Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

Na mes turim vokiečių aviganį.Pirmomis dienomis šuo buvo kartu,bet labai reaguodavo į dukrelės verkimą, cypdavo ir eidavo artyn.Na aš jaučiausi nesaugiai, bijojau kad ko nepadarytų, tai dabar šuo gyvena balkone.Man labai gaila Doros, bet bijau dėl vaiko. verysad.gif Šuo labai šeriasi, o aš neturiu tiek jėgų ir laiko abiem pasirūpinti, taigi pilna pūkų būtų.Nors mūsų šuo profesionaliai dresuotas vis vien bijau kai vyras dukrelę prineša,o ką gali žinoti... ir šiaip visur šuns plaukai, jau pavargau nuo to, bet nėra ką daryti šuniui šeši metai. g.gif
Atsakyti
Mums jau tuoj 11 mėnesių, šuniukas gyvena kartu nuo pirmų dienų... Jis ir šiaresi ir šiaip šiukšledėžė jo geriausia draugė, bet viskas thumbup.gif nors žinoma dabar ant grindų kartu ropinėja, o manoji papešus šuns kailiuko pavalgo, bet jokių problemų nėra 4u.gif
Atsakyti
mano sūneliui 3 mėnesiai ,mes turime 1 m. ir 3 mėn. vokiečių aviganį Arį,kai laukiausi bijojau kaip sureaguos šuo, ar nereikės pas tėvus į nama išvešt, mes gyvenam bute,kai gimė Rokas ariui davėme pauostyti vaiko rūbelius,tik tuomet parodėm Roką,Aris priėjo ilgai uostinėjo,o mes jam sakėm geras šuo ir t.t.tuomet jis tik lyžtelėjo ir atsigulė šalia lovytės ir dar jai Rokas miega vežimėlį Aris nmiega šalia,tarsi saugotų.Kaip nešiojam mes su vyru Aris nekreipia dėmesio,tačiau jei ateina darugų ar tėvai Aris Roko nepaleidžia iš akių,jei kas nešasi vaiką į kitą kambarį Aris būtinai eina kartu,stebi tą žmogų.Vienu žodžiu pakolkas viskas thumbup.gif
PS.Aris labai myli vaikus,nes pas nuo pat gimimo lankėsi darugė su savo sūneliu,dar jos sunui 1,5 metų ir jie su Ariu neišskiriami draugai,pirmas vaiko žodis buvo ALIS.
Atsakyti
Šinį jau turėjome prieš gimstant sūnui. Dabar mūsų augintinei 2 metai - pasiutus, išdykus, laktso, duoasi, žaist nori. mano sūnus ją mato ir spygauja patenkintas. atkreipiau dėmesį, kad didieji sūnaus paiskeimai - visi yra per šunį. Nematė šuns, stengėsi atsisėsti, vėl nematė - stojosi. Kad paglostyt šunį, bando ropot ir sekt paskui. Tik parsivežę namo vaiką, parodėm augintinei, davėm pauostyt. Kasdien leisdavau jai "pasisveikint" su vaiku, kad priprastų ir žinotų. Ir prie šuns lojimo vaikas įpratęs. Kai mūsų augintinė loja, net nekrūpčiojo nuo pat gimimo. O į svetimo šuns lojimą atkreipia dėmesį iškart. Pakiša sūnus ir džiūvėsį jai, kurį pats valgo doh.gif lotuliukas.gif Augintinė žino, kad negalima lipti ant palos/dekio, kuris patiestas vaikui. Tupi prie krašto ir žiūri. Taip įdomu stebėti juo abu
Atsakyti
Mes taip pat turime šuniuką jau senokai bet sūnelis negali priprasti tik loja ir viskas jis pabunda ir piktas būna tada kaip neisimiega o dukrai vienodai ar jis loja ar ne jei miego nori tai ir miega
Atsakyti
mes turim stafordsyre. truputeli pergyvenau, kaip reaguos i kudikeli, bet ji saunuole- nelenda i akis, prieina, pauosto mazhe ir eina savo reikalais kur nors ax.gif dabar idomu kaip bus sekanciam etape - kai mazhe prades sliauziot ir vaiksciot
Atsakyti
Mes turim 2,5m. vokiečių aviganį Torą. Didelis, protingas, dresuotas, bet labai išdykęs šuo biggrin.gif Labai mylimas, tikras šeimos narys ax.gif Kai laukiausi tikrai kartais pagalvodavau - ar neišgąsdins vaiko, kaip priims, ar nepavydės. Mane primokino, kad grįžus iš ligoninės duotumėm šuniui vaiką pauostyt. Taip ir padarėm. Toras tapo tikra aukle - bent iš pat pradžių - pirmas puldavo prie verkiančio mažylio, kviesdavo, kad greičiau eičiau, jei verkia, pvz., balkone. Jokio pavydo, jokių scenų drinks_cheers.gif Dabar vaikui 6 mėnesiai ir Toras jam labai labai įdomus biggrin.gif Jei sakom au au, sūnus žiūri į šunį arba žvilgsniu jo ieško. O ir Toras jau supranta, kad au au - tai jis. Šuo mėgsta gulėti prie vežimo, arba šalia ant lovos, gina sūnų nuo svetimų žmonių, kurie ateina į svečius. Didžiausias pripažinimas, kad šuo savo brangiausią žaislą - baronką - padėjo šalia vaiko - maždaug - pažaidžiam ar ką?? smile.gif Tiesa, dėmesio skiriam ir šuniui - vyras daugiau, aš šiek tiek mažiau, bet taip buvo ir prieš nėštumą. Tačiau būna momentų, kad šuo prieina prie manęs, uždeda savo letenas man ant pečių ir prisiglaudžia. Na būna tokios jausmingumo ir švelnumo akimirkos mirksiukas.gif Tada jau apsikabinam, pasičiūčiuojam, paglostau, paausį pakasau. Jo tam reikia ir jo tuo metu atstumti nevalia.

Todėl manau, kad jeigu šuo yra sveikos psichikos, o ypač, jei tai dresuotas šuo - problemų pringai sugyvenant, nebus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mums tenka bendrauti net su dviem šunimis, vienas - mano vyro bulterjerų kalytė liko pas anytą, o mano dvarnius pas mano mamą. Bulterjėrė jokių pavydo scenų nerodė pirmą kart kai nusivežėm lelių pas tėvus leido apsiuostyt, jai matyt patiko puolė vaikui kojytes laižyt smile.gif vėliau kai atveždavom bandydavo pasilypėt aukščiau, kad tik galėtų apsiuostyt smile.gif dabar kai lelius jau didesnis reik saugot tiek mažių nuo kalaitės tiek ją nuo vaiko, viena puola laižyt - vaikas šlapias lieka, kitas tik ir kėsinasi nutvert ar už ausų ar už uodegos aną kartą nutvėrė šuniui už "žiaunų"(kaip tai vadinama pas šunis nežinau smile.gif) šuniui turėjo skaudėt, bet kentėjo net nesucypė. O su mano šuniu draugauti neleidžiama,nes dvarnius trenktas kartais net mane apkramtydavo tai prie mažiuko neleidžiam nors ir pats neina vaiko bijo. Protingas šuo niekada nepuls mažo vaiko nes jaučia, kad jis silpnesnis, o kalės rūpestingesnės ir sargesnės, jei prie mūsų vaikiuko artinasi kas nors iš šuniui nepatinkančių žmonių ji pradeda urgzti. Aišku, jei šunį visada atstumsim kai jam reikia švelnumo, ar dėl vaiko jį pamiršime jis gali ir supykti, pažįstamų karališkas pudelis po mergaitės gimimo išėjo iš namų, jį buvo radę ir parsivežę atgal, bet kai jam ir vėl neleido su mažyle pabendraut jis vėl pabėgo.
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 06, 00:59)
Na mes turim vokiečių aviganį.Pirmomis dienomis šuo buvo kartu,bet labai reaguodavo į dukrelės verkimą, cypdavo ir eidavo artyn.Na aš jaučiausi nesaugiai, bijojau kad ko nepadarytų, tai dabar šuo gyvena balkone.Man labai gaila Doros, bet bijau dėl vaiko. verysad.gif Šuo labai šeriasi, o aš neturiu tiek jėgų ir laiko abiem pasirūpinti, taigi pilna pūkų būtų.Nors mūsų šuo profesionaliai dresuotas vis vien bijau kai vyras dukrelę prineša,o ką gali žinoti... ir šiaip visur šuns plaukai, jau pavargau nuo to, bet nėra ką daryti šuniui šeši metai. g.gif

Sveika pas mus ir panasi beda,net nzn ka daryti verysad.gif kaip tik sian pasiskundziau bokseriu myletojoms...
http://www.supermama...8
Atsakyti
Šuo mūsų šeimoje gyvena jau seniai. Kai gimė sūnus buvo truputi neramu, kaip ji reaguos. Pirmomis dienomis, gal ir buvo kiek įsižeidus, kad jau ne ji pati mažiausia-mylimiausia. Ignoravo kūdikį, lyg jo nė nebūtų. Dabar jau apsiprato, sėdi prie maitinimo kėdutės ir laukia gardžių kasneliu. Sūnus visas nušvinta, kai šunį pamato, o kai nusisuku meta jam maistą iš rankutės. Tik kai sūnelis verkia kalytė išeina iš kambario.
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2006 06 28, 16:11)
Šuo mūsų šeimoje gyvena jau seniai. Kai gimė sūnus buvo truputi neramu, kaip ji reaguos. Pirmomis dienomis, gal ir buvo kiek įsižeidus, kad jau ne ji pati mažiausia-mylimiausia. Ignoravo kūdikį, lyg jo nė nebūtų. Dabar jau apsiprato, sėdi prie maitinimo kėdutės ir laukia gardžių kasneliu. Sūnus visas nušvinta, kai šunį pamato, o kai nusisuku meta jam maistą iš rankutės. Tik kai sūnelis verkia kalytė išeina iš kambario.

pas mus dabar tokia pati situacija hihihi.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim šunį - šarpėjų. Kažkaip visai nepergyvenau ir tiesiog žinojau, kad viskas bus ok mirksiukas.gif Auklė nepamainoma išvezu į kiemą (nuosavas namas), o ji nei per žingnį nuo vežimėlio nesitraukia - saugo thumbup.gif O aš tuo tarpu galiu ir darbus nudirbti.
Labiau bijojau dėl katės. Irgi turim -siamo. Tai iį pradžių ji l. atsargiai, oa dabar niekaip negaliu iškrapštyti - kur mergaitė ten ir ji doh.gif Net ir naktį jai prie kojyčių susirango ir miega tongue.gif O jeigu neleidžiu, tai baisus kniaukimas doh.gif
Atsakyti