.co...s/renejewellry/
O čia, kam įdomu ką aš sukurpiau http://www.flickr.co...s/renejewellry/
Rene, man taip graziai tu isgraviravai tas kriaukles ar cia su drele? Koki antgali naudojai?
Gal kas zino, kaip is kompiuteriniu ploksciu isgauti auksa? Vyras girdejo, kad gana paprastas procesas. O jis darbe 30 kg ploksciu turi
Gal kas zino, kaip is kompiuteriniu ploksciu isgauti auksa? Vyras girdejo, kad gana paprastas procesas. O jis darbe 30 kg ploksciu turi
naca, nerandu parodyt tos frezos, bet kažkas praeitoj temoj buvo įkėlęs, tokia apvalia galvute su įrėžimais
Nu jau gavau atsakyma is Indijos del valcavimo staklyno ,tai vos nenukritau
Pats valcas kainuoja $60 ,o persiuntimas kainuoja $275 Ne nu ...kazkas tragisko
Gyvenciau Lietuvoje ,tai dar su kazkuo susidejus galima ipirkti ,nes persiuntimo kainos nepriklauso nuo kiekio .Viskas viena kaina.O dabar-kuir as kam parduosiu ,jei paimsiu bent dar viena ..rizikuoti ,isstatyti i ebay ? Kazkaip nemasina manes ta ideja.
Pats valcas kainuoja $60 ,o persiuntimas kainuoja $275 Ne nu ...kazkas tragisko
Gyvenciau Lietuvoje ,tai dar su kazkuo susidejus galima ipirkti ,nes persiuntimo kainos nepriklauso nuo kiekio .Viskas viena kaina.O dabar-kuir as kam parduosiu ,jei paimsiu bent dar viena ..rizikuoti ,isstatyti i ebay ? Kazkaip nemasina manes ta ideja.
ne ne nerealu . O jei dar koks brokuotas, tai tada atgal siusti
Rene, turiu toki galiuka, tik dorai dar neisbandziau
Burbanti, o tu kalinedama ant kokio pavirsiaus dedi metala?
Rene, turiu toki galiuka, tik dorai dar neisbandziau
Burbanti, o tu kalinedama ant kokio pavirsiaus dedi metala?
QUOTE(naca @ 2011 04 16, 10:24)
Yra tokie specialus plieno blokeliai, bet jie labai brangus .Man is darbo vyras prityses visokio kieto metalo lygiu pavirsiumi ,tai ant jo ir kalineju. Vis taupau
o as galvoju, ar ne labiau issimustu ant minksto pagrindo
QUOTE(naca @ 2011 04 16, 10:39)
o as galvoju, ar ne labiau issimustu ant minksto pagrindo
Jei tu nori ,kad issimustu rastas ir kitoje puseje -tada taip .Bet jei nori ,kad kita puse liktu lygi - reikia ant kieto pagrindo kaldineti.
O 'minkstai' kalti ,tai nebutina pirkti specialiai (brangiai) , pasidaryti (ir vel ) pati ta pagalve gali -paimk grubios kiaules odos (storos) ,issikirpk forma kokia nori, apsisiuk ir prisipilk paprasto smelio i vidu .As tai kalineju ,kol kas ,ant nupjauto rasto .Man ,teisybe pasakius , daznai gaila ismesti didelius pinigus uz tai ka galiu pati prisitaikyti beveik nemokamai