Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

Maniškei Senis Šaltis pernai atnešė žiurkėną biggrin.gif thumbup.gif Gražu žiūrėt kaip ji su juo kalbasi, nešioja, žaidžia... Norėtų ir šuniuko, tik šiuo metu tam salygų nėra, bet kada nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tik už, kad vaikai augtų su kokiu nors augintiniu ax.gif manau ,kad tai duoda didelį pliusą vaikui, nes skatinamas rūpinimasis kažkuo kitu.
Atsakyti
Vaikui reikia augti su gyvunu.
Pas mus suo atsirado pirmiau, nei vaikas ir man net i galva niekad neatejo mintis, kad as galiu jo atsisakyti. Mano nuomone taip gali pasielgti tik neatsakingi zmones. Visi zino, kad suo ar kate gyvena virs 10 metu ir jie nera zaisliukai su kuriais pazaidei ir numetei.
Atsakyti
Turim katę - įsigijom,kai vaikui buvo virš metukų.Labai gražiai abu draugauja,katė netgi jį kartais gina,kai aš pernelyg dūkenti imu - gaunu su lapce per koją biggrin.gif .Miega vaiko kojūgaly...
Atsakyti
Ir mes turim katę, ji labai gražiai sutaria su mažiuku, kartu išdykauja thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif mes planuojam suniuka pirkti bet vis dar galvojam,nes musu vaikas labai judrus bijom kad ko nepridarytu.tai ziurim tinkamos veisles smile.gif as tik uz .kad vaikas turetu auginti smile.gif
Atsakyti
Mes irgi visomis keturiomis už vaiko ir gyvūno duetą. 4u.gif
Pas mus namie tai mini zoologijos sodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2011 11 15, 16:24)
Mes irgi visomis keturiomis už vaiko ir gyvūno duetą. 4u.gif
Pas mus namie tai mini zoologijos sodas  biggrin.gif

turbut vaikiukam nera kada liudeti wub.gif
Atsakyti
as kolkas preis,nespeju su dvynukais,o dar koki gyvuna sau prideti,nu jau ne ax.gif
Atsakyti
mes turim triušiuką. pas mus jis jau septinti metai, o dukrytė bėgioja paskui jį, nešioja, glosto
Atsakyti
MEs turim pancūzų buldogę. Visą laiką galvojau, kad tikrai gyvensim kartu :su šuniu, ir vaiku. Bet po gimdymo persigalvojau. Mūsų brangioji kalytė ištremta į pirmą aukštą ir ten saugo namus, o mes su vaikeliu dažniausiai sėdim antram aukšte. Aš ir be šunio grindis kiekvieną dieną turiu plaut, o jeigu dar ir kalytė antram aukšte lakstytų, tektų kokius triskart, jaučiu, plaut biggrin.gif man lengviau, kai ji gyvena pirmam aukšte smile.gif be to, jei miegotų antrame aukšte, dar naktį ko išsigandus sulotų, mažių prikeltų...
Atsakyti
as ir kad vaikas augtu su gyvuneliu, visada nuvazaivus pas mociute dziaugdavosi suniuku, bet patys isgijom katyte, nes reikia truputuka maziau prieziuros, nereikia vedziot i lauka, tai vien del to pasirinkom katyte... 4u.gif
Atsakyti