o as taip ir nesupratau jeigu sidabras .999 kodel tu jo negali oksiduoti mano visas molis - .999 ir purvinu be problemos
tiesa norejau pasidalinti patirtimi skirtumo tarp trasu ir gryno Liver of sulfur. Isdrebejau zodziu, ka jums pasakyti? didelis skirtumas, tiesa as pirkau ne sausa, bet gel forma, toks tirstas skystis is cooltools.us. jeigu trasu as dedu apie sauksta i maza stikline, tai sito uzteko lasiuko i ta pati kieki vandens ir reakcija daug greitesne. Va taip, gyveni ir mokaisi
QUOTE(ziit @ 2011 04 08, 14:55)
o as taip ir nesupratau jeigu sidabras .999 kodel tu jo negali oksiduoti mano visas molis - .999 ir purvinu be problemos
tiesa norejau pasidalinti patirtimi skirtumo tarp trasu ir gryno Liver of sulfur. Isdrebejau zodziu, ka jums pasakyti? didelis skirtumas, tiesa as pirkau ne sausa, bet gel forma, toks tirstas skystis is cooltools.us. jeigu trasu as dedu apie sauksta i maza stikline, tai sito uzteko lasiuko i ta pati kieki vandens ir reakcija daug greitesne. Va taip, gyveni ir mokaisi
Nu ,sita norejau butent taip padaryti ,neoksiduojant.
O as tai sitoki skysti turiu oksidacijai .Imerki 2-3 sek . ir pasendina
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 04 08, 15:11)
Burbanti, man nerodo jusu foto
Baik tu ,ten nera i ka ziureti ,eiline nekokybiska foto
Burbanti, bandyk kaitalioti fonus. Nuo ju labai daug priklauso
Ziit, ar cia zalvariui ?
Burbanti, bet tavasis gal netinka zalvariui Cia turbut toks kaip gosiba.
Ziit, ar cia zalvariui ?
QUOTE(naca @ 2011 04 08, 08:43)
Burbanti, bandyk kaitalioti fonus. Nuo ju labai daug priklauso
Ziit, ar cia zalvariui ?
Ziit, ar cia zalvariui ?
Zalvariui? LOS - manau viskam ir jis ne toks agresyvus, kaip kiti oksidantai (o gal tik nuo norimos koncentracijos priklauso?). cia ne skystis (tai ka as nusipirkau), taigi merkti negali. as kalbejau apie trasas kurios kiausiniais smirda as kaip taisykle naudoju su sidabru, nes variui as turiu spec, kuris tik su variu reaguoja o bronza visai nereguoja, o kadangi mano darbai, kaip taisykle bronza maisyta su variu, tai as naudoju tik Baldwin's variui. LOS reguoja su viskuo ir bronza ir variu ir sidabru (as manau visais metalais turinciais vari kaip komponenta?)
o man tas fonas patiko , galima pazaisti photoshobe ir subrurinti:o), bet as manau ,svarbiau isgauti apsvietima, kuris nesuplokstins to pakabuko. be photoshopo galima pabandyti pakabuka pakabinti ~10-20 cm pries akmeni, tada macro rezime akmuo turetu buti netoks ryskus
QUOTE(naca @ 2011 04 08, 15:43)
Vakar kaip tik ir pabandziau ant vario -pajuodavo is karto ,o zalvaris (jei ten zalvaris ) tai igavo kazkokia ryza spalva
Bet smarve to skyscio tai ka as zinau .Respiratoriu visada uzsidedu ,nes tokiais pasvinkusiais kiausiniais pakvimpa , kad ner kur detis.
Tai, burbanti, jis kaip Gosiba
As Socyje tokioje smarveje maudydavausi gydomosiose voniose (ten sieros vandenilio ar kazko panasaus saltiniai). Ir sibarras juodas palikdavo
As Socyje tokioje smarveje maudydavausi gydomosiose voniose (ten sieros vandenilio ar kazko panasaus saltiniai). Ir sibarras juodas palikdavo
nu tai tikrtiausia tai ir yra Liver of sulfur, tik pas mus jis kaip taisykle visur parsiduoda sausu pavidalu, as suprantu, kad tai vokiskas gaminys ir radau aprasyma, idomu, kad ten nieko nesako apie bronza, o gal jis kaip Baldwin's patina su bronza nereguoja? kas nors bandet?
http://www.ganoksin....09/msg00789.htm
http://www.ganoksin....09/msg00789.htm
Ne, bronzos as neturiu, tai ir nebandziau . Varis pasidaro juodas, o zalvaris tik nezymiai pakinta.
burbanti valcus siuntėsi gelėta jūrė(lyg ir taip vadinosi)seniai ęia nieko nerašo, tai tiksliai neprisimenu. Kiek ji sakė tai labai vargo su tais valcais,ir kainavo jai viskas labai brangiai. Tu juk gali nusipirkti anglijoje valcus ,ir visai už normalią kainą. Mano vienas grupiokas vežėsi iš ten
va ka radau etsy, idomu kiek kainuoja, kadangi "on vacation"rezime, tai nieko pacioje parduotuveje nera, reiks uzeiti gale savaites.
http://www.etsy.com/...icklemedia/sold
http://www.etsy.com/...icklemedia/sold
Idomi kazkokia ta patina- lyg dazai butu Man keista, kad kokia skyscio spalva, tokia ir pasidengia.