QUOTE(žostautė @ 2011 03 04, 23:36)
Na nejuokinkit Kaip dažnai pati/pats geriate vaistus nuo kirminų pvz? Normaliai laikomas šuo reguliariai nukirmėlinamas, gauna priemonių nuo galimų išorės parazitų, o va tetutės giminaitės, katroms būtinai reikia kūdikėlius čiupinėt ir bučiuot, tai dar neaišku kokio švarumo. Ridikėlį tiesiai iš daržo išsirovę, į kelnes patrynę ir suvalgę esam daugelis, kaip ir braškę tiesiai nuo krūmo - tad dar neaišku kas ten gero pas pačius gyvena Va jei jums atrodo, kad gyvu padaru rūpintis nebūtina, tai gal ir nešioja jis tada parazitus ar ką ten - bet tokiu atveju jo nereikia laikyt nepriklausomai nuo to, turit vaikų ar ne.
Mano suneliui 4 menesiai, gyvenam name, turim jorka, anglu buldoge, belgu avigani- malinua, ir paprasta katina (ai, dar akvariuma) sunys gyvena namie, jokiu voljeru neturim, yra kambariniai. Nuo pat pirmos parsivezimo dienos leidom sunim susipazinti su nauju gyventoju, visi prieme ramiai, lyg ir zinodami jau, kad bus pagausejimas. Is pradziu atsargiai elgiausi, priziurejau, stebejau sunu rekcijas, labiausiai bijojau del aviganio, nes jis grynai mano suo, visada budavo su manim, miegojo prie mano lovos, net i vonia eidavo kartu, kaip seselis koks man jis,mano meile didzioji, tai bijojau, kad neuzpavydetu. Bet sitas suo super protingas is karto suprato, kad tai naujas seimos narys ir ji reikia gerbti bei saugoti. Dabar is ryto ibeges i kambari pirma lekia ne pas mane, o prie Mazvydo, stengiuos neleisti, bet vis tiek nutaiko proga, kad lyztelt jam per koja, ar pakausi O tada tik pas mane. O jau kai vaikas verkia...neimanoma, nes suo is karto staugt pradeda, atlekia, kaukia, ziuri i mane tokiom aklim, lyg as kalta, lyg ta vaika skriausciau, nu geros jis sirdies, negali pakesti vaiko verkimo
O va ziuriu Mazvydukui jau 4 menesiai ir jau pradejo rimtai dometis sunimis, is pradziu tik stebedavo, o dabar kai Brutas- didysis musu belgas kur salia sedi, tai tuoj stengiai paciupti, tik capt su rankyte i gaurus ir pesti, tada aisku ranka pilna plauku, reikia eiti plauti, vis tiek pirstai siam amziui visada burnoj. Su naminiais gyvunais minusas tik tas, kad biski daugiau darbo del tvarkos, na kad ir tas ranku plovimas, kai suni vaikas ciupineja, ar kai suo rankas priejes palaizo, nes 4 men kudikis vis tas rankas sau i burna po to kisa, na ir grindis reik labai d
aznai plauti, nes 3 sunys vis tik seriasi, o kai prades lelius ropoti, teks ypatingai daug demesio tvarkai skirti. Bet man visa tai niekis, palyginti su tuo nuostabiu vaizdu kaip mano vaikas su sunim bendrauja ir matyti ta nuostabu rysi jau nuo tokiu ankstyvu jo gyvenimo dienu. Beja, dziaugiuosi, kad ir suo jau 2 metus rudeni tures, tai jau to proto yra, tinkamas amziaus skirtumas tarp ju
Tik va katinui prie vaiko lysti neleidziu, nes tas neaisku kur valkiojasi, namo grizta tik paesti, dykaduonis. Del manes jo namie galetu is vis nebuti, as tik uz sunis. Arba bent tokius gyvunus, kurie ne tik paesti ateina