Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

QUOTE(lina-kameja @ 2009 07 29, 09:01)
ziuriu iscitavot cia mane kaip naminiu gyvuneliu priesininke, ale paskaityt kodel taip parsiau patingejot, niu niu niu  lotuliukas.gif
as manau, kad kai suvoki visa situacija realiai, paskui neateina nusivylimas ir pyktis kai tavo ale geriausias draugas sugriauzia mylimiausius batus, ar gryzes is rytinio pasivaiksciojimo po lietaus issvolioja tavo ar vaiku pataluose, neima pyktis kai pirktas vaikams suo tampa tavo, nes tu turi ji sert, vedziot sukuot ir praust...ir t.t turintus sunis zino ko gali pridirbti ju augintinis.

Kokia dar priešininkė, jei pati šunį augini friends.gif Tik paminėjai šunų auginimo minusus, o aš -- pliusus. Ir tikrai sutinku, kad šunimi beveik 100 proc. atvejų vis tiek tenka rūpintis (vedžioti, maitinti, gydyti) suaugusiems šeimos nariams, o ne vaikams. Tokie įpareigojimai vaikui pernelyg sudėtingi. Kas įsivaizduojate kitaip, tai geriau nupirkite mažyliui pliušinį šuniuką ant lovos pasiguldyti.
Atsakyti
problema tada buna, kai suo neisaukletas. musu didelis, bet zino, kad ant lovos negalima, tai net vienas likes nebando ten isitaisyt. kiek i suns auklejima idesit, tiek turesit. as budavo apsiverkdavau is nevilties, kai suo dar mazas buvo ir ji auklejau... o dabar puikiai ir su mazyliu sutaria, tiesa, atimineja jei vaikas uzsiziopso, skanumynus smile.gif
Atsakyti
mes turejom katina! nuo 3 sav vaikui prasidejo sloga ,ji tesesi iki 4 men doh.gif
doh.gif Galugale isaiskino kad del katino verysad.gif
Teko katina uzmigdyt,nes jau buvo senas ir niekas jo nebutu priglaudes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 07 30, 12:05)
problema tada  buna, kai suo neisaukletas. musu didelis, bet zino, kad ant lovos negalima, tai net vienas likes nebando ten isitaisyt. kiek i suns auklejima idesit, tiek turesit. as budavo apsiverkdavau is nevilties, kai suo dar mazas buvo ir ji auklejau... o dabar puikiai ir su mazyliu sutaria, tiesa, atimineja jei vaikas uzsiziopso, skanumynus smile.gif

drinks_cheers.gif kiek idesi - tiek ir atgausi. pas mane kol kas jaunas visko mokomes - tai vis del to tu "blogu" kiek dienu daugiau, bet pazanga yra cool.gif
Atsakyti
4u.gif prisijungiu ir as i jusu buri.kai gime dukryte, turejom pudeliuke.kai dukrytei suejo metukai, jos netekom verysad.gif , o kai dukrytei suejo 2 metukai musu namuose atsirado 2 pudeliukes wub.gif
zinoma, nelengva buvo isaiskinti dukrytei, kad netampytu suniuku, bet suniukai greitai auga, netrukus, pudeliukes pasidare vikresnes, stipresnes ir pacios issisukdavo nuo dukrytes glebio.apsiprato visos ir problemu kasdien maziau kyla, tiesa neilgam...ziemos pradzioje musu seima papildys dar vienas narys,bet manau mano sunytes, jau turincios patirties su vienu vaiku, susitvarkys ir neleis saves skriausti biggrin.gif
smile.gif gal palaikysite mane pamisusia, bet kartais pasvajoju ir apie trecia suniuka biggrin.gif
Atsakyti
Mes labai fainai sutariam su 9 metu dobermane. Kartais net ir miegam kartu smile.gif
Atsakyti
mes turim du šunis ir katę, tai kadangi šunys pririšti prie būdos, kol kas jokių problemų neturim, tik kai vaiksčioti pradės reikės žiūrėti, o dėl katės iš pradžių bijojom, nes kaip ir visi tėvai, kad neužliptų naktį, kad neuždusintų ir pan. bet nieko panašaus, mudvi su kate tokios draugės buvom, o kai pagimdžiau tai prisišauti niekaip negaliu, nei prie manęs, nei prie vaiko neina smile.gif
Atsakyti
O kai mūsų lepūnytė atėjo į mūsų šeimą, tai pas mus buvo spanieliukė, bet prieš pusantrų metų netekom, kadangi jau buvo garbingo amžiaus 4u.gif Labai nervuodavo tie plaukai, nors atrodo ir siurbdavau ir drėgnu būdu valydavau po kelis kartus per dieną, bet jų vis būdavao ir būdavo, ir mane nervuodavo blush2.gif Tai per 13 metų pavargau nuo plaukų, bet gyvūnėlio juk taip norisi wub.gif
Tai visai neseniai į mūsų šeimą atkeliavo sfinskiukas wub.gif wub.gif wub.gif Katinukas labai žaidžia su dukryte, net ir miega dabar abu ir atbėga pasitikti, kai ši tik grįžta bigsmile.gif Žodžiu meilė begalinė ir man smagiau, kai anksti atiskeliu, tai turiu su kuo kavytės išgerti thumbup.gif
Ir plaukų neliko mūsų namuose...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau beweik metai turim ilgaplauke katyte,tai su plaukais namuose taip pat nekas doh.gif smile.gif planuojam leliuka ir yra truputi baimes kad kaip katyte elgsis su naujuoju gywentoju g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eqlute:-): 21 rugpjūčio 2009 - 15:30
Vaikysteje pati turejau ziurkena ir papugeles. Kai pirmokui reikejo isrinkti gyvuneli (kad skubetu namo, kad butu, kas jo laukia, nesijaustu vienisas), zinojau, kad siu gyvunu mano namuose tikrai nebus. Isrinkom ziurkyte - mergaite. Mum taip patare, nes mergaites ramesnes, svelnesnes ir jaukesnes, be to smarves taip pat maziau, nei nuo berniuko (viskas pasiteisino). Nebuvau ziurkiu myletoja, o pasiziurejus i uodega net nupurtydavo. Bet kai parsivezem namo mazyte ziurkyte, ismaudem (patare ismaudyta ziurkyte i rankas imti tik pagrindiniam seimininkui, t.y. mano suneliui, nes tada ji pagal kvapa atpazins ir pripazins tik ji savo seimininku), paserem, tas padarelis su protingom akytem ir letenytem labai panasiomis i zmogaus rankas pasidare ne toks jau ir baisus, ir net uodegyte grazi tongue.gif
Zodziu, patapo ji geriausia sunaus drauge: kai sunus budavo geros nuotaikos, tai jie dukdavo, zaisdavo, kai nusimines ar supykes - uz ziurkes ir eidavo jai pasiguosti. Ksena (taip ja pavadinom) atbegdavo vaiko pasaukta (tik vaiko, nes karta velai vakare pabego ir uzlindo uz sekcijos, tada nepadejo nei desrigalis, nei lasiniai, teko kelti vaika is lovos lotuliukas.gif ). Po poros metu del ligos teko uzmigdyti, pas veterinara man asaros riedejo kaip pupos. Jei pries pora metu butu kas man pasakes, kad zliumbsiu del ziurkes, buciau tik pasijuokus.
Jei vel tektu rinktis is griauziku - tik ziurkyte. Vienintelis trukumas - trumpai gyvena verysad.gif Butent del sios priezasties antras gyvunelis musu namuose - katyte. Apie ja neberasysiu, nes ir taip romana sukuriau lotuliukas.gif Tik norejau kitom mamom pasiulyt apsvarstyti ir toki varianta kaip ziurkyte wub.gif
Atsakyti
Pas mus namie 2 papūgos, 2 kanarėlės, 2 žiurkėnai, 1 šuo pastoviai, o kitas pas mus būna, kai brolis kur išvažiuoja. ir nieko. Smagu vaikam su tokiu zoo biggrin.gif
Atsakyti
Mes auginam buldoga, su vaiku vienoj lovoj miega nuo 2sav (vaikui tiek ).
Dabar vaikui puse metuku, o toooookia grazia sypsena parodo ir snekina savaip tik suniuka smile.gif geriausi draugai wub.gif
Atsakyti