Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

QUOTE(lina.bambolina @ 2011 01 05, 19:08)
Esu prieš visokius gyvūnus (apart žuvytes), gyvenančius butuose, namuose. Šuo - būdoj, katė - lauke pelių gaudyt. Toks mano požiūris ir tokia mano nuomonė  4u.gif

jo, kaimiskas poziuris, o as manau, jei nori tureti sveika vaika-visomis prasmemis- augink kartu su gyvunu
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 01 03, 23:09)
jo, kaimiskas poziuris, o as manau, jei nori tureti sveika vaika-visomis prasmemis- augink kartu su gyvunu

as irgi UZ augima su gyvunais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus yra katinas biggrin.gif Laukiantis vis galvojome kaip jis reaguos i gimsianti kudiki, nes nors ir suauges didelis katinas, bet kaip vaikas bijo svetimu, neprisileidzia glostomas atejusiu sveciu rolleyes.gif Gimus kudikiui jis keistai reagavo, vis apeidavo vaika aplinkui.Dabar leliukui 8 men, o katinas jo baisiai bijo. Kai vaikas ropoja link jo, jis stengiasi pabegti ir pasislepti, o vaikas roplioja paskui ir stengiasi pagriebti uz uodegos. Nu idomi situacija.... g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as visom keturiom tik uz gyvunus, tik reikia nepamirsti kas kieno seimininkas. Nuo vaikucio gimimo auginam kate, veliau isigijom ir suni, visi trys pasipesa, apsibraizo, bet nieko baisaus tame nematau blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat tik už. Pati augau su šuniu, tai kažkaip kitaip ir neįsivaizduoju, man per nyku būtų gyventi be kažkokio gyvūno.
Šiuo metu turime katę. Pirmiau atsirado katė, o po kelių metų gimė dukra. Dukra su kate draugės geriausios, ir žaidžia, ir miega kartu. Dukra nuo mažų dienų moka rūpintis silpnesniu/mažesniu už save, manau tai puiku...
Atsakyti
ir as augau su sunimi... ir mano vaikas auga..nieko baisaus, alergijos jam nera, kaip buna kitiems... kaip tik vaikas augamatydamas meile ir rupesti..man atrodo tai ax.gif 4u.gif gerai
Atsakyti
mes ir uz augintinio turejimą nors dar neturim bet labai jau norim smile.gif
Atsakyti
Mano suniekas irgi buvo toks kaip kudikis smile.gif Galvojau kad labai nesutars su vaiku,bet kai grizom is ligonines leidau jam suneli apuostiti ir dabar jie puikiai sutaria smile.gif Gal ir tavo suo nepavydes smile.gif
Atsakyti
as uz gyvunus wub.gif kai augo vaikas, buvo alergiskas, visokie berimai doh.gif pas dermatologa pirmas klausimas: gyvunu turit? nu turiu, katina. Tada beria nuo katino ax.gif pasirodo vaikas alergiskas liepu ziedams, jei para po liepa pastovetu lotuliukas.gif Vaikas suaugo, katinas 17 metu sulauke. Man keista tokie pasakymai, kad jei vaika beria - kaltas augintinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 01 04, 00:09)

aš taip pat pasisakau už gyvūnus drinks_cheers.gif mes ir patys turime katę, vaikas puikiai su ja sutaria 4u.gif
Atsakyti
už... turim šunį... sutaria tiesiog puikiai, nėra net suurzgęs, tiesa ir vaikai žino, kad negalima skriausti...vaikai zyzia tėčio dar ir katės... kolkas abejojam nes labai esu jautri kvapams, o katės 'namelis' tai visada namie... planuose dar nedidelis akvariumas, bet čia jau mano svajonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 26 sausio 2012 - 15:54
Akvariumas reikalauja labai jau daug priežiūros... doh.gif kažkada buvo mintis apie akvariumą, draugai įsigijo, paskui dar patys domėtis labiau pradėjome tai fantazija atšoko biggrin.gif
Atsakyti