Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

QUOTE(septintaske @ 2006 11 16, 15:30)
Mes irgi turejom suniuka - pekinuka, bet visai nepiktybini, nors dauguma tokiu buna. Tiesa pasakius suniukas aisku pasikeite po mazylio apsigyvenimo namuose, pajuto, kad jam demesio sumazejo, bet as tvirtai zinojau, kad jis jam nieko padaryt negaletu, netgi priesingai mazylis paauges noredavo pabendrauti su juo, o sis apeidavo ji saugiu atstumu. Mums didziausia problema tapo suniuko serimasis, kai paaugo mazylis. Atejo ropojimo metas, o utent pekinukas seriasi siaubingai, isplauk grindis, o jis nors ir issukuotas, praejo, pasipurte ir vel baisu. Taigi nenorejom savo mazylio auginti ant lovu ir ant ranku, tai teko atiduoti suniuka atgal is kur pasiiemem (is vyro tevu, jis ten gal pora menesiu augo). Dziaugiuosi, kad neteko kazkur svetimiem zmonem atiduoti, o grizo i jam pazistama aplinka, bet vis tiek suniukui stresas, priprates jis prie musu, kai griztam, soka i masina ir nori vaziuoti kartu. Dabar jau tikrai pries laukdamasi mazylio, suniuko neisigyciau, bet kokiu atveju, vaikiukas svarbiau.

niekad taip negalėčiau schmoll.gif mūsų šuo irgi ilgaplaukis, šeriasi taip pat labai daug. Ir valau grindis keliskart per dieną, plaunu. O Ką darysi? Ranka nekiltų, širdies neleistų savo šuns atiduoti. Va, sėdi vaikas su šuniu ant grindų, vos ne tą patį sausainį valgo. Pažaidžia kartu... negalėčiau šitaip...
Atsakyti
Kai tik sužinojau kad laukiuosi- įsitaisiau šuniuką -maišyta pekinuko kalytę.Miegojo ji aišku lovoje,kartu,kai mažius nakti pilvely duodavos,tai kalytė pakrapštydavo,palaižydavo - ir ramu,visi miegam ax.gif Bet va,grįžau su mažium-leidau visą pauostyt,palaižyt,tik prie veiduko lysti ne.Draugai jie neišskiriami,svečių neleidžia prie vaiko,kol nepasakau kad galima.Rytais ji žaidžia su vaiku,ir aš galiu dar pamiegot thumbup.gif Kai sūnus ūgtelėjo,tai dabar mūsų kalytė miega mažiaus lovelėje,jam prie kojų.Kai ryte sūnus miega mano lovoj,kalytė vidury bigsmile.gif Vaiko žaislų neliečia,o maistą atiminėja laaabai profesionaliai lotuliukas.gif Vaikas su ja išdarinėja ką tik nori,o ji tik gailiai žiūri,kai ją gelbėt reikia...
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2006 11 17, 01:09)
Kai tik sužinojau kad laukiuosi- įsitaisiau šuniuką -maišyta pekinuko kalytę.Miegojo ji aišku lovoje,kartu,kai mažius nakti pilvely duodavos,tai kalytė pakrapštydavo,palaižydavo - ir ramu,visi miegam ax.gif Bet va,grįžau su mažium-leidau visą pauostyt,palaižyt,tik prie veiduko lysti ne.Draugai jie neišskiriami,svečių neleidžia prie vaiko,kol nepasakau kad galima.Rytais ji žaidžia su vaiku,ir aš galiu dar pamiegot thumbup.gif Kai sūnus ūgtelėjo,tai dabar mūsų kalytė miega mažiaus lovelėje,jam prie kojų.Kai ryte sūnus miega mano lovoj,kalytė vidury bigsmile.gif Vaiko žaislų neliečia,o maistą atiminėja laaabai profesionaliai lotuliukas.gif Vaikas su ja išdarinėja ką tik nori,o ji tik gailiai žiūri,kai ją gelbėt reikia...

wub.gif wub.gif as irgi noreciau suniuko ,kad augtu su vaiku,bet pas mane 2 kates ,o jos tokios kada norejau parejau ,kada norejau isejau,i dukra net neziuri tik su vyresniais vaikais bendrauja,su jais miega vienam kambari doh.gif ,as jas isvarau is kambario vaiku, jie per langus isileidzia doh.gif biggrin.gif,as dziaugiuosi ,kad vaikai auga su gyvunais,zinau,kad jie neskriaus ir nekankins ......pas mus visada buvo gyvunu,butu mano valia butu ju dar daugiau ax.gif
Atsakyti
ir pas mus yra kalyte ,su vaiku nesipyksta ,ji jau 14 metu sena tai nelabai leidziu kad vaikas ant jos jotu nors ji nieko nedaro,tik gerbiu jos senatve ,reiketu uzmikdyti bet negaliu g.gif labai gaila juk ji kaip seimos narys per tiek metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 17 lapkričio 2006 - 10:07
Mano vaikai irgi auga kartu su avigane, ja isigijom, kai vyresniajam buvo 4m. taip ir augo jie kartu, ir vaikas likdavo namie vienas pusvalandukui, kol nubegdavau i parduotuve net maziukas, nebijojo, nes sake, kad jis lieka ne vienas, o jie kartu su ciucium. Ir mazasis gerai sutaria dabar, ir draugauja, ir valgo kartu vos ne, tiksliau sune meistriskai atima, bet ismoko vaikis jau apsisaugoti.manau, kad gyvunai ir vaikai gali puikiai tarpusavyje gyventi.
Atsakyti
Aš už tai tikras draugas thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ar tokia tema jau yra g.gif bet noreciau paklausti ka manote apie vaiko ir kates draugyste? unsure.gif nes mes turime dvi kates ir mazius myli jas ar nieko baisaus? ax.gif
Atsakyti
O nebijai, kad vaikutis gali uzsikresti toksoplazmoze??? g.gif Be to, manau, kad gyvunai yra labai jau nenuspejami -- bet kada gali idreksti, ikasti ir pan. As asmeniskai, tai neleisciau mazam vaikuciui zaisti su katemis. Bet cia tik mano nuomone... ax.gif
Atsakyti
Del zaidimu tai nezinau, bet mes isgabenom savo katineli pas mano bobute, jau po 4 dienu, kai parsinesem maziuka verysad.gif
labai mylejau savo katinuka ir visa nestuma sakiau, kad tikrai ji pasiliksim, kad nieko blogo ir t.t. bet kai realiai pamaciau, kaip katinas verziasi i ta kambari, kur guli vaikutis, praejo visos fantazijos. tiesiog bijodavau katina palikti viena su kudikiu, jis vis taikydavosi isokt i lovyte. bijojau, kad mazoji gali sujudeti ar cyptelti kaip nors ne taip ir katinukas puls, gal tik noredamas pazaisti, bet man uztektu to, kad vaika isgasdintu ar idrekstu kad irnetycia unsure.gif
zodziu isvezem ir ne kiek nesigailiu. be to ir katinukas puikiai naujoj vietoj prisitaike. kur gi ne...jam ten net zuvi specialiai verda biggrin.gif ir leidzia ant galvos lipti.
Atsakyti
Pas mus taip pat yra katinas doh.gif na tiksliau tai anytos katinas, taigi mes jo išmest negalim schmoll.gif Jeigu jau ateina pas mus tai taip ir žiūriu kad nepaliktų su vaiku vieni, nes pas mus jis labai nemėgstantis svetimų schmoll.gif Bet kol kas jis mažylės labiau bijo nei domisi, nes vos tik mažoji pradeda verkti tai katinas kaukdamas skuodžia pas save į viršų lotuliukas.gif O va brolis turi katiną tai tas meilutis, kol vaikas buvo mažas neprileisdavo katino arti, o dabar jų vaikiukui 9 mėnesiai, tai su katinu visai draugauja thumbup.gif mažoji nepraleidžia progos jį nupešti, o tas nieko lotuliukas.gif Tai manau kad nuo gyvuliuko charakterio priklauso ar gali jis būti su vaiku ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Turim ir mes katiną. Ir kol kas ačių dievui viskas gerai. Nuo tos dienos kai parsivežėm vaiką katinas prie jo nelindo, gal tik pirmą dieną apuoste kelis kartus ir viskas. Mūsų katinas tai toks bjauroko būdo. Jeigu aš tik priliečiu tai iš karto man griebia, bet vaikiukui nieko nedaro. Mažyliui tai jis labai patinka, vis su vaikštyne gaudo, ar kai būna ant lovos pešioja katinėlį, o tas kenčia. Bet žinot kaip sakoma "doverej, no proverej", todėl vienu ant lovos stengiuos nepalikt.
Atsakyti
turiu as katina [naminis lauko nemates] sunus su juo pazaidzia ir jokiu ligu iki siol tikrai neturejom blush2.gif tik siuliciau katinam suduoti vaistuku nuo kirminu [del sventos ramybes]
Atsakyti