Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

QUOTE(Yell @ 2007 01 07, 16:06)
Aciu Dievui jos nera, tikiuos niekada ir nebus.
Jei ir butu kaciu tikrai neatsisakyciau, tada tektu jas iskraustyt i kita auksta.

P.S Beje, stiprus alergenas yra ne kaciu plaukas, o poplaukis. O manosios veisles poplaukio neturi.

Matai, aš jau suaugusi, o tik dabar atsirado alergija kačių plaukams (ar poplaukiui, aš nelabai išmanau ax.gif ). Ir dėl lėlytės bijau rizikuoti, todėl neprileidžiu. Aišku, lauk neišmesi savo augintinio. Bet pas mus namas didžiulis. Katė turi savo kambarį, o kitur - neleidžiam. unsure.gif
Atsakyti
maniskis 4u.gif pazaidzia su katem kiek jos leidziasi bet tfu tfu tfu nealergiskas lotuliukas.gif o beto jis jas myli pratinam prie to kad kates reikia mylet ir ju neskriausti thumbup.gif
Atsakyti
Aš kates labai myliu,bet kai pastojau mano kudlius turėjo kraustytis pas mano mamą.Pirmiausiai dėl to,kad katės plaukai alergizuoja.Katės savo kailiukus "skalbia" liežuviais ir kažkokie baltymai lieka ant jo,kas gali sukelt alergiją.Kitas dalykas,kad katės plaukas yra tuščiaviduris kaip šiaudelis-lūždamas jis trupa į smulkias daleles,kurios patekusios į kvėpavimo takus gali sukelt astmą ir panašiai.Juk iš kačių kailio niekas nieko nesiuva.Kodėl?Ogi dėl mano minėtos priežasties.O iš šunų kailio siuva kokius rūbus,iš plaukų mezga megztinius.
Dar viena priežastis-katė yra gyvūnas...O tai reiškia -neprognozuojama.Mano katinas ieškodamas šilumos,guldavo prie mano kaklo.Mažą vaiką taip gali ir uždusinti.Mažiulio kakle labai ryškiai pulsuoja kraujagyslės,pulsuoja momenėlis.Katė gali pulti pamačius menkiausią judesį.Dėl visų šitų priežasčių mano katinėlis turėjo išsikraustyt cray.gif
Iš tikrųjų,kaip elgtis,yra kiekvienos mamos reikalas.Tokia yra mano nuomonė ir niekam jos neperšu.Džiaugiuos,jei mamytės randa joms palankius sprendimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresiukas @ 2007 01 07, 18:55)
Aš kates labai myliu,bet kai pastojau mano kudlius turėjo kraustytis pas mano mamą.Pirmiausiai dėl to,kad katės plaukai alergizuoja.Katės savo kailiukus "skalbia" liežuviais ir kažkokie baltymai lieka ant jo,kas gali sukelt alergiją.Kitas dalykas,kad katės plaukas yra tuščiaviduris kaip šiaudelis-lūždamas jis trupa į smulkias daleles,kurios patekusios į kvėpavimo takus gali sukelt astmą ir panašiai.Juk iš kačių kailio niekas nieko nesiuva.Kodėl?Ogi dėl mano minėtos priežasties.O iš šunų kailio siuva kokius rūbus,iš plaukų mezga megztinius.
Dar viena priežastis-katė yra gyvūnas...O tai reiškia -neprognozuojama.Mano katinas ieškodamas šilumos,guldavo prie mano kaklo.Mažą vaiką taip gali ir uždusinti.Mažiulio kakle labai ryškiai pulsuoja kraujagyslės,pulsuoja momenėlis.Katė gali pulti pamačius menkiausią judesį.Dėl visų šitų priežasčių mano katinėlis turėjo išsikraustyt cray.gif 
Iš tikrųjų,kaip elgtis,yra kiekvienos mamos reikalas.Tokia yra mano nuomonė ir niekam jos neperšu.Džiaugiuos,jei mamytės randa joms palankius sprendimus thumbup.gif

sorry, jei izeisiu, bet man toks poziuris truputi paranojiskumu kvepia. cia kazkas panasaus, kaip "einant salia namo plyta GALI ant galvos uzkrist" arba "einant per gatve masina GALI patrenkt"... Gali, bet nereiskia, kad taip bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 07 sausio 2007 - 23:10
QUOTE(Yell @ 2007 01 07, 23:09)
sorry, jei izeisiu, bet man toks poziuris truputi paranojiskumu kvepia. cia kazkas panasaus, kaip "einant salia namo plyta GALI ant galvos uzkrist" arba "einant per gatve masina GALI patrenkt"... Gali, bet nereiskia, kad taip bus  4u.gif

O as pritariu Teresiukui ir manau, kad musu vaikuciai nera bandymu triusiai, kad rizikuoti ju sveikata ir, neduok dieve, gyvybe... schmoll.gif Jei galima isvengti visokiu galimu alergiju bei kitu nelaimiu del gyvunu laikymo namie, tai geriau jau taip ir daryti. Tegu katytes kaime auga (ar kur kitur) tongue.gif O man mano dukrytes sveikata brangiau nei kokios kates! Ir tikrai nerizikuociau laikyti kate namie, galvodama "o gal vis tik negaus alergijos..."
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2007 01 08, 12:57)
O as pritariu Teresiukui ir manau, kad musu vaikuciai nera bandymu triusiai, kad rizikuoti ju sveikata ir, neduok dieve, gyvybe...  schmoll.gif  Jei galima isvengti visokiu galimu alergiju bei kitu nelaimiu del gyvunu laikymo namie, tai geriau jau taip ir daryti. Tegu katytes kaime auga (ar kur kitur)  tongue.gif  O man mano dukrytes sveikata brangiau nei kokios kates! Ir tikrai nerizikuociau laikyti kate namie, galvodama "o gal vis tik negaus alergijos..."

vezdama vaika automobilyje taip pat rizikuoji jo sveikata ir gyvybe mirksiukas.gif
Atsakyti
malonu kad uzeinate y mano paskelbta tema mirksiukas.gif o jusu kates neturi blusu blink.gif nes musu kadangi buna ir lauke ir kambary tai beveik nuolat krapstinejasi doh.gif tad blusos mane pakramto ir vaika bisky pakramto ax.gif antkakly ar miltuku nuo blusu pirkt manau beprasmiska nes vistik nepades g.gif ka patartumet daryt nes jau nusibodo tos blusos box.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(laura gal @ 2007 01 08, 13:43)
malonu kad uzeinate y mano paskelbta tema mirksiukas.gif o jusu kates neturi blusu blink.gif nes musu kadangi buna ir lauke ir kambary tai beveik nuolat krapstinejasi  doh.gif tad blusos mane pakramto ir vaika bisky pakramto ax.gif antkakly ar miltuku nuo blusu pirkt manau beprasmiska nes vistik nepades g.gif ka patartumet daryt nes jau nusibodo tos blusos box.gif  bash.gif

As irgi bandziau atsikratyti kates atsiradus vaikeliui. Uzmigdyti nesiryzau, i lauka ismest niekada negaleciau, taigi issiunciau i kaima, bet ten mano zveries visi labai issigando ir parsiunte po poros dienu atgal. Prie to pacio ir koki tuzina blusu pridejo doh.gif
Yra tokie spec laziukai nuo blusu. Reikia uzlasini ant apykakles ir palaukti pora dienu. Kai mes pirma kart isbandem tai kita ryta visos grindys namie blusu lavonais nuklotos buvo. Paskiau dar po poros savaiciu pakartojom procedura ir antkakli uzdejm. Blusos dingo. Bet sitas variantas manau tinka, tik jei kate i lauka neina.
Siaip as manau, katems su kudikiais kartu - ne vieta. Juk jokia sveiko proto mama neisigytu kates tik ka gimus vaikeliui, bet ka padarysi, kai jau taip viskas susiklosto. Taigi vargstu. Pastoviai akimis seku arba kate, arba vaika. Kabangi vaikas ropoja, kas diena reikia plauti grindis ir vis viena vaikas kates plauku prisirankioja ir prisirija. Jau net potra kartu rimtai masciau apie kates depiliacija g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mei-li: 08 sausio 2007 - 13:12
QUOTE(laura gal @ 2007 01 08, 13:43)
malonu kad uzeinate y mano paskelbta tema mirksiukas.gif o jusu kates neturi blusu blink.gif nes musu kadangi buna ir lauke ir kambary tai beveik nuolat krapstinejasi  doh.gif tad blusos mane pakramto ir vaika bisky pakramto ax.gif antkakly ar miltuku nuo blusu pirkt manau beprasmiska nes vistik nepades g.gif ka patartumet daryt nes jau nusibodo tos blusos box.gif  bash.gif

mano kates lauko nemate ir blusu niekada neturejo. neleisk i lauka ir blusu nebus.
Papildyta:
QUOTE(mei-li @ 2007 01 08, 14:09)
Juk jokia sveiko proto mama neisigytu kates tik ka gimus vaikeliui

kadangi nesu sveiko proto, tai trecia kate neuzilgo turesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi gyvenu su tevais tai mama kates myli ir neatsisakytu uz jokius pinigus schmoll.gif beto ji namie buna tik iki pietu o paskui y darba iseina tai kates nuo piet lauke buna bet kai vakare pareina kates suleidzia atgal y kambary ir tos kai prades krapstytis doh.gif
Atsakyti
mes taipat laikinai pas mama apsistoje ir labai pykau ant jos,kai man dar bunant nesciai nusipirko kate mad.gif bet gerai nors tiek,kad ismokinau ja,kad negalima eiti i musu kambari, kur su vyru ir mazyliu gyvenam nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacina @ 2007 01 09, 17:05)
mes taipat laikinai pas mama apsistoje ir labai pykau ant jos,kai man dar bunant nesciai nusipirko kate mad.gif  bet gerai nors tiek,kad ismokinau ja,kad negalima eiti i musu kambari, kur su vyru ir mazyliu gyvenam nono.gif

na as ne laikinai schmoll.gif mes visada cia gyvenom ir kai apsizenijau su vyru ir gime vaikutis 4u.gif kiek atsimenu mama kates visada laike tik blusu nemete schmoll.gif bet kai parsiveziau vaikuty namo tai ir pradejo jos blusas metyt mazdaug po kokiu 4-5 men doh.gif
Atsakyti