mes katino neturime, bet lankomes namuose kuriuose yra prersu veisles katinas. maniske labai nori su juo zaisti,o katino nesuprasi,tai jis glaustosi palei ja tai ziurek jau su letena musa.katinas paslaptingas padaras niekada nezinai kas saus i galva.ana diena dukryte sliauziojo, o katinas prisokes per subine su letena dave ,visa laime kad ji dar su pampersu,bet persigandau.tad dabar ji stebiu kaip niekad.labai bijau katinu nagu.tad manau jai zinote ka jusu katinas gali iskresti galite leisti zaisti.
--------------------------------------------
Kačių plaukai gali sukelti alergiją. Patyriau pati savo kailiu. Kai laukiausi antrosios dukrytės, daug laiko leisdavome pas anytą (gyvena kurortiniame miestelyje), kuri turi katę. Katė tiek išlepinta, kad būtinai turi miegoti su žmogum vienoje lovoje. Ir kaip užkeikta, turėdavo būtinai lįsti į mano lovą. Po gero mėnesio man nei iš šio, nei iš to prasidėjo lyg bronchitas, naktimis dusindavo. Prasikankinau visą nėštumą (gyd. nieko nerado, o plaučių nuotraukos nerizikavau daryt). Po gimdymo tuoj puoliau pas pulmonologą. Ištyręs paaiškino, kad prasidedanti alerginė astma. Dabar katės negaliu net pamatyt. Pas anytą nuvykus, tuoj prasideda dusulio priepuoliai ( o gal čia anyta taip veikia ).
Aš suaugusi moteris ir mano sveikatą taip paveikė. O tai kaip greit gali pridaryti leliukui problemų.
Aš suaugusi moteris ir mano sveikatą taip paveikė. O tai kaip greit gali pridaryti leliukui problemų.
Nemegstu katinu,tai vaikui tikrai neleisciau zaisti su juo,ar katinui glaustytis Aisku labiausiai bijau del kudikio sveikatos,tai del sio kriterijaus ir nenoreciau matyti katino prie vaiko
na mes laikome dvi kates tai mazesnioji gera o jos motina nelabai. kai mazasis privaziuoja su vaikstyne tai abi bega nuo jo o kai palaikomas prieina tai mazesne gali kad ir uz plauku tampyt nieko nedaro o kai nusibosta pabega na o jos motina nelabai nori kad lystu vis kepsioja per rankute
QUOTE(laura gal @ 2007 01 05, 15:03)
na mes laikome dvi kates tai mazesnioji gera o jos motina nelabai. kai mazasis privaziuoja su vaikstyne tai abi bega nuo jo o kai palaikomas prieina tai mazesne gali kad ir uz plauku tampyt nieko nedaro o kai nusibosta pabega na o jos motina nelabai nori kad lystu vis kepsioja per rankute
Nukarpyk katems nagus,as saviskiui nukarpau
bet ar tai pades juk jos ir lauke buna ir kambary kap jo uzsinori.bet diena kai vieni bunam tik paest ysileidziam o seip lauke buna
QUOTE(laura gal @ 2007 01 05, 13:31)
bet ar tai pades juk jos ir lauke buna ir kambary kap jo uzsinori.bet diena kai vieni bunam tik paest ysileidziam o seip lauke buna
O ar jus nebijote mamytes, kad vaikuciai nuo tu jusu kaciu pasigaus toksoplazmoze...
Man per nestuma ji daug nervu prigadino.. Nuo to laiko i kates net ziureti negaliu O ypac i tas, kurios po lauka laksto ir visokiu ligu gali i namus prinesti dar...
Atsargiau su tom katem mamytes!
Mano dukrytė yra alergiška katėms,todėl dabar būnam labai atsargūs.
Manau, kad jei katinas skiepijamas, reguliariai seriamas vaistais nuo kirminu ir jei i lauka neina - tai tikimybe, kad uzkres yra minimali.
Mes turim katina. Ir nieko. Musu katinas pakankamai piktas, bet as tiesiog ji nuolat stebiu. Nepalieku jokiu budu tame paciame kambaryje, neleidziu lysti prie vaikelio. Siap jis ir privengia kontaktu su juo. Va jei vaikas uzduduoja, tai katinas lekia kuo toliau sleptis. O viena karta ikando man uz tai, kad tipo pravirkdziau sunu.
Mes turim katina. Ir nieko. Musu katinas pakankamai piktas, bet as tiesiog ji nuolat stebiu. Nepalieku jokiu budu tame paciame kambaryje, neleidziu lysti prie vaikelio. Siap jis ir privengia kontaktu su juo. Va jei vaikas uzduduoja, tai katinas lekia kuo toliau sleptis. O viena karta ikando man uz tai, kad tipo pravirkdziau sunu.
Pas mus namie 2 katinai. Greitu metu zadame dar isigyti. Vaikas puikiai sutaria su jais. Vyresnioji kate vaiko truputi prisibijo, o mazasis visalaik su vaiku buna, kartu miega, zaidzia. Aisku, visada su mano prieziura. Nei karto nera nei vienas idresnes, nors vaikas juos ir uz uodegos tampo ir suznybia ir uz ausies patempia.
QUOTE(Yell @ 2007 01 07, 01:02)
Pas mus namie 2 katinai. Greitu metu zadame dar isigyti. Vaikas puikiai sutaria su jais. Vyresnioji kate vaiko truputi prisibijo, o mazasis visalaik su vaiku buna, kartu miega, zaidzia. Aisku, visada su mano prieziura. Nei karto nera nei vienas idresnes, nors vaikas juos ir uz uodegos tampo ir suznybia ir uz ausies patempia.
O kaip dėl alergijos? Juk katės plaukai - stiprus alergenas?
QUOTE(Kat @ 2007 01 07, 13:47)
O kaip dėl alergijos? Juk katės plaukai - stiprus alergenas?
Aciu Dievui jos nera, tikiuos niekada ir nebus.
Jei ir butu kaciu tikrai neatsisakyciau, tada tektu jas iskraustyt i kita auksta.
P.S Beje, stiprus alergenas yra ne kaciu plaukas, o poplaukis. O manosios veisles poplaukio neturi.