Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na tikrai reiktu tuos piestukus isigyti. Reiktu uzsakyti per teta amerikoje, o ji man vasara atveztu rolleyes.gif Nu bet nemoku kaip ta siuntimo adresa pakeist uzsisakant per ebayju doh.gif . O dar tas gruntas man abejoniu kelia. Nu sakau tai gal tiktu koks is statybiniu prekiu grubesnis g.gif Sakei ten lyg lipalas su kreida?

Nu aciu uz mano rutu darzelio ivertinima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 kovo 2011 - 22:32
QUOTE(naca @ 2011 03 04, 16:27)
Na tikrai reiktu tuos piestukus isigyti. Reiktu uzsakyti per teta amerikoje, o ji man vasara atveztu  rolleyes.gif  Nu bet nemoku kaip ta siuntimo adresa  pakeist uzsisakant per ebayju doh.gif  . O dar tas gruntas man abejoniu kelia. Nu sakau tai gal tiktu koks is statybiniu prekiu grubesnis  g.gif  Sakei ten lyg lipalas su  kreida?

Nu aciu uz mano rutu darzelio ivertinima  biggrin.gif

Bjauruska-praziurejai, vienu laiku daug apie tai kalbejom

man tik keista, kad jie iki Europos nedaejo g.gif ebay jei nori keisti adresa, reikia is pradziu su pardaveju susikalbeti ar jis tai daro, cia tas pats, kaip etsy, jie sius tik i paypal adresa.
Gesso - tai gruntas drobei, medziui, popieriui... raso 100% acrylic polymer emulsion. man atrodo, kad galima naudoti tempera, bet reikia truputi ko nors prideti siurkstumui/teksturai, geriausiai tikriausiai gipsas ar kreida. Institute naudojom staliu klijus ir kreida. tekstura turi buti panasi i grubios dantu pastos lotuliukas.gif
Piestukai ypatingi tuo, kad labai minksti/riebus (tai Premier rusis, kiti skirtingi-kieti ar akvareliniai) , gerai kimba ant grunto. Bet galima piesti ir tiesiai ant metalo ar oksiduoto metalo
http://debkarash.wor...ss.com/jewelry/
http://fourtailslamp...and-copper.html
http://www.joiabr.co...clay/acs26.html
http://www.metalclay...resentation.pdf
Atsakyti
Bet kazin ar ten nustatymuose ta adresa keisti (ir siuntimo mokestis nuo to priklauso) pries apmokant, ar tiesiog juos informuoti, kad atsiustu atskira saskaita doh.gif . Kazkada bandziau uzklausti siunciancius tik amerikos ribose, tai atsakymo taip ir nesulaukiau doh.gif

O tu prismacolor piestuku yra ivairiu rusiu g.gif . tai kurie is ju tinkami?
Atsakyti
Nepatariu is ebay siustis is amerikos .As uzsleptu mokesciu sumokejau £13 .Is Kinijos reikia siustis tik tai kas uzrasyta 'gift',nes kitaip ir ateis nezinia kada mokesciai uz transportavima.As taip ana menesi sumokejau dar £20 uz siunta is Kinijos biggrin.gif Vienu zodziu -europines siuntas reikia labai atsargiai siustis ,nes ten tos pasto islaidos apskaiciuotos minimaliai ,akiu dumimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 05 kovo 2011 - 11:27
Kiek kartu siunciausi is honkongo, kinijos, dar net free shipping neregistruotu pastu, tai visad viskas puikausiai atejo g.gif Tai zinau del tu mokesciu, jei apmuitins, bet rizikuoju, juolab, kad ir nebrangiai siunciuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 kovo 2011 - 11:44
kinieciai visada raso "gift'todel tu nemoki mokesciu.
paypale tu negali keisti adreso jis suristas su tavo banku arba credit card. galima tik paprasyti pardavejo, kad siustu i USA, pvz, sakyk nori padovanoti, jei neatsako, klausk kito, ne vienas gi jis parduoda piestukus. amerikieciai nerasys "gift". bet cia nedidele kaina, tai tavo teta neturetu moketi mokesciu. jei pakeisi adresa ebay ir paypal praziures (labai abejoju) tai, tavo teta mokes mokescius, jeigu ji gyvena tame paciame state is kur tas daiktas buvo pirktas/parduotas
bet su Lietuvos pastu tu niekada nezinai, as siunciau mamai siuntini, viska uzmokejau, parasiau gift ir vistiek ,ji turejo kazka moketi, net paste nesuprato kodel lotuliukas.gif

tie piestukai turi buti "Premier"rusieis, kiti yra akvareliniai arba kieti arba metaliniu spalvu, o schoolar ar manau, jie paprasti tik su firminiu zenklu.
Atsakyti
naca graži tavo apyrankė, tik aš vėl gal kabinėjuosi dėl užsegimo. Ar patogu nešioti su tokiu užsegimu?
Na, o tas auskarų užsegimas labai sudetingas. Dariau vieną kartą,tai daug laiko sugaišau.
Buvau parodoje ir sužinojau, kad vilniuje atsidarė nauja juvelyrinės įrangos parduotuvė. www.juvelyrams.lt
www.silveridea.lt
user posted image
idedu apyrankių užsegimus,čia sendinau su siera
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rene @ 2011 03 04, 11:53)
Labas naujoje temoje, Bjauruska  4u.gif
burbanti, tą knygą, kur pasiėmei iš bibliotekos, aš turiu parsisiuntus, jeigu kas norės, galėsiu atsiųsti  mirksiukas.gif

apie kokią knygą kalbi? Ar aš ką pražiopsojau
Atsakyti
Dita, kodel turetu buti nepatogu- lengvai uzsisega, savaime atsisegti sansu nera, nekliuva rolleyes.gif As sau rinkciausi butent toki uzsegima arba isvis be jo.

o kaip tavieji uzsisega doh.gif blush2.gif ?

Nuotraukos is parodos. Nors tos prastosios su profesionaliu fotoaparatu darytos, bet klaikios (mat gero aparato nepakanka). O mano su muilinycia visai puse bedos hihihi.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
naca thumbup.gif , smagu smile.gif
žiūrint,man atrodo lyg kokiam akvariume būtų... gintarui tinka smile.gif
taip pasirinkai į kelis rėmus daug darbų sudėti...,ech, kiekvienam iš jų atskiras ekspozicinis rėmas būtų gerai..., žiūrėk,taip ir autorinė parodėlė gautusi, nes darbų tai nemažai smile.gif
Atsakyti
Nu zinok nei ten butu , kur juos sukabinti schmoll.gif O be to man tai pernelyg brangiai gautusi tokiai parodelei, is kurios jokios naudos nesitikiu unsure.gif O ir apsvietimas ten nulinis tokiems nedidukams darbeliams . Masciau apie tai, bet ... doh.gif . Todel sumasciau tuos terariumus su apsvietimu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 06 kovo 2011 - 18:34
suprantu..., o,tai tą paroda, ne paroda- pardavimas, na kai darbus po parodos galima ir įsigyti?
Atsakyti
Ne, jie neturi leidimu prekiauti rankdarbiais. Tai vyksta dailes prekiu parduotuves salyteje, skirtoje parodoms. Na bet daug darbeliu jau pries paroda rezervuoti cia biggrin.gif
Atsakyti